Dodaj do ulubionych

Pożegnanie ...

IP: *.* 12.07.02, 09:39
Witam po długiej przerwie. Mój dzidziuś, na którego tak długo czekałam, postanowił się wyprowadzić. Na razie udało się lekarzom wybić mu to z głowy, ale ciągle jeszcze nie do końca jest przekonany o konieczności zostania w moim brzuchu przez następnych parę miesięcy. Trzy tygodnie spędziłam w szpitalu (kondycja służby zdrowia i polityka "prorodzinna" państwa - ceny leków na podtrzymanie - to temat na dłuuuuuuugi osobny post) i niestety nie byłam na zlocie :cry: Teraz jestem na leżącym zwolnieniu, pewnie już do końca ciąży, więc niestety nie będę mogła tu zaglądać. Żegnam Was na dłuuuuuuugie miesiące, tęsknić będę przeokropnie. Trzymajcie kciuki za moją młodszą pociechę. CałujęAsia
Obserwuj wątek
    • Gość: sawlb Re: Pożegnanie ... IP: *.* 12.07.02, 09:59
      ASiu,trzymam mocno, mocno kciuki by Dzidzius jednak zmienil zdanie i siedzial grzecznie w brzuszku.Buuuuuuuu,mozesz od czasu do czasu `wyslac golebia` z wiesciami od Was? Uwazaj na siebie i usciski dla Ani.:love:B
    • Gość: Adzia Re: Pożegnanie ... IP: *.* 12.07.02, 10:25
      Dzidziuś , Ty się tu nie wygłupiaj, na samodzielność masz jeszcze czas! ;-)Asieniek, no trzymam kciuki, trzymaj się, leż sobie i podtrzymuj maleństwo na duchu!Dużo zdrowia i sił - my teżbędziemy tęsknić :cry:Papa! Do następnego spotkania forumowego - może jeszcze w ciąży (oby!) a może dopiero z miłą wiadomością...Agnieszka
    • Gość: Gosia1 Re: Pożegnanie ... IP: *.* 12.07.02, 11:10
      Hej kochany Dzidziusiu! Ty się nie wygłupiaj, jak sobie wyobrażasz wyjście z brzuszka już teraz? Mamusia jest jeszcze nie przygotowana! Siedź sobie tam cichutko i tyle. W brzuchu jest cieplutko, bezpiecznie, jeszcze się nabędziesz na tym świecie! :bic:Asieńko, leż sobie i odpoczywaj. Przemów do rozsądku Dzidzi, przekonaj Ją, że jeszcze nie czas. Całujemy Was mocno. Będziemy tęsknić, jasne, że tak, ale najważniejsze jest teraz Wasze zdrowie. Może czasem mąż w Twoim imieniu coś napisze? Jakaś malutka wiadomość? :-) Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki - Gosia
    • Gość: AneczkaG Re: Pożegnanie ... IP: *.* 12.07.02, 14:19
      Hej, Asiu, próbowałam się przed zlotem z Tobą skontaktować, że nie pojadę i ani via internet ani telefonicznie nie mogłam i zaczęłam się bać, że właśnie maluszek się chce wyprowadzić. Teraz będę jeszcze bardziej trzymać kciuki. Trzymaj się. Myślami jestem cały czas z Tobą !Aneczka
    • Gość: AneczkaG Re: Pożegnanie ... IP: *.* 12.07.02, 14:20
      No i oczywiście szukałam cały czas na forum jakiegoś znaku życia od Ciebie. Bardzo się cieszę, że dałaś znać.
    • Gość: aka Re: Pożegnanie ... IP: *.* 15.07.02, 01:13
      Trzymaj sie Asieniek!!!
    • Gość: magusia Re: Pożegnanie ... IP: *.* 15.07.02, 23:12
      Asieńku ale jak już będziesz tulić zdrową, śliczną dzidzię daj znać! Będziemy się cieszyć razem z Tobą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka