Dodaj do ulubionych

Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!!

IP: *.* 13.05.02, 21:59
W wakacje wiele z Nas wyjeżdża i pewnie będziemy mijały się nie raz,więc może redakcja eDzieka zrobiłaby swoje internetowe logo które można by było wprasować na koszulki lub wymyśliła coś co w czasie wakacji umożliwiłoby Nam szybkie rozpoznanie emam z eDzieckasmile Byłoby fajnie tak niespodziewanie się spotkać.A tak będziemy mijały się nie wiedząc,że właśnie przechodzi obok jakaś "znajoma" eMama ;)Co Wy na to dziewczęta :) ?Monika :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuzanna Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 00:46
      Jestem zaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!Super pomysł - nię bądźmy anonimowe :)Zuzanna
    • Gość: tygrys Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 06:37
      Świetny pomysł :bounce:Podpisuję się rękami i nogami...Kasia B.
    • Gość: amfic Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 06:53
      Super pomysl :):bounce:
    • Gość: wiesia Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 07:22
      Ja też chcę, ja też :hot:
    • Gość: ATAX Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 07:34
      Jestem za a nawet przeciw ;)Pomysł jest doskonały !ATA
    • Gość: olaj Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 07:49
      Hahaha, a ja mam!Sama sobie przygotowałam! W końcu jadę do Krakowa i muszą mnie tam rozpoznać :)olaj
    • Gość: ewkka Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 08:08
      I ja: dla siebie i dla mojej Basi! Ewa
    • Gość: mada_w Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 08:30
      Monika,świetny pomysł. To by było bardzo miłe móc rozpoznać emamę i jej erodzinkę.Pozdrawiam,Magda mama Mikołajka
    • Gość: PAULA Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 08:36
      Jetem za!!!! :-))
    • Gość: mysia Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 17:45
      Moniko jestem zaaaaaaa!A może w "Dziecku dołączyliby jakąs np. wprasowankę?Pozdrawiam Dorota
    • Gość: Arwen Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 18:50
      No to dla mnie też :sol:Arwen z Kubš
    • Gość: Słoneczko Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 18:59
      TAK TAK!!!!!!Jestem za i też chcę mieć takową koszulkę!MadziaP.S.Karusia też by chciała ;-)
    • Gość: pumba Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 20:36
      Jestem ZA :)))))
    • Gość: M_iśka Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 20:59
      Cieszę się,że spodobał Wam się ten pomysł :) Dziś rano wysłałam do redakcji e-mail w tej sprawie i czekam na odzew :)Pozdrawiam wszystkie eMamy(a szczególnie te jadące w sierpniu do Grzybowa-ja też tam będę :)Miśka :hello:
      • Gość: ikasia Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 22:23
        Monika , jesteś wielka ! :lol:ikasia
    • Gość: _Su_ Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 21:39
      no przedni pomysł. ja też chcę taką koszulkę.Su
    • Gość: Zużka Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 14.05.02, 21:48
      Byłoby super gdyby takie koszulki były dla emam i edzieci.
    • Gość: AneczkaG Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 08:54
      TAK! Ja też chce!Aneczka
      • Gość: admin Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 09:11
        Badamy sprawę, może Endo nam zrobi takie koszulki?Kupilibyście je u nich w sklepie internetowym?:hello:eldad admin
        • Gość: mada_w Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 09:30
          Oczywiście kupię. Dla siebie i Mikołajka, a może i Andrzej chciałby taki t-shirt nosić..Pozdrawiam,Magda mama Mikołajka
        • Gość: Anita Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 10:26
          TAK
        • Gość: Gosia1 Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 18:04
          Suuuuuuuuper!!!!!! Ja też chcę, ja też!!! Dla mnie, mojej Ani i mojego Krzysia! Kupię trzy na 100 procent! :-)Całuski Gosia :hello:
        • Gość: PAULA Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 16.05.02, 17:30
          Ja napewno kupię :-)
        • Gość: PAULA Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 16.05.02, 17:30
          Ja napewno kupię :-)
        • Gość: AniamamaOli Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 21.05.02, 10:37
          Osobiście uważam, że pomysł ze sklepem internetowym jest kiepski, bo nie każda z nas ma zaufanie do zakupów przez internet.Ale dołączenie takiej koszulki do wakacyjnego wydania "Dziecka" jest w porządku.:hello:PozdrawiamAnia
          • Gość: Agata Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 21.05.02, 10:59
            Mnie się wydaje, że dodanie koszulki do numeru Dziecka to nie jest to, o co chodzi. A chodzi o to, aby rozpoznały się na wakacjach (i nie tylko) emamy spotykające się na forum. A jak dostaną koszulkę wszyscy czytelnicy, to już nie będzie to, prawda? Co do sklepów internetowych, to może nie masz do nich zaufania, ja się jeszcze nie zawiodłam (korzystam z Merlina). Ale przecież to byłby jeden określony artykuł, który każda z nas chce mieć i godzi się na jego postać, jaka by ona nie była, można zapłacić gotówką przy odbiorze (nie musisz podawać numeru karty płatniczej ani nic przedpłacać), więc nie widzę pola do "nabicia w butelkę".Pozdrawiamagata
            • Gość: Zilka Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 21.05.02, 11:18
              A poza tym koszulka dodana do Dziecka byłaby przepraszam za określenie dość "badziewna" tzn. po pierwszym praniu wyglądałaby jak łach (z góry przepraszam redakcję za takie założenie ale wszyscy wiemy jak wyglądaja takie podarunki) a po drugie nie byłoby możliwości wyboru rozmiaru a emamy przecież się różnią!No i dokładnie - przecież chodzi o rozpoznanie emamy a nie czytelniczki Dziecka!(Można by popuścić wodze wyobraźni i wyobrazić sobie różne koszulki z edzieckiem do wyboru z jakimis fajnymi tekstami, może też coś dla tych w ciąży??? Nie czytałam całego wątku, byc może ten pomysł już gdzieś padł ale może współpraca z endo z zaowocowałaby czymś miłym?)I nie bójmy się kupowania przez internet, podawania numerów kart kredytowych czy przesyłek za zaliczeniem. To nie gryzie i działa :) :) :)
              • Gość: AniamamaOli Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 22.05.02, 14:52
                Może macie rację, że koszulki w gazecie to zły pomysł jeżeli chodzi o rozmiarówkę oraz rozpoznanie mam z edziecka.Natomiast nie zgodzę się z Tobą, Zilka, jeżeli chodzi o jakość rzeczy dołączanych do gazet - (jak to ujęłaś) "dość "badziewna" tzn. po pierwszym praniu wyglądałaby jak łach". Osobiście kupiłam gazetę z chusteczką Gerbera, a teraz chusteczkę z gazety "Rodzice" i ich jakość jest b.dobra, a napewno po praniu nie robi się z tego łach.Jeżeli chodzi o zakupy przez internet ... pomimo Twoich zapewnień, z podawaniem numerów kart kredytowych nadal będę ostrożna :sarcastic: :hello:PozdrawiamAnia
                • Gość: Zilka Po co ten sarkazm? IP: *.* 22.05.02, 15:03
                  Przecież ja nikogo do podawania numeru karty kredytowej w internecie nie zmuszam, znam głęboko zakorzenioną nieufność Polaków do tego typu zakupów. Natomiast przez internet można kupować też za zaliczeniem pocztowym i ten bardziej tradycyjny sposób może się wyda Ani bardziej godny zaufania.Ja (i moim znajomi) kupuję w internecie za pomocą karty kredytowej w Polsce i zagranicą od lat i bardzo mi to służy więc może nie przesadzajmy z tą ostrożnością??? A co do "badziewności"... Nie wiem, chusteczka na głowę ma troche inną cenę i możliwości masowej produkcji niż t-shirt, ja poza torbami w Elle (i chyba Twoim Stylu ale nie jestem pewna) nie spotkałam porządnego produktu, który nadawałby się do trwałego użytkowania. Ale może redakcja Dziecka akurat tutaj pozytywnie by mnie zaskoczyła? :) :) :)
                  • Gość: AniamamaOli Re: Po co ten sarkazm-do Zilki? IP: *.* 23.05.02, 12:24
                    Zilka,Nie chodzi o sarkazm ... tylko o Twoje ironiczne podejście ... :ouch: A do listy artykułów dołączanych do gazet (dobrej jakości) mogę śmiało dopisać:-szaliczek+czapeczka+rękawiczi z polaru z nadrukiem Bobovity,-skarpetki w "Mamo to ja".:hello:PozdrawiamAnia
      • Gość: Silije Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 09:25
        Tak, tak,tak,tak,tak,tak,tak,!!!!!!
        • Gość: eBeatka Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 17:11
          Swietny pomysl!!!Przylaczam sie jak najbardziej do tych co sa zasmileJa spedzam urlop w Jastarni, od 27 lipca-juz nie moge sie doczekac...eBeatka
    • Gość: kara Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 10:15
      SSSSSssuper pomysł!!!Jadę z dzieckiem i mężem 15.07 do Władysławowa,nad morzem,być może spotkam tam jakąś emamę,a to by mi ułatwiło poznanie.
      • Gość: kara 15 lipiec nad morzem IP: *.* 15.05.02, 10:17
        Dziewczyny,jadę z dzieckiem 15.07 nad morze doWładysławowa.Czy ktoś tam jedzie???Może się spotkamy???????????
      • Gość: kara 15 lipiec nad morzem IP: *.* 15.05.02, 10:18
        Dziewczyny,jadę z dzieckiem 15.07 nad morze doWładysławowa.Czy ktoś tam jedzie???Może się spotkamy???????????na dwa tygodnie.
    • Gość: Agata Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 11:00
      Z przyjemnością będę paradować w takiej koszulce po Warszawie, a może ze dwa tygodnie po Sanoku. Tylko rozmiary proszę zróżnicować.Zastanawiam się tylko, czy zrobi Endo taką małą partię. Bo przecież jest nas dużo, ale nie na skalę przemysłową.
      • Gość: Zuzanna Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 12:35
        Agatko, kiedy będziesz w Sanoku?My całe wakacje mamy zamiar spędzić w okolicach Krosna, a to przecież niedaleko :)Pozdrawiam - Zuzka
    • Gość: malgosiksand Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 13:09
      To świetny pomysł, na wakacjach spotyka się tyle mam z dzieciaczkami, że na pewno sa wsrod nich emamy i miło byłoby je rozpoznać.Gosia
    • Gość: Aari Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 13:40
      Jestem za !!!! Jak najbardziej ... może jeszcze nicki - żeby było łatwiej ?smile))Albo zamiast wprasowanki na koszulkę to znaczki do przypięcia ???Koszulka się zaplami pobrudzi ( co przy naszych pociechach jest oczywiste) a znaczek można przypiąć do dowolnej bluzki ....czy nawet kostiumu na plaży...hejkwioletaJa wyjeżdżam 15.06 do łaz lub Mrzeżyna
    • Gość: Diana-c Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 18:20
      Uważamy to za super pomysł, ale lepsze byłyby przypinane znaczki. My przygotowujemy na zjazd w Krakowie koszulki z nickami - Krzyś - eTata Maliniaka, Diana - eMama Maliniaka i Maliniak we własnej osobie. Dla niewtajemniczonych Maliniak to Martynka nasza 3,5 miesięczna córcia. Krzyś & Diana
      • Gość: 1999 Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 17.05.02, 07:45
        koszulki bomba cena niezbytjesteśmy rodzinnymi kajakowiczami i co roku organizujemy koszulki na spływy z innym logo i nazwą aktualnej rzeki i cena hmmm 6x niższaDiana wasze koszulki poprostu rewelacja!! chyba zrobię podróbę mogę? Tylko na Tysiowej koszulce dodam nr komórki rodziców bo ostatnio zawsze idzie w inna stronę.Gabi
        • Gość: Adzia Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! - do Gabi IP: *.* 21.05.02, 11:12
          A gdzie organizujecie te spływy?My jedziemy w tym roku na Poprad - już się nie mogę doczekać, bo ze zrozumiałych względów miałam dwa lata przerwy (niestety małej nie możemy zabrać, bo jest za mała na górską rzekę, ale niech no tylko podrośnie...) :-)I oczywiście też chcę taką koszulkę!
          • Gość: 1999 Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! - do Adzii IP: *.* 22.05.02, 14:18
            od 13 lat co roku na inną - to klub i rodzinka a my coż z doskoku w miarę mozliwości w tym roku Parsenta, a ostatnio Wieprza, Rega, Radunia, klasyka -Krutynia, Brda Wda , Gwda Piława i Rurzyca. Na białkę i Poprat nie , eskimosków tez nie (pewnie jeszcze nie)
    • Gość: Nonika Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!!my na emigracji tez chcemy! IP: *.* 15.05.02, 18:52
      Ja tez kupie ale czy bedzie mozna ja kupic zza granicy???Z tego co wiem to sprzedarz wysylkowa nawet ksiazek odbywa sie tylko w kraju.A co z nami emamami na emigracjiii??:hello:Monia z Julkiem
    • Gość: Barbie Re: Logo eDziecka- NA KOSZULKI!!! IP: *.* 15.05.02, 22:24
      Dziewczyny znam kogoś, kto robi takie koszulki dla przedszkoli. Umieszcza na nich logo przedszkola, zdjęcie dziecka, napisy. Sam zakupuje koszulki. Jeślibyby byli chętni to może zrobić. Cena zależy od ilości. Na pewno będzie to dużo taniej niż w Endo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka