Gość: Morud IP: *.* 27.05.02, 14:09 Na forum eZabawy i eGaleria pojawiają się fajne konkursy. Dlaczego tak mało osób bierze w nich udział?Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Siunia Re: Konkursy !!! IP: *.* 27.05.02, 14:35 Szczerze? To chyba z braku czasu i matkowego egoizmu - tak mi się wydaje.Najpierw eMamy zaglądaja na fora gdzie mozna pogadac, wyżalić się i posmiac - jest to odskocznia od naszych problemów, trosk i zmartwień.Potem jak już przeczyta sie te wszystkie posty na eMamie , Salonie itp. to już chyba brak czasu na inne. Chociaż wydaje mi się, że forum Zabawy tez jest często czytane. Może nie każdy ma czas i ochotę.Ja przyznam się szczerze, że na forum Zabawy zajrzałam kilka razy, ale nie napisałam nic od siebie. Jedynie podpatrzyłam kilka pomysłów,m które wcieliłam w życie A w Galerii nie byłam jeszcze ani razu.Głównie okupuje eMamę, Salon, eDziecko, Zdrowie, żadko eTatę. Poczytam, odpisze na posty, swoje czasem tez zamieszczę. Pomogę jak mam jak, doradze, pocieszę, sama też się czasem żalę. I faktycznie sprawy dotyczące zabaw trochę zaniedbuję. Aaaaaaaa, jakiś czas bardzo udzielałam się na Mamie cud - i wtedy nie miałam juz czasu na inne fora. Przyznaję się bez bicia.Ale uroczyście obiecuje, że napewno juz od pierwszego lipca (czyli jak załatwie wszystkie moje sprawy, które teraz obecnie zabieraja mi mnóstwo czasu a i terminy mnie gonią) zacznę więcej się udzielać na forum Zabawy i w końcu zajrze tez do Galerii OBIECUJĘ !I postaram się brać udział w konkursach - jeżeli sie do tego nadaję - Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vialle Re: Konkursy !!! IP: *.* 27.05.02, 17:03 mysle ze po czesci dlatego, ze te konkursy sa dla straszych dzieci - moj syn ma rok i nie widze zadnego konkursu w ktorym moglby wziac udzial, generalnie mam wrazenie ze niespecjalnie sa to zabawy dla dzieci ponizej 3 roku zycia, a tu na forum jest chyba wiele jesli nie wiekszosc mam z dziecmi wlasnie z przedzialu 0-3. Ja w kazdym razie zagladalam do tych postow pare razy i sie zniechecilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzimuzi Re: Konkursy !!! IP: *.* 28.05.02, 07:02 1. Konkurs na komiks miesiaca moze byc nawet dla noworodkow. Wystarczy wybrac fajne zdjecia i ulozyc je w ciekawa calosc.2. Konkurs literacki rowniez jest dla kazdego (moze poza pierwszym tytulem). A jesli macie pomysly na wiecej konkursow i zabaw to piszcie!! W koncu forum jest dla kazdego i wszyscy sie bedziemy chetnie bawic Suzannmamusia Izaczka orazmoderator forum eZabawy i eGaleria Odpowiedz Link Zgłoś