Dodaj do ulubionych

Poznam 30-letnie mamy

IP: *.* 04.02.02, 20:11
Czekam na e-maile od osób, które lubią pogadać i chcą nawiązać kontakt z jeszcze jedną nową znajomą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Katarzyna_K Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 05.02.02, 08:08
      A ja mam już prawie 32 latat i co mogę być. Mam 1,5 rocznego synka, męża, pracuję , studiuje i chciałabym żeby dzień miał 100 godzin to może bym ze wszytskim zdążyła.PozdrawiamKasiajak chcesz to pisz na priv
    • Gość: dalia Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 05.02.02, 08:26
      Ja mam prawie 31 i 4-letniego synka. Męża też :-).Poza tym pracuję, a studia juz skończyłam :-).Dla mnie również dzień ma za mało godzin, stanowczo za mało.Stąd też trudno nieraz wszystko pogodzić: dom, pracę, synka i męża,rodziców, no i znaleźć czas dla siebie. Ale ciągle próbuję.To wszystko-odpowiada ? :-).Dalia
      • Gość: Anna72 Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 05.02.02, 16:48
        To jeszcze ja: 30 lat skończę w maju, mam 2-letniego synka i męża od prawie 7 lat.Skończyłam studia 6 lat temu i pracuję od tamtej pory.Narzekam na ciągły brak czasu, ale dla forum zawsze znajdę chwilkę ;-) .To tyle w skrócie. Pozdrawiam. Anka.
        • Gość: bratek Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 07.02.02, 09:09
          Anka,kilka podobieństw - ja też jestem 30-letnia Anka, mam dwuletniego (prawie) synka Kubusia, studia skończyłam też 6 lat temu i od tej pory pracuję, mąż od lat 6.
          • Gość: Anna72 Re: Poznam 30-letnie mamy- do bratka IP: *.* 09.02.02, 20:47
            Fajnie! :bounce: Może jeszcze znajdziemy jakieś podobieństwa.Co studiowałaś? Ja - fizykę, a mąż ma na imię Jacek. Pozdrawiam cieplutko! Ale się "trzydziestek" zgłosiło! :wahoo:
      • Gość: PawelP Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 08.02.02, 17:26
        Chetnie popisze z 30-letnimi mamami w ciazy z Wroclawia. Sama jestem w 9 miesiacu i niecierpliwie czekam na dzidziusia.
    • Gość: mysia Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 05.02.02, 19:30
      A ja mam już troche ponad 30 lat,pracuję w ksiegowości,mieszkam w Poznaniu,mam 2 dzieci 12 letniego Tomka i 9 letniego Rafałka i urodziny pojutrze.Pozdrawiam Dorota
    • Gość: BeataW Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 05.02.02, 22:05
      Cześć Mikal5 {a jak masz na imię?)w tym roku kończę 30-tkę!!! i jest mi z tym bardzo dobrze. Mam córeczkę Olę, 9 1/2 m-ca, męża, pracę. Na kilka miesięcy jestem na wychowawczym i bardzo chetnie pogadam z kimś na różne tematy. Pozdrawiam, Beata
    • Gość: AnnaM Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 05.02.02, 23:35
      To może i ja się dołączę.Kończę 30 lat 02.07 smutno mi troszkę,że czas tak szybko leci,ale cóż takie jest życie.Mężątką jestem od 9 lat i mam dwóch synów Łukaszka-8 lat i Bartusia-2.5 roku.Jeśli masz ochotę pogawędzić to napisz do mnie,napewno odpiszę.Pozdrawiam.Kuki
    • Gość: 20001222 Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 06.02.02, 11:58
      Cześć! Nie da się ukryć, ze i ja (od zeszłego roku) jestem już 30-letnią mamą. Nie zawsze jednak o tym pamiętam bo ciągle mimo dodatkowych kilogramów zdobytych w ciąży i nawału obowiązków czuję się jak 20-stka. Mam 13 miesięczną córeczkę, męża, pracę i na razie już się nie uczę. Piszę "na razie" bo kto wie może jeszcze kiedyś przyjdzie ochota na jakiś dodatkowy fakultecik albo kolejne podyplomowe.Pozdrawiam wszystkie TRZYDZIESTKI !! Trzymajcie się
    • Gość: ulaa Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 06.02.02, 17:49
