berecik7 12.11.06, 21:32 Please, głosujcie na Rusin. Szybko!!!! Nie pozwólmy, by wygrała ta sztywna pseudogwiazda - Lucas. 7326 o treści 2 Szybciutko! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbehemot6 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 21:33 jak dla mnie to wszyscy sa sztywni i do niemożliwości poważni robąc to czego robic nie umieją..... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 21:33 jaaasne już lece po telefon że też ten program wzbudza takie namiętności w narodzie Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: na rusin? nigdy w życiu n/t 12.11.06, 21:38 No nie mówcie, że wam Kinga nie imponuje. Dwoje dzieci, praca w telewizji (nie chodzi mi o to, że mi impozuje praca w telewizji, ale to, że tam trzeba jakoś normalnie wyglądać na tej wizji, a to chyba trudne przy dwójce dzieci), a Lis uciekł z kurnika)) Dzielna babka, lubię ją. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: na rusin? nigdy w życiu n/t 12.11.06, 21:41 Nie nie podziwiam wokól mnie jest fura zapacowanych z dziećmi , pasjami, prowadzących dom...a Rusin to po występie w TVN -jakis test z finansów ogólnonarodowy-uważam za chodząca głupote i aż sie dziwiłam o czym z LIs może z nia gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: na rusin? nigdy w życiu n/t 12.11.06, 21:42 berecik7 napisała: > No nie mówcie, że wam Kinga nie imponuje. Dwoje dzieci, praca w telewizji (nie > chodzi mi o to, że mi impozuje praca w telewizji, ale to, że tam trzeba jakoś > normalnie wyglądać na tej wizji, a to chyba trudne przy dwójce dzieci), a Lis > uciekł z kurnika)) > Dzielna babka, lubie ją. eeeeeeeeeeee tam. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: na rusin? nigdy w życiu n/t 12.11.06, 21:43 dzielna babka..? hmm.. w Polsce jest pewnie kilka milionów równie dzielnych, albo nawet bardziej dziewczyn, które też użerają się na co dzień same z dziećmi, pracują, ogarniają dom, a nikt im nie płaci 20 tys. miesięcznie alimentów i nie pieje nad heroizmem Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 21:37 Nie zamierzam na nikogo glosowac.A Rusin nie potrafi w ogole tanczyc, co ona w ogole w finale robi? Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 21:39 spokojnie , spokojnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Wygrała!!! 12.11.06, 21:42 ojej...a wyborach Platforma i to mnie bardziej cieszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Wygrała!!! 12.11.06, 21:43 kotbehemot6 napisała: > ojej...a wyborach Platforma i to mnie bardziej cieszy.... mnie też))) Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: Wygrała!!! 12.11.06, 21:46 dziewczyny! co tam wybory samorzadowe! ważne że jakaś głupio usmiechnięta lala wygrała jakiś nudny program Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 21:46 Nie mogę.... tego Petera tak lubię. Też lubię! On taki skromny dla mnie, bez pozerstwa... a Rusin, wiadomo chciałabym utrzeć nosa jej Lisowi i tej Hance, więc też jej dobrze życzę. Jestem jak żaba rozdarta!! Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 21:47 ocho widze że wygrała Rusin, dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 21:55 A z kim ten Lis uciekł? Co to za Hanka, bo ja nic nie wiem??? Taka nie na czasie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 21:58 hehe... no więc.. podobno przyczyną rozpadu małżeństwa Kingi i Lisa, był (i jest nadal) romans jego z Hanną Smoktunowicz - przyjaciółką Kingi i druhną na ich ślubie ale to tylko plotki Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_klamka Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 13.11.06, 20:40 Rusin w porównaniu ze Smoktunowicz bladziutko wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 22:02 Nie wiem czy uciekł z Hanką, choć to właśnie napisałam. Zasugerowałam się tym, że w takim kolorowym brukowcu kiedys były zdjęcia Lisa ze Smoktunowicz na wakcajcha na jakichś wyspach. I poniewaz ludziszki tak współczuć i użalać się lubią... i w sumie oceniają człowieka a nie taniec... to Rusin wygra. Jako "zadośćuczynienie" po tym jak ją dziad rzucił. Wiesz, kobieca solidarność. Ja tam ją lubię.. a programu nie oglądałam, tyle co w przerwie reklam na właściwym programie wskakiwałam na TVN.. Lukasa też lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: bereciku!!!! 12.11.06, 22:09 Berecik - mam nadzieję ze nie moherowy Powiedz czemu Lucas to pseudogwiazda - bo lukas się nazywa, a nie lukasowski? Jakoś niegdzie nie zauwazyłam by był zadufany? Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 22:10 Smoktunowicz Odpowiedz Link Zgłoś
prunio4 Re:to Rusin kandydowała? 12.11.06, 22:06 berecik7 napisała: > Please, głosujcie na Rusin. Szybko!!!! Nie pozwólmy, by wygrała ta sztywna > pseudogwiazda - Lucas. > > 7326 o treści 2 > > Szybciutko! e tam szkoda czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene telewizor mi nawalił 12.11.06, 22:10 napiszcie prosze wynik...... bezpiecznik nawalił czy co?????????????????? nie moge ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: telewizor mi nawalił 12.11.06, 22:19 No Rusin wygrała, przecież napisały. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 22:21 a wybory to się nie skończyły o 20? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 22:22 To ja tez zatańcze zagłosujecie? ) Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 23:00 Jesli chodzi o przyjaciółki i druhny ślubne, to mnie wiele nie jest w stanie zdziwić i jestem nawet skłonna uwierzyć w tą wersję z Hanką Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 12.11.06, 23:15 media.wp.pl/kat,37972,wid,8475695,wiadomosc.html?ticaid=12ac0 www.pudelek.pl/artykul/1033 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 13.11.06, 09:40 edycia274 napisała: > To ja tez zatańcze zagłosujecie? ) jak na rurze to nawet kilka SMSów wyślę.Ot.)) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 13.11.06, 09:43 chcesz żeby rura się złamała Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 13.11.06, 19:34 www.pudelek.pl/artykul/1630/spisek_byl_naprawde/ Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 13.11.06, 20:27 Tego jak było naprawdę to si\ę nie dowiemy ale ja po tym wszystkim miałam identyczne odczucia. Wzasadzie to już jak odpadali najpierw Liszowska, potem Sadowski...jakoś tak wszystko szło ku Kindze. Iszkoda mi było Lukasa bo od początku mu kibicowałam( nie wiedzieć czemu??) iBArdzo się cieszyłam kidy wszedł do finału jednak nie wierzyłam,ż e wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 13.11.06, 22:30 Jestem w stanie uwierzyć w spisek, bo zdziwiło mnie jedno - to, że Sadowski nie doszedł do finału, choć był ewidentnie faworytem... Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 13.11.06, 22:37 to, że Sadowski > nie doszedł do finału, choć był ewidentnie faworytem... Czyim? Jury? Widzisz ludzie głosowali z sympatii a nie oceniając taniec. Kto tam Sadowskiego kojarzy - a Rusin, to jakos tak się o uszy obiła. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 13.11.06, 22:42 Taa....., jako "żona Lisa")))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 13.11.06, 22:41 wiesz !! mnie to tak obchodzi jak zeszłoroczny śnieg w Izraelu... Boże, berecik to tylko TV program , naprawdę Cię to kręci?? Nie rozumiem..!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 13.11.06, 22:46 Babko, nie bądź zgryźliwa Berecik i jej skłonnośc uwierzenia w spisek dziejowy, mający pozbawić wielką gwiazdę Sadowskiego kryształowej kuli, pięknie wpisuje się w atmosferę panujacą w naszym kraju............ Ciebie kręcą zapuszczone, obwisłe pośladki kobiet na ulicach, a ją Kinga Rusin, inny Lucas albo jakiś Sadowski)))) Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 14.11.06, 13:15 No ale nie mówcie mi przynajmniej, że Sadowski nie ruszał się lepiej niż Lucas, a już na pewno lepiej od Mroczka. Chyba tu się zgodzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 13.11.06, 22:44 będzie nieco OT ja bardzo przepraszam, ale p. Rusin jest absolwentką filologii włoskiej DLACZEGO Ona NIE rozmawia ze Stefano po włosku? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 13.11.06, 22:55 A skąd wiesz, że nie rozmawia? Stąd, ze nie rozmawiała na wizji? Obawiam sie, że większość tego by nie zrozumiała, natomiast polski w wykonaniu tej partnera był niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Dziewczyny! Głosujcie na Rusin!!!! 13.11.06, 23:00 z wyrywków (zza kulis) z tego jak akcentuje imię swego partnera .. Odpowiedz Link Zgłoś