Dodaj do ulubionych

TOKSYCZNI RODZICE !!!!

IP: *.* 20.07.02, 21:22
Od kilku dni śledzę forum i ....zaczęłam się zastanawiać.Czytałyście pewnie o ,,toksycznych związkach ,,( kobieta-mężczyzna) a może znacie to z autopsji....Ciekawa jestem jakie są wasze relacje na linii wy-rodzice lub teściowie .Teraz przecież sami jesteśmy rodzicami...Moja rodzinka jest jak brazylijska telenowela!!!Już brak mi sił!!!,, ...A wszystko to ... bo Ciebie kocham... ,, (czytaj : wnuczkę) Znacie...???Próbowaliśmy na wszystkie możliwe sposoby ułożyć sobie z nimi relacje odkąd urodziła się nasza Olcia .I co..i nic..!Totalna ignorancja naszego rodzicielstwa .Może macie podobne doświadczenia z ,,wszystkowiedzącymi guru ,,???Całe szczęście że jeszcze zostało mi poczucie humoru i dystansu do sprawy Pozdrawiam Maxima
Obserwuj wątek
    • Gość: iwarybka Re: TOKSYCZNI RODZICE !!!! IP: *.* 21.07.02, 12:28
      Hej! Znam ten temat z doświadczenia.Moja teściowa jest jedną z tych wszystkowiedzących na temat dzieci,bo przecież wychowała 2 chłopaków.Cierpliwość i poczucie humoru skończyły się nam(mnie i mężowi)kiedy zaczęła traktować naszą małą jak swoją córkę,a nie wnuczkę.Mieliśmy dość i od kilku miesięcy nie widujemy się z nią,bo się ciężko obraziła za prożbę zmiany zachowań w stosunku zarówno do nas jak i do małej.Myślę,że właśnie coś takiego miałaś na myśli pisząc o toksycznych rodzicach.Taką jej postawę umiem wytłumaczyć sobie tylko tym,że siedzi sama w domu,hormony szaleją itp.Niestety -kilka miesięcