Dodaj do ulubionych

Cellulitis - Ratunku!!!

IP: *.* 28.01.02, 11:51
Dawno temu dosc sporo schudlam i wszystko bylo by OK tylko pozostaly mi dosc spore slady na nogach - cellulitis .Czy ktoras zwalczyla ten problem ( wiem , ze nie 100%) , ale w jakies , chocby malej mierze!!.Co mozecie poradzic ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosiafka Re: Cellulitis - Ratunku!!! IP: *.* 28.01.02, 13:02
      Proponuję dwa kremy :D-stock "Vichy" i ampułki "Elancyl"( droższe)Kremy masowane codziennie z żelazną dyscypliną przynoszą efekty. Po 6 tygodniach stosowania (2razy w tygodniu) byłam zachwycona :bounce: :bounce:Pozdrowionka Gosia :hello:
    • Gość: Alka Re: Cellulitis - Ratunku!!! IP: *.* 30.01.02, 08:51
      A ja stosuję Żel przeciw cellulitis Yves Rocher - działa rewelacyjnie! A poza tym - biegaj, rób przysiady i kup sobie skakankę :-)
    • Gość: DorotaJ Re: Cellulitis - Ratunku!!! IP: *.* 30.01.02, 10:54
      Dwa lata temu byłam na serii dziecięciu zabiegów: mięśnie ćwiczone impulsami prądowymi (bo jestem za leniwa na ćwiczenia) a nstepnie ręczny masaż; po tej serii widać wyraźne i trwałe efekty - przynajmniej jeden stopień mniej i po 2 cm w udach. Ale teraz jestem w 9 miesiącu ciąży - trzeba zacząć od nowa...Powodzenia.
    • Gość: bridgett Re: Cellulitis - Ratunku!!! IP: *.* 30.01.02, 12:39
      Bicze wodne, intensywne masaże, sport. Byłam kiedyś na turnusie odchudzającym (2 tygodnie) z takim m.in. programem, po cellulitis nie zostało śladu, chociaż wcale się tego nie spodziewałam.MonikaS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka