Gość: iwonaw Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 16.05.02, 10:33 Świetny pomysł. Jestem za, a nawet bardzo za...Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarańcza Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 16.05.02, 14:46 Ja też bardzo chcęęę!!! Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa_Rosciszewska Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! od Dziecka IP: *.* 16.05.02, 15:10 Sluchajcie! Goraczkowo probujemy cos zrobic w tej sprawie. Rozmawiamy z Endo - wg wstepnych kalkulacji koszulka dorosla kosztowalaby ok. 60zł. Do tego dochodza koszty wysylki. Endo jest jak pewnie wiecie dosc droga firma za to jakosc pierwsza klasa, ale bedziemy tez szukac innych dróg. Pomysl super i okropnie jako redakcja sie cieszymy z waszej inicjatywy.Ewa z Dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giera Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! od Dziecka IP: *.* 17.05.02, 07:47 Mam propozycję taką: jest stronka, www.dres.pl, oni szyją ubrania na zamówienie(między innymi), super firma i bardzo idą na ręke klientowi, może z nimi pogadać? Tam koszulka dla dorosłego kosztuje 40 zł, dla dziecka 10-12 zł a to już sporo mniej...Pozdrawiam GIERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! od Dziecka IP: *.* 17.05.02, 14:22 60zł za koszulkę??? To baaardzo drogo jak dla mnie A nie mógłby to być zwykły T-shirt , na który każda z nas mogłaby sobie pozwolić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusek Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 16.05.02, 15:15 A może lepiej chusteczki na głowę, czy na szyję?... Koszulkę zakładać codziennie, to kiepskie rozwiązanie, bo trzeba by ją ciągle prać no i ubierać się zawsze tak samo. A chusteczkę zawsze można założyć i jest lepiej widoczna niż plakietka.Marti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusek Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 16.05.02, 15:15 A może lepiej chusteczki na głowę, czy na szyję?... Koszulkę zakładać codziennie, to kiepskie rozwiązanie, bo trzeba by ją ciągle prać no i ubierać się zawsze tak samo. A chusteczkę zawsze można założyć i jest lepiej widoczna niż plakietka.Marti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia26 Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 16.05.02, 15:17 bosze 60 zlotych....A moze wprasowanka...Bo ja mam pomysl zupełnie niekomercyjny ale dla warszawiakow.Kopiujemy sobie logo edziecka na wyskietke z forum i idziemy w podziemia koło Dworca- tam jest punkt robienia wlasnie takich koszulek- zdjecie sobie mozna naprasowac, kosztuje to cos kolo 30 zlotych z koszulka, wszystko i tak jest robione komputerowo, wiec na pewno i edziecko robia.No ale to jest wykorzystywanie znaku handlowego. ja jestem sklonna za ten znak zaplacic, ale nie 60 zlotych..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_iśka Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 16.05.02, 16:02 Dziewczyny,jeśli nie koszulki to może dla maluchów-czapki z daszkiem,a dla nas np.charakterystyczne plecaczki To się przyda zawsze a i prać za często nie trzeba MiSka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barba Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 16.05.02, 16:12 Pomysł extra ale tez przyznam że wolałabym jakieś chusteczki na głowę, moze jakiś emblamacik na wózek.... a poza tym spotkac nas bedzie mozna po 20 lipca w Jarosławcu na wybrzeżu środkowym Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiap. Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 16.05.02, 16:28 Ja tez chce bardzo chusteczki!I koszulki!W pierwszej polowie czerwca jade do Wladyslawowa na 2 tygodnie, a w lipcu badz siepniu caly miesiac moje dzieci spedza w Mrzezynie, bedzie ktos?Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_iśka Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 16.05.02, 20:20 Ja będę w Grzybowie koło Kołobrzego od 1 do 15 sierpnia,dołączy do mnie 6-ego iKasia Może się spotkamy z tymi mamami które będą w tym czasie niedaleko-jesteśmy mobilne więc chyba nie będzie problemuPozdrawiam Miśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honda Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 17.05.02, 08:05 Super pomysł. Ja chcę chusteczki......Eliza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giks Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 17.05.02, 09:44 Cokolwiek by to nie było to na pewno będzie fajnie to mieć...My oczywiście też chcemy, najlepiej husteczkę .Aga i Mateusz. Ps. w lipcu w Dziwnowie no i może kilka dni w Kołobrzegu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia1 Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 17.05.02, 10:16 A ja będę w Kołobrzegu w sierpniu. Może któraś mama też? Napiszcie!!!Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikasia Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 17.05.02, 10:49 Gosiu , a kiedy będziesz w tym Kołobrzegu ? Bo my w dniach 6-15 08. będziemy w Grzybowie a to bardzo blisko I Monika - Miśka też tam będzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 17.05.02, 10:53 Dziewczyny, proszę, nie róbcie bałaganu. Zacznijcie nowy wątek o wakacjach, najlepiej na forum Wakacje.eldad admin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbie Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 17.05.02, 13:55 Cena koszulki z logo, zdjęciem (może być przysłane internetem) i nickiem wynosi ok. 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! - po ile w końcu? IP: *.* 17.05.02, 14:45 No właśnie, już trzy wersje przeczytałam : po 60zł, po 4ozł i po 20zł . No i czy Dziecko to będzie organizowac?Ale się namieszało, chyba nie nadążam z czytaniem postów i propozycji w tym wątku . W każdym razie koszulki to powinno jednak załatwić i sprzedawwać Dziecko, bo to jego logo po pierwsze, a poza tym, jak każdy zacznie coś na własną rękę wymyślać, to ładu i składu z tym nie dojdziemy i będzie 10 wersji koszulek...W kazdym razie czekam cierpliwie na ostateczną wersję i liczę ,że jej cena będzie bliżej 20zł niż 60zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iw Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 17.05.02, 15:10 Kochani,Przeczytałam przed chwilą wszystkie posty i tak myślę, że chyba najlepszym wyjsciem będzie wprasowanka (tak to się nazywa?) z logo edziecka. Wtedy każdy będzie mógł ich sobie kupić ile będzie chciał i wprasować gdzie będzie chciał, na chusteczce, na koszulce, na plecaku itp. Myślę, że najważniejsze jest tu logo, a nie żebyśmy wszyscy paradowali w takich samych koszulkach. A może po prostu znaczki do przypięcia? Co Wy na to?Pozdrawiam, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 21.05.02, 23:53 wprasowanka - super pomysł !znaczki do przypięcia - są chyba jednak zbyt mało widoczne - Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp73 Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 17.05.02, 21:41 Jestem za i też bym chciala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwG Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 19.05.02, 21:51 Bardzo fajny pomysł z tym ujawnianiem się, rzeczywiście byłby to dobry wyróżnik e-mam. Chyba skłaniałabym się ku propozysji, aby to były koszulki i chusteczki - najlepiej w takim samym kolorze. W przypadku wprasowanej wyróżnienie nie byłoby widoczne na odległość.Jeśli chodzi o cenę, to rzeczywiście 60 zł za t-shirt to drogo, osobiście bym nie kupiła, ale te propozycje późniejsze są już godne zastanowienia.Czekam na efekty.A propos jadę do Łazów w terminie 27.-7-10.08Czy któraś z e-mam tam będzie (poza Patykiem, bo ona będzie też)Ewa mama Michała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa_Rosciszewska Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 20.05.02, 14:31 Hej koszulkowcy! Jeszcze sobie nic nie wprasowujcie, bo jest nadzieja na tansze koszulki, w dodatku sliczne (moze z obrazkiem?). Poczekajcie jeszcze tydzien, dobra? PozdrowieniaEwa z "Dziecka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna72 Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 20.05.02, 20:13 A ja na próbę wyhaftowałam maszynowo logo edziecka Kamilkowi na białej koszulce niebieską nitką. Wygląda całkiem nieźle. Jak skończę film, zaprezentujemy efekt za kilka dni na forum Zobaczcie, ocenicie same. Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malandzia Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 20.05.02, 20:32 Droga Ewo czekam z niecierpliwością , bo właśnie wróciłam znad morza i takie koszulki bardzo by się przydałypozdrawiam Malandzia mama M&M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 21.05.02, 07:37 Czekam więc cierpliwie i pełna nadzieji. Nie będę niczego wprasowywać ani haftować, bo wolę mieć "oficjalną" koszulkę "eDziecka". To takie subiektywne może odczucie, ale jak "oficjalna" to to "oficjalna" i taka bardziej "prawdziwa" mi się wydaje. No i jeśli te koszulki będą w jednym kolorze i jednego kroju to nawet z daleka będzie można się rozpoznać. Już się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 22.05.02, 12:49 Ja też chcę mieć "legitymację" eDziecka ale raczej za 20 zł.Dajcie znać jak można zostać posiadaczem "oficjalnej koszulki wirtualnego stowarzyszenia emam" Pozdrawiam i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malandzia Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 20.05.02, 20:23 Podpisuję się pod tym obiema rękami i jeszcze czterema moich dzieci ......Pozdrawiam wszystkie emamy i edziecimalandzia mama M&M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!!- i co dalej? IP: *.* 27.05.02, 11:53 Temat sie urwał? Czy są jakieś decyzje? Czy, a jeśli tak , to kiedy, gdzie i za ile można będzie tę koszulkę kupić? A mozę na zlocie w krakowie będą dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa_Rosciszewska Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!!- i co dalej? IP: *.* 28.05.02, 09:11 Temat sie nie urwal, pracujemy nad nim po cichu, acz pilnie. Wedlug wstepnych ustalen koszulki beda sprzedawane w Merlinie i byc moze na zlocie emam w Krakowie. terminy i ceny podamy Wam jak tylko bedzie cos wiadomo.Ewa z Dziecka Odpowiedz Link Zgłoś