A ja dziś mam urodziny . Nie napiszę które, bo dla jednych będę za stary a dla innych za młody . Generalnie mimo upływających lat wciąż się czuję jak dziewiętnastolatek ( a ładnych parę lat temu byłem dziewiętnastolatkiem... ), a co najważniejsze mam dobry humorek (szczegónie dziś - bynajmniej nie dzięki alkoholowi). Pozdrowionka z tej okazji dla wszystkich. Tych co mnie lubią i tych co nie lubią.KristoVelMefistoP.S. Wybaczcie mi może niezbyt oryginalny tytuł wątku ale w pewien szczególny sposób odzwierciedla mój dzisiejszy nastrój P.P.S. Dla osób czekających na informacje o pracy. Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości. Postanowiłem już nie kasować kolejnej wersji . Napisałem to (mam nadzieję) w sposób prosty i oszczędny - osoby potencjalnie zainteresowane dostaną bardziej szczegółowy opis. Została jeszcze tylko korekta stylistyczna (by Dorka) i ostatnie poprawki. Wybaczcie proszę, że to tak długo trwa, ale chcę napisać to uniwersalnie - tak aby móc wykorzystać ten opis jeszcze w przyszłości. Ech ciągle się nie mogę nauczyć jak zamieszczać nowe wątki...