Dodaj do ulubionych

MAMA-TATA-MAM-2-LATA

IP: *.* 26.02.02, 14:24
Kochane moje muszę sie pochwalić. Otóż mój synek dostojnie skończył całe 2 ( słownie: dwa) lata. 24-miesiące temu, po 16-to godzinnej mordędze zwanej porodem naturalnym zobaczyłam trzykilogramowe kurczątko, a tu proszę chłop jak dąb.Najbardziej chyba żałuję tego, że on juz nie będzie taki malutki, tylko z dnia na dzień robi się coraz bardziej "dorosły" A z drugiej strony dumna jestem z jego postępów ( ostatnio przyniósł mi z przedszkola bałwanka malowanego pastą do zębów - wisi teraz w jego pokoju w uroczystej ramce).Dmuchał dwie świeczki na urodzinowym torcie zdecydowanie sprawniej i z większym profesjonalizmem niż rok temu .....Sorry, że tak długo ale duma mnie rozpierapozdrawiam wszystkie dzieciaczki, te duże i te maleńkie i ich wspaniałe mamy.basajka
Obserwuj wątek
    • Gość: Patyk Re: MAMA-TATA-MAM-2-LATA IP: *.* 26.02.02, 14:35
      :love: :love: :love: Wszystkiego najlepszego z okazji tak powaznych ;) urodzin :love: :love: :love: od Zochaczka i Patyka
      • Gość: Patyk Re: MAMA-TATA-MAM-2-LATA IP: *.* 26.02.02, 14:36
        :love: :love: :love: Wszystkiego najlepszego z okazji tak powaznych ;) urodzin :love: :love: :love: od Zochaczka i Patyka
    • Gość: Aga_1972 Re: MAMA-TATA-MAM-2-LATA IP: *.* 26.02.02, 14:37
      Wszystkiego najlepszego dla "małego" mężczyzny-jeszcze co najmniej 100 takich miłych chwil jak ta :)Aga :hello:
    • Gość: Anna72 Re: MAMA-TATA-MAM-2-LATA IP: *.* 26.02.02, 14:40
      GRATULACJE!!! :wahoo: Zapraszamy do klubu dwulatków, jeśli jeszcze Was tam nie ma. :bounce: A swoją drogą to uczucie dumy jest wspaniałe, prawda? Mam to samo jak widzę wyczyny mojego dwulatka. :D I jakoś tak mi dziwnie, jak widzę go czasem koło jakiegoś kilkumiesięcznego maleństwa.:lol: Nawet nie wiem kiedy zrobiło się z niego konkretne chłopisko ;-). Pozdrawiam! Anka z Kamilkiem.
    • Gość: BA-SAJKA Re: MAMA-TATA-MAM-2-LATA IP: *.* 26.02.02, 14:51
      a gdzie działa klub dwulatków..................
      • Gość: Anna72 Re: MAMA-TATA-MAM-2-LATA IP: *.* 26.02.02, 15:20
        Forum edziecko ogólne "Co powinien umieć dwulatek" - chyba wszystkie mamy dwulatków tam pisały. Było o bilansach, Mysi,osiągnięciach pociech, kąpaniu ..."Klub" cokolwiek umowny ;-) ,ale ciągle powraca na początek listy postów.
    • Gość: Gosia1 Re: MAMA-TATA-MAM-2-LATA IP: *.* 26.02.02, 15:16
      Basejko, STO LAT DLA MARCELKA!!!!! I łap dni póki możesz, i trzymaj je i jak najdłużej nie wypuszczaj. Ja też 4,5 roku temu myślałam to, co Ty. A teraz? Przy komputerze siedzi mi jakieś "obce" 6,5-letnie chłopisko - bo mój synek to jeszcze taaaaaki maluśki być powinien.......Całuski Gosia1
    • Gość:  Dorka Re: MAMA-TATA-MAM-2-LATA IP: *.* 26.02.02, 17:30
      Wszystkiego, co najsłodsze, najweselsze i najciekawsze dla Marcela.Moja starsza Sikora też skończyła dwa latka. Cztery dni temu. Uroczystości trwały trzy dni!! ;-)A jeszcze dwa tygodnie temu pytałam na forum, jak zorganizować przyjęcie dla dzieci. Dorka m. Eleonory i Marceliny
    • Gość: BA-SAJKA Re: MAMA-TATA-MAM-2-LATA ___ MAŁYSZ IP: *.* 27.02.02, 09:51
      W imieniu mojego "bardzo dorosłego" synka dziękuję za wszytkie życzenia urodzinowe.a to kolejny dowód na to, że Marcel jest baczniejszym obserwatorem świata niż mogłoby mi się wydawać. Wczoraj kiedy wracałam z nim z przedszkola, stanęłam przed światłami. Po prawej stronie na murze zawieszone były bilbordy, a na jednym z nich Adam Małysz skaczący na pocztę.Moje dziecko tak się podekscytowało jakby sie palić zaczęło i zaczął krzyczeć - Mama, mama - ( i pokazując na Małysza)Hoooopa.Zdzwiwił mnie jak jasna cholera, bo nikt w domu wcześniej go tego ani nie uczył ani specjalnie nie zwracał uwagi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka