oli.nek 28.10.08, 14:06 Wiem, że kobiety o wiek się nie pyta, ale może to głupie, ja lubię, że się 'starzeję' tzn. im jestem starsza tym lepiej się czuję ze sobą, psychicznie, jako ja. A więc ja mam 31 lat. A wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenalka Re: Ile macie lat? 29.10.08, 08:27 A ja zostałam mamą stosunkowo wcześnie, mam obecnie 25 wiosen. Odpowiedz Link
ka_ag Re: Ile macie lat? 30.10.08, 10:57 Oj r0sie, niestety nie Ty. Ja chyba jestem seniorką. 41 właśnie stuknęło :-))) Odpowiedz Link
kasia_iga Re: Ile macie lat? 31.10.08, 12:26 ja ma 26, jestem mamą z dwuletnim stażem:) Odpowiedz Link
r0sie Re: r0si ja też mam 34 31.10.08, 22:38 iza a my to sie chyba w ogole znamy z 'mam po trzeydziestce', prawda? Odpowiedz Link
agnren Re: Ile macie lat? 04.11.08, 20:20 Ja mam 32 latka i dwójkę pociech 2-latka i 5-latkę. Odpowiedz Link
martusia_25 Re: Ile macie lat? 04.11.08, 21:40 Ja mam 33. Do niedawna lubiłam czuć się coraz dojrzalsza, ale ostatnio jakoś jakby mniej :-) Mój synek ma 14 miesięcy. Odpowiedz Link
gosiaczek221 Re: Ile macie lat? 05.11.08, 09:25 Ja mam 29 latek i syna prawie 3 letniego. Odpowiedz Link
zenalka Re: Ile macie lat? 07.11.08, 14:57 Widzę, że jestem jak narazie najmłodszą mamą na tym forum:) Ale szczerze powiedziawszy czasem czuje się jak staruszka bo jak przyjdę z pracy i szcześliwie dotrwam do momentu, kiedy Bartuś wkońcu uśnie to już mi sie kompletnie nic nie chce! Nie wiem co będzie za jakieś 10, 15 lat a teoretycznie chciałabym mieć jeszcze jedno dzieciątko;) Odpowiedz Link
oli.nek Re: Ile macie lat? 07.11.08, 15:43 zenalka, właśnie dlatego ja mam jedno dziecko po drugim: by być naraz w pieluchach, by dzieci miały kontakt, by miały siebie wzajemnie, nie były jedynakami JAK JA :( i JAK MOJA MAMA, by później mieć już spokój z pieluchami i nie zaczynać wszystkiego od początku. ale to komuś musi nie przeszkadzać tyle podwójnej pracy. prawdę mówiąc, mając dwójkę, twierdzę, że z jednym to żadnej pracy nie ma... przynajmniej tak wspominam jedynactwo mojej pierworodnej. a ja jak miał 25lat to mieszkałam z mamą, pracowała i się bawiła ;)) i to też był powód do 'mienia' dwójki naraz - zawsze twierdziłam, że już się i wybawiłam i nabyłam sama. nie czuję się staro. wręcz przeciwnie. moje życie dopiero się zaczęło. czuję się i jestem o niebo piękniejsza niż kiedyś. dla mnie dzieci to power. jedynactwo chyba mnie dobiło :( chociaż NIGDY tak o tym nie myślałam... buźka! Odpowiedz Link
zenalka Re: Ile macie lat? 08.11.08, 19:14 Może i masz rację, że najlepiej jest mieć jedno dziecko po drugim bo teraz im więcej czasu mija tym bardziej robię się leniwa i wygodna i jak pomyślę o przeżywaniu od początku tego wszystkiego to mi się odechciewa. Mój mały dał mi popalić, był strasznie energiczny, mało spał, niczym nie potrafił się zająć ani zabawić, dopiero niedawno zrobił się bardziej samodzielny. Mam nadzieję, że moje przemęczenie to tylko okres przejściowy i że z czasem wrócę do dawnej formy i nabiorę energii do życia;) Odpowiedz Link
alexa.com Re: Ile macie lat? 14.11.08, 21:27 Ja mam 27lat, 5-letniego synka i 7,5- miesięczną córeczke:o))) Odpowiedz Link
patbal Re: Ile macie lat? 16.11.08, 11:41 Hej, mam 28 lat i jestem mamą 4-letniej dziewczynki i 8-mio tygodniowego chłopca. Wdrażam się w rolę matki dwójki dzieci, co w początkowych dniach było niezłym wyzwaniem .. ;) Na szczęście, radzimy sobie coraz lepiej :) Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link
mojekonto-0 Re: Ile macie lat? 16.11.08, 22:45 ja -mama 28 letnia mama dwuch chłopaków -fotki w sygnaturce - bo jest sie czym chwalić Odpowiedz Link
mad11 Re: Ile macie lat? 23.11.08, 19:44 ja 32lata i mama dwóch chłopaków 6latka i prawie 4latka Odpowiedz Link
paticzek84 Re: Ile macie lat? 25.11.08, 15:15 24 lata, 2,5 letni synek i drugi w drodze z terminem na kwiecien;))) Odpowiedz Link
alexa.com Re: Ile macie lat? 14.01.09, 23:21 Ja mam 27 lat, 5-letniego synka i 10-miesięczna córeczke:o)) Odpowiedz Link