      Hej, ja też jestem prawie trzydziestka (urodziłam sie we wrześniu). Mam trzyletnią córeczkę. Chętnie pokoresponduję. :)))
    • Gość: Aga_1972 Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 06.02.02, 20:47
      WitajMam dwojkę dzieci-synek Kuba ma 6 lat (w tym roku 7) a Madzia jutro kończy 4 m-ce. Mieszkam we Wrocławiu a na tym forum goszczę od lipca zeszłego roku.PozdrawiamAga :hello:
      • Gość: Gosiafka Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 06.02.02, 22:02
        No proszę ile tu trzydziestek :)Mnie spotka 30 w październiku,mam dwie córy (7,5 i 3,5)Skrzynka czeka na listy :)Pozdrowionka Gosia :hello:
    • Gość: dortsien Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 06.02.02, 22:17
      Pewnie to co napiszę nie będze oryginalne, ale ja też w tym roku kończę 30-stkę (w lipcu), mam męża i synka, który za 3 dni skończy 11 miesięcy. A i jeszcze delektuję się czasem jaki spędzam z maluchem w domu ..... Pozdrawiam Dorota
    • Gość: MaMi Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 07.02.02, 20:41
      Ja skoncze w tym roku (grudzien) 31 lat i przyznam sie, ze w ostatnie urodziny to mialam lekka chanderke-jakos ta 3 na poczatku mnie straszyla! A jeszcze calkiem niedawno na przykladowe czyjes pytanie o jakas osobe odpowiadalam na przyklad: " no nie taka calkiem mloda, ma chyba ponad 30", a teraz sama przekroczylam te "magiczna" cyfre i w zasadzie czuje sie tak samo mloda jak 5 lat temu! Mam prawie 2,5 letniego synka i pracuje juz od 7 lat (z przerwa na macierzynski). Pozdrawiam wszystkie 30 latki i wszystkie inne mamy!
    • Gość: BeataW Re:30-tka, to jeszcze młoda dziewczyna IP: *.* 07.02.02, 21:00
      Cześc, okazuje się że jest nas tu sporo. Ale dziewczyny czemu sie martwicie, przeciez dopiero teraz jest fajnie. Ja na przyklład jestem wreszcie zadowolona. Wreszcie czuje się pewniwe, pod różnymi względzmi. Nie mam już tylu kompleksów jak jeszcze 5 lat temu, czuje swoją wartość, także jako kobieta, śmiało patrze facetom w oczy, nie peszę się tak jak kiedys ( czerwień buraczaqna na twarzy!!), jes tak jakoś fajnie. Czym się martwicie. Dziewczyny, życie zaczyna sie po 30-tce!NIe czujecie się teraz lepiej niż jako 20-okilku-latki, wtedy tak duże znaczenie miało co inni o nas myślą. Teraz jest ważne co MY o sobie myślimy. Pozdrawiam gorąco wszystkie 30-tki, Beata ( 12.06)
      • Gość: fotrzyk Re:30-tka, to jeszcze młoda dziewczyna IP: *.* 09.02.02, 15:19
        no to tez sie przyznam, 30-stka w kwietniu. A moj maz caly czas mi powtarza, ze wciaz widzi ta 17-letnia dziewczyne :) To prawda, Beato, tez czuje sie swietnie, tym bardziej , ze juz cos w tym zyciu sie udalo, ale jeszcze fajniej, ze tyle przed nami....Pozdrowienia, o.
    • Gość: Basia70 Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 08.02.02, 15:58
      Jestem następną mamą po trzydziestce ,a konkretnie konczę za miesiąc 32-lata i jestem mamą 15-miesięcznego Misiaczka . Cieszę się że jest nas tyle i wszystkie pozdrawiam. BasiaPs.Zapraszam do korespondowania
    • Gość: M_SL Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 08.02.02, 23:07
      Ja też się dołączę. Mam 33 lata, 5-letniego Jędrka, a następnego syna Miłoszka urodzę 13 lutego (o ile doczekam). Teraz czuję się strasznie, nic nie mogę robić (żeby donosić). Przez całe dnie pozostają mi książki, TV i internet. Chętnie pokoresponduję.Małgosia SL
      • Gość: Anna72 Re: Poznam 30-letnie mamy - do Małgosi SL IP: *.* 25.02.02, 18:55
        13 lutego już za nami! Czy przeoczyłam pojawienie się Miłoszka, czy się jeszcze nie chwaliłaś? A może jeszcze czekasz? :hello: Pozdrawiam ! Ciekawa Anka.
        • Gość: M_SL Re: Poznam 30-letnie mamy - do Małgosi SL IP: *.* 26.02.02, 11:58
          Cześć, rzeczywiście ze zrozumiałych powodów dawno tu nie zaglądałam. 13 lutego urodziłam ślicznego zdrowego grubolka - Miłoszka. Mam nadzieję że 13 przyniesie mu szczęście. Obecnie staramy się do siebie dopasować, tak aby karmienia nie trwały wiecznie i abym w lot rozumiała wszystkie dawane przez niego znaki. A ma tego całą gamę.Pozdrawiam wszystkie 30-letnie mamyMalgosia_SL
          • Gość: Anna72 Re: Poznam 30-letnie mamy - do Małgosi SL IP: *.* 26.02.02, 15:43
            No to gratulacje!!! Całuski dla najmłodszego w rodzinie :love: Niech rośnie duży i zdrowy! :bic: I specjalne pozdrowienia dla starszego synka! :benetton:Anka i Kamilek.
    • Gość: pyzia Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 09.02.02, 22:57
      Ja swoją 30 skończę w ostatni dzień br. Mam zatem jszcze troszkę czsu. Jestem mamą Krzysia 3,5 roku i Agaty 9 mies. Pracuję w domu (zawód wolny) i mieszkam strasznie daleko od ludzi. Taka samotnia w sercu Polski. Internet i telefon to moje okna na świat. Drogie mamy, napiszę do Was na pewno. Tymczsem pozdrawiam Małogosia
      • Gość: plepla Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 10.02.02, 11:54
        Mam 33 lata (O, kurcze, juuuż?)7-letniego Synka i roczną córeczka. Całymi dniami siedzę w pracy, a dzieci wychowuje ... niania i rodzina (babcie, dziadkowie). MAKABRA!!Ale tak będzie jeszcze tylko do wakacji, jakoś to chyba przeżyjemy, a potem sielanka (czyli praca 8-15) przynajmniej mama taką nadzieję.Pozdrawiam "zaorana" PAT z NadmorzaPS Pamiętam jak miałam ok. 10 (może 12) lat stwierdziłyśmy z koleżanką, że jak będziemy już stare to popełnimy samobójstwo w wieku ... 30 lat.
    • Gość: dziubek Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 12.02.02, 10:02
      Cześć dziewczyny. W maju skończę 30-stkę, mam 5 miesięczną córkę Zuzannę, męża (staż małżeński - 1,5 roku), studiuję,pracuję i mieszkam w Jeleniej Górze. Pozdrawiam Agnieszka.
    • Gość: annliana Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 13.02.02, 23:44
      Witam,To ja - kolejna 30-ka! :sol:Nawet bardziej, bo już 3 lata po terminie. Zgłaszam się do pogadania.Anuk :spookie:
    • Gość: monikat Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 25.02.02, 22:48
      Hej!Trzydziestką jestem dopiero od soboty 23.02,ale chętnie się zaprzyjaźnię.Mieszkam w Warszawie,narazie jestem w domu na urlopie wychowawczym.Ola ma już 2 lata i 4 m-ce i jest rozkoszna.Odpowiem na każdy post.POzdrowienia Monika
    • Gość: MIM Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 26.02.02, 19:55
      Hej! Hej!Trzydziestka stuknęła mi w ubiegłym roku. Mam męża o siedem lat starszego, czteroletnią Martę i półroczną Marysię. Zgłaszam się na pogaduchy.Iza
      • Gość: dziubasek Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 28.02.02, 14:18
        Hej, hej, hej !!!Ja też jestem po trzydziestce. Przekroczyłam ją w pazdzierniku 2000 roku. Od 6 lat jestem meżatką i mamy prawie 5-letniego synka Mariuszka (VI 1997) i prawie 1,5 roczną córeczkę Joasię (X 2000). Jak na razie dyplom uczelni schowałam do szuflady i od kilku lat niestety (a może stety) nie pracuję zawodowo (jestem na urlopie wychowawczym). Jednak na nadmiar czasu nie narzekam, choć chętnie pokoresponduję.Może jest jakaś emama, która ma dzieci w podobnym wieku, co nasze?Pozdrawiam, Renata
    • Gość: JoannaWG czy 29 wystarczy aby należeć do klubu? IP: *.* 27.02.02, 18:06
      mam też 2,5 letniego syna Adasia i czekam na nowe dziecko które urodzi sie w czerwcu, nie wiem jeszcze kto to czy Jgódka czy Damian
    • Gość: asia_t Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 28.02.02, 13:45
      a czy jak sie ma 29 lat prawie i dwoje dzieci to tez mozna? ja uwielbiam pisac maile!!!!!AsiaT
      • Gość: Balbina Re: a czy można mieć 28? IP: *.* 01.03.02, 00:00
        Ja mam 28 i jedno dziecko...Ale czuję się taka zmęczona i doświadczona przez życie. Może po 30-tce mi to przejdzie i odmłodnieję? (albo poczuję się jak 60-latka?!).Mam 2-letniego Wojtusia, 6-letni staż małżeński i zaledwie parodniowe doświadczenie w "internetowaniu".Jeśli nie jestem za "smarkata" to piszcie do mnie.
      • Gość: Agnieszka Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 04.03.02, 19:09
        Ja już skończyłam 29 ( w styczniu) więc 30 rok jest w trakcie :))) Mam maleńkiego synka Radusia (ma 23 dzionki) i jestem żądna kontaktów z doświadczonymi mamami. Jakby ktoś chciał skrobnąc, to będzie mi bardzo, bardzo miło. Pozdrowionka!Agnieszka
    • Gość: Lusia Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 01.03.02, 09:05
      Witam wszystkie przed i po trzydziestce. Ja we wrześniu skończę 31 lat. Mam wspaniałego męża aczkolwiek nie jest bez wad, synka Oskarka, który we wrześniu rozpocznie edukację szkolną. Na maj zaplanowaliśmy drugie dziecko, ale co z tego wyjdzie zobaczymy ha ha ha. Prawdę mówiąc im bliżej tego maja tym bardziej się waham. Czy dam sobie radę fizycznie i finansowo. Jedynie o warunki mieszkaniowe nie muszę się martwić bo mamy 4 pokoje. Miałam się tylko przedstawić a znów się rozgadałam. Może ktoś ma taką różnicę wieku między dziećmi i powie mi jak to jest. Odzwyczaiłam się już od zarywanych nocy i pieluch. Pozdrawiam Lusia :hello:
    • Gość: EwG Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 01.03.02, 12:53
      Widzę, że dużo tu już postów, ale jeszcze się dołączam. Mam na imię Ewa i w grudniu skończyłam 33. Mam synka Michałka 2lata i 2 miesiące i męża (5 lat, oczywiście po ślubie). Pracuję na uczelni i podobnie, jak inne mamy mam niewiele czasu na sprawy poza dzieckim, pracą i domem. Edziecko to dla mnie możliwość wypoczynku, rozrywki, wymiany poglądów i wielu innych korzyści. Zaglądam tu przeważnie raz, dwa razy w tygodniu. Chętnie zapisuję się do klubu.Ewa mama Michała
      • Gość: AgnieszkaJ. Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 02.03.02, 16:15
        Cześć! Przyłączam się i ja - mam na imię Agnieszka, w lipcu kończę trzydzieści lat(???!!!), ale to tylko na papierze, bo czuję się młodziej. Za pięć lat zamierzam zacząć chodzić na dyskoteki z moją najstarszą pociechą, która ma lat 5,5(Paulinka), mam jeszcze dwie małe córeczki bliźniaczki - Julkę i Weronikę (6,5 miesiąca) i sześcioletni staż małżeński. Na edziecku przesiaduję codziennie.Pozdrawiam!
    • Gość: 30latka Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 02.03.02, 22:24
      Witam!Dołączam się do klubu,w sierpniu stuknie mi trzydziecha.Jestem 2,5 roku po ślubie,mam 4,5 miesięcznego synka.Kobitki! Po 30stce dopiero zaczyna się życie!!!!!!!!!(mam nadzieję)Agnieszka
    • Gość: Agna Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 04.03.02, 19:49
      ja skończę 30 lat już za 9 dni i mam dwoje dzieci (przedszkole i szkoła) :)pozdrawiam serdecznie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka