IP: *.* 04.03.02, 19:09
A ja dziś mam urodziny . Nie napiszę które, bo dla jednych będę za stary a dla innych za młody . Generalnie mimo upływających lat wciąż się czuję jak dziewiętnastolatek ( a ładnych parę lat temu byłem dziewiętnastolatkiem... ), a co najważniejsze mam dobry humorek (szczegónie dziś - bynajmniej nie dzięki alkoholowi). Pozdrowionka z tej okazji dla wszystkich. Tych co mnie lubią i tych co nie lubią.KristoVelMefistoP.S. Wybaczcie mi może niezbyt oryginalny tytuł wątku ale w pewien szczególny sposób odzwierciedla mój dzisiejszy nastrój P.P.S. Dla osób czekających na informacje o pracy. Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości. Postanowiłem już nie kasować kolejnej wersji . Napisałem to (mam nadzieję) w sposób prosty i oszczędny - osoby potencjalnie zainteresowane dostaną bardziej szczegółowy opis. Została jeszcze tylko korekta stylistyczna (by Dorka) i ostatnie poprawki. Wybaczcie proszę, że to tak długo trwa, ale chcę napisać to uniwersalnie - tak aby móc wykorzystać ten opis jeszcze w przyszłości. Ech ciągle się nie mogę nauczyć jak zamieszczać nowe wątki... :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: he he he IP: *.* 04.03.02, 19:23
      Akutat ;)Wszystkiego najlepszego, dużo słonka i jak najwiecej dni z dobrym humorkiem (bymajmniej nie dzięki alkoholowi) :)Pozdrawiam:hello:Onka
      • Gość: guest Re: he he he IP: *.* 04.03.02, 19:33
        STO LAT...Zycze Tobie i nam wszystkim wielu interesujacych rozmow na tym forum.Ile masz lat ???-marta
        • Gość: KvM Re: he he he IP: *.* 04.03.02, 22:27
          No to zróbmy małą zgadywankę ;-) Pewie będzie łatwa. Napiszę tylko, że urodziłem się w roku mundialowym, szczęśliwym dla polskiej drużyny. (a może nie?)
          • Gość: AgnieszkaP. Re: he he he IP: *.* 04.03.02, 23:07
            1974 ?
    • Gość: YennaM Re: he he he IP: *.* 04.03.02, 19:36
      hehe Kristo :)Moja siostra wczoraj obchodzila urodzinki :)Masy szczescia w zyciu, tylko usmiechu, wielu celnych puent :)I tzymaj sie Kristo- siedemdziesiatka daleko jeszcze ;)Yennam
      • Gość: guest Re: no to wszystkiego najlepszego he he he IP: *.* 04.03.02, 21:32
        ...stary koniu...;)Anja
    • Gość: AgnieszkaP. Re: he he he IP: *.* 04.03.02, 21:50
      Happy Birthday to youHappy Birthday to youHappy Birthday Happy BirthdayHappy Birthday to yooooouuuuuuu !!!Sto Lat !Agnieszka :hello:
      • Gość: KvM Re: he he he IP: *.* 04.03.02, 22:28
        A gdzie "mister KvM"? ;-)Dzięki wszystkim za życzenia.
