Dodaj do ulubionych

A moze nowe forum "KŁÓTNIE"

IP: *.* 04.06.02, 10:49
Do moderatorów: może założymy nowe forum pt. "Kłótnie forumowiczów", każdy kto będzie miał ochotę sie posprzczać od razu tam zajrzy, z pominięciem emamy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: A moze nowe forum "KŁÓTNIE" IP: *.* 04.06.02, 10:57
      Tak, tak... pomysł rewelacyjny....zostaną tam wyładowane wszystkie frustracje ... ;)- Siunia
    • Gość: Selina Re: A moze nowe forum "KŁÓTNIE" IP: *.* 04.06.02, 11:03
      A wiesz, że to dobry pomysł! :)Trochę sensacji...A swoją drogą, w dobie takiego bezrobocia mogłoby powstać forum "Praca".s.
    • Gość: Vialle Re: A moze nowe forum "KŁÓTNIE" IP: *.* 04.06.02, 12:54
      he he, dobre!!! Zrobmy takie specjalne forum!
    • Gość: sylwias Propozycja - ignorujmy kłótników IP: *.* 04.06.02, 13:07
      Jak przeczytałam ostatnie "krowie" posty to mnie ścięło. Mam propozycję - ignorujmy na forum takich ludzi, co? Jeśli ktoś mocno ubliża innym, obrzuca ich inwektywami bez specjalnego powodu, skażmy go na forumowy ostarcyzm i ignorujmy WSZYSTKIE posty takie osoby, nawet te które dotyczą innych spraw. Może wtedy ludzie się opanują, bo zaczyna to przekraczać wszelkie granice....pzodrowionka sylwia
    • Gość: Kasia_M Re: a może po prostu się nie kłóćmy??? IP: *.* 04.06.02, 13:33
      co wy na to? niestety często kłótnie są prowokowane przez osoby, które teoretyczniei nie mają o tym pojęcia bo piszą pod wrażeniem chwili... oczywiście pomijam ewidentne prowokacje jakich nie braksadrozumiem, że forum kłótnie to taki spóźniony żart primaaprilisowy ;)pozdrawiamKasia_M mod.
      • Gość: Siunia Re: a może po prostu się nie kłóćmy??? IP: *.* 04.06.02, 13:46
        tak............A wymiana poglądów i dyskusje niech nimi pozostaną :)Zgadzacie się?Myśle, że wszyscy są "ZA" :)I nie obrażajmy się wzjemnie, nawet podważając kompetencje, tej czy innej osoby.Ponoć demokracja, wolność słowa.....Ale niech każdy broni swoich racji, na spokojnie.I wiecie co..... było wiele takich incydentów, a jednak te osoby nadal są na forum i nikt im już tego nie pamięta :)Więc, skoro ma być zgoda ........ zacznijmy wszystko od początku. Niech każdy ma równe szanse, będzie sprawiedliwie.Natomiast co do oszustw mam nie co odmienne zdanie.Tym bardziej, że pewna osoba rozmawiała z niejaka NAD ze Stanów ;) , która tak bardzo narzekała jak to jej źle i jaka to straszna bieda, mówiła także, że zbiera pieniązki na studia :) Dobre.... I nie powiem Wam jak to się dalej skończyło, bo chyba każdy się domyśla.A tej osobie dziękuję za informację :)- Siunia
        • Gość: Siunia Re: a może po prostu się nie kłóćmy??? - 2 IP: *.* 04.06.02, 13:49
          zapomniałam napisac, ze rozmawiały na eDzieckowym chat-cie - Siunia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka