Gość: olaart IP: *.* 04.06.02, 10:49 Do moderatorów: może założymy nowe forum pt. "Kłótnie forumowiczów", każdy kto będzie miał ochotę sie posprzczać od razu tam zajrzy, z pominięciem emamy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Siunia Re: A moze nowe forum "KŁÓTNIE" IP: *.* 04.06.02, 10:57 Tak, tak... pomysł rewelacyjny....zostaną tam wyładowane wszystkie frustracje ... - Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selina Re: A moze nowe forum "KŁÓTNIE" IP: *.* 04.06.02, 11:03 A wiesz, że to dobry pomysł! Trochę sensacji...A swoją drogą, w dobie takiego bezrobocia mogłoby powstać forum "Praca".s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vialle Re: A moze nowe forum "KŁÓTNIE" IP: *.* 04.06.02, 12:54 he he, dobre!!! Zrobmy takie specjalne forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwias Propozycja - ignorujmy kłótników IP: *.* 04.06.02, 13:07 Jak przeczytałam ostatnie "krowie" posty to mnie ścięło. Mam propozycję - ignorujmy na forum takich ludzi, co? Jeśli ktoś mocno ubliża innym, obrzuca ich inwektywami bez specjalnego powodu, skażmy go na forumowy ostarcyzm i ignorujmy WSZYSTKIE posty takie osoby, nawet te które dotyczą innych spraw. Może wtedy ludzie się opanują, bo zaczyna to przekraczać wszelkie granice....pzodrowionka sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_M Re: a może po prostu się nie kłóćmy??? IP: *.* 04.06.02, 13:33 co wy na to? niestety często kłótnie są prowokowane przez osoby, które teoretyczniei nie mają o tym pojęcia bo piszą pod wrażeniem chwili... oczywiście pomijam ewidentne prowokacje jakich nie brakrozumiem, że forum kłótnie to taki spóźniony żart primaaprilisowy pozdrawiamKasia_M mod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: a może po prostu się nie kłóćmy??? IP: *.* 04.06.02, 13:46 tak............A wymiana poglądów i dyskusje niech nimi pozostaną Zgadzacie się?Myśle, że wszyscy są "ZA" I nie obrażajmy się wzjemnie, nawet podważając kompetencje, tej czy innej osoby.Ponoć demokracja, wolność słowa.....Ale niech każdy broni swoich racji, na spokojnie.I wiecie co..... było wiele takich incydentów, a jednak te osoby nadal są na forum i nikt im już tego nie pamięta Więc, skoro ma być zgoda ........ zacznijmy wszystko od początku. Niech każdy ma równe szanse, będzie sprawiedliwie.Natomiast co do oszustw mam nie co odmienne zdanie.Tym bardziej, że pewna osoba rozmawiała z niejaka NAD ze Stanów , która tak bardzo narzekała jak to jej źle i jaka to straszna bieda, mówiła także, że zbiera pieniązki na studia Dobre.... I nie powiem Wam jak to się dalej skończyło, bo chyba każdy się domyśla.A tej osobie dziękuję za informację - Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: a może po prostu się nie kłóćmy??? - 2 IP: *.* 04.06.02, 13:49 zapomniałam napisac, ze rozmawiały na eDzieckowym chat-cie - Siunia Odpowiedz Link Zgłoś