    • Gość: guest Re: he he he IP: *.* 05.03.02, 07:55
      he he he A ja mam dzisiaj urodziny i również zyczę wszystkim z tej okazji wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!:) :bounce:
      • Gość: KvM Re: he he he IP: *.* 05.03.02, 08:03
        he he he. W takim razie gratulacje!!! Moje były wczoraj chlip chlip chlip ;-)
    • Gość: Adzia Re: he he he to masz w prezencie horoskop ;-) IP: *.* 05.03.02, 08:35
      Wszystkiego najlepszego - jeśli sporządzasz jakiś życiowy bilans, to niech wypadnie jak najkorzystniej, a jeśli nie, to miłego he he he :-)Jako znany na forum miłośnik wróżbiarstwa ;-) będziesz, jak sądzę zainteresowany tym, co o Tobie mówią gwiazdy. No to miłej lektury - tylko nie zrób sobie krzywdy ze śmiechu ;-)----------------------------------------------------------Współczujące i szczere serce oraz talent artystyczny to cechy osób urodzonych pod Znakiem Ryb. Znakiem tym włada planeta Neptun, odpowiedzialna za kontakty z innymi światami.Ryby są otwarte na innych ludzi, zawsze niosą pomoc potrzebującym. Nie przejdą obojętnie obok skrzywdzonego dziecka czy zwierzęcia. Same często chorują, a diagnozy lekarskie nigdy ze stuprocentową pewnością nie wskażą przyczyn dolegliwości.Sprawiają wrażenie słabych i rozkojarzonych, co często wykorzystują, żeby uciec przed obowiązkami i odpowiedzialnością. Muszą uważać z lekami, używkami i alkoholem, ponieważ łatwiej niż inne Znaki Zodiaku popadają w uzależnienia i ulegają zatruciom.Ulegające wpływom i niechętne do podejmowania decyzji Ryby mogą mieć problemy w pracy i w życiu osobistym. Wieczna niepewność i niezdecydowanie mogą zniechęcić pracodawców i życiowych partnerów. Mają bardzo zmienne usposobienie, często nie umieją podjąć najprostszej decyzji.Są bardzo wytrwałe w cierpieniu, często z pokorą znoszą swój zły los, nie umiejąc się przeciwstawić niekorzystnym dla nich okolicznościom. Ryby to najbardziej tajemniczy i mistyczny znak zodiaku. Są bardzo religijne. Żyją często w innych, nierealnych światach. Sprawiają wrażenie, jakby śniły na jawie.------------------------------------------------------Pozdrawiam
      • Gość:  Dorka Re: he he he to masz w prezencie horoskop ;-) IP: *.* 05.03.02, 09:57
        Coś mi się tu, Adzia, nie zgadza. Albo podmienili kvm-a w szpitalu, albo horoskopy kłamią ;-) Dorka (była wiedźma)
        • Gość: guest Re: he he he to masz w prezencie horoskop ;-) IP: *.* 05.03.02, 10:46
          mama Sikorek napisała/ł:> Coś mi się tu, Adzia, nie zgadza. Albo podmienili kvm-a w szpitalu, albo horoskopy kłamią ;-) Brzytwa Ockhama mówi mi, że pewnie to drugie...no chyba że sam się podmienił ;-) Ale nie, kurczę, przecież Ryba by na to nie wpadła ;-)
    • Gość: Alka Re: he he he IP: *.* 05.03.02, 08:50
      ... urodziłam sie przed rokiem mundialowym a czuję sie na lat 17 Ha ha ha... Tylko te dzieci tak szybko się nam starzeją ;-) Wszystkiego naj, naj - tym razem tylko dla Ciebie!
    • Gość: magdatorun Re: he he he IP: *.* 05.03.02, 13:52
      Ojojoj spóżnione ale szczere :)Oby się jeszcze wielu Twoim rozmówcom kontrolki zapaliły hihiiii.Magda
      • Gość: AniaSK Re: he he he IP: *.* 05.03.02, 14:41
        Żeby Ci się dobrze wiodło,a starość nie zaskoczyłaby gromadka Twych dzieciakówdla Tatusia grzeczna była.By Ci śniło się różowo,że masz zawsze naście lata gdy się poczujesz starymto wpadnij tutaj na chat.AniaSK :hello:
    • Gość: KrysiaW Re: he he he IP: *.* 05.03.02, 19:37
      :hot: :hot: :hot: :bounce: :bounce: :bounce: :spookie: :spookie: :spookie:zyczy Krysia
    • Gość: Gosia1 Re: he he he IP: *.* 05.03.02, 21:12
      Sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam, sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam, jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje żyje nam, nieeeeech żyyyyyyyyjeeeeee naaaaaaaaaaaaaaaaam!!!! No i niech Mu gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie......i poczucia humoru też! :-)Wszystkiego naj KvM!! :-)Z pozdrówkami Gosia
    • Gość: Nonika Re: he he he IP: *.* 07.03.02, 22:05
      Z poslizgiem ale szczere naj naj....... :bounce: :bounce:Monia :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka