Dodaj do ulubionych

czy kotś ma pomysł na pracę?

IP: *.* 07.02.02, 09:44
Witam wszystkich,chciałabym się dowiedzieć, czy któraś z was ma jakiś pomysł na pracę dodatkową, tzn. dla mamy na wychowawczym. Tak strasznie nie chcę oddać dziecka do żłobka, że kombinuję jak mogę, jak pogodzić zarabianie (nawet niewielkich pieniędzy)z wychowywaniem dziecka. A może ktoś ma podobny problem i coś razem wykombinujemy :D.pozdrawiamKasia
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga_1972 Re: czy kotś ma pomysł na pracę? IP: *.* 07.02.02, 09:47
      HejTeż już o tym myslałam, nie wiem , skoro mam komputer to może jakies przepisywanie tekstów albo cos związanego z internetem? Slyszalam o ofertach pracy typu "Zarabiaj przez internet" tylko nie wiem na czym polegają. Może ktoś wie?PozdroAga
      • Gość: malanda Re: czy kotś ma pomysł na pracę? IP: *.* 07.02.02, 13:39
        korepetycje
        • Gość: Aga_1972 Re: czy kotś ma pomysł na pracę? IP: *.* 07.02.02, 14:19
          Ja moge z polskiego-jak Kuba był mały to przygotowywałam dwie osoby do matury (jedna drugi raz zdawała) i obie zdały na 4!To mój mały sukces-może faktycznie znowu spróbuję?
          • Gość: Aga_1972 Rodzice kontra teściowie IP: *.* 07.02.02, 14:35
            No właśnie jak jest u Was? Moi rodzice i teściowie mieszkają jak narazie w jednym bloku -jak jedziemy do jednych to zaraz musimy iść też do drugich (bo samochód stoi na parkingu przed blokiem-zobaczyliby ,że jesteśmy i nie przyszliśmy :cry:). Ostatnio spotkalismy się wszyscy razem i moje tesciowa:"zobacz jak on-Kuba- mnie ciągnie zebym z nim szła-kooocha mnie". Moja mama: "chodź słoneczko do babci babcia Cię kocha strasznie".I prawie rozerwały dziecko na pół. Potem na drugi dzień przez telefon-moja teściowa:"ale Twoi rodzice go rozpieszczajśą!", moja mama:"Ale teściowie pozwalaja mu na wszystko!" Teraz w piątek jedzie na dwa dni do moich rodziców i w niedziele na dwa dno do teściów bo byłaby obraza, że jedni dostali wnuka a Ci drudzy nie!Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :crazy:Kiedyś mnie trafi a ,że jestem zodiakalnym Skorpionem rozp...rze to towarzystwo wzajemnej adoracji i wzajemnych animozji!Aga
            • Gość: Aga_1972 Re: Rodzice kontra teściowie-TO NIE MIAŁO BYĆ TU-NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE??? IP: *.* 07.02.02, 14:37
              No właśnie jak jest u Was? Moi rodzice i teściowie mieszkają jak narazie w jednym bloku -jak jedziemy do jednych to zaraz musimy iść też do drugich (bo samochód stoi na parkingu przed blokiem-zobaczyliby ,że jesteśmy i nie przyszliśmy :cry:). Ostatnio spotkalismy się wszyscy razem i moje tesciowa:"zobacz jak on-Kuba- mnie ciągnie zebym z nim szła-kooocha mnie". Moja mama: "chodź słoneczko do babci babcia Cię kocha strasznie".I prawie rozerwały dziecko na pół. Potem na drugi dzień przez telefon-moja teściowa:"ale Twoi rodzice go rozpieszczajśą!", moja mama:"Ale teściowie pozwalaja mu na wszystko!" Teraz w piątek jedzie na dwa dni do moich rodziców i w niedziele na dwa dno do teściów bo byłaby obraza, że jedni dostali wnuka a Ci drudzy nie!Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :crazy:Kiedyś mnie trafi a ,że jestem zodiakalnym Skorpionem rozp...rze to towarzystwo wzajemnej adoracji i wzajemnych animozji!Aga
    • Gość: Gosiafka Re: czy kotś ma pomysł na pracę? IP: *.* 07.02.02, 14:13
      Moja koleżanka zajmuje się dziećmi ,tak na godziny u siebie w domku.Dostaje 6 zl za godzinę i bardzo to sobie chwali,jej córcia (roczek) ma towarzystwo a mama zarabia :)pozdrowionka Gosia :hello:
    • Gość: madzia22 Re: czy kotś ma pomysł na pracę? IP: *.* 07.02.02, 16:07
      Najlepszy pomysł, jaki mi przychodzi do głowy jest taki - weź do siebie pod opiekę inne dziecko. Będziesz w ten sposób zarabiała pieniądze, spędzała czas ze swoim maluchem, a on będzie miał towarzystwo.Madzia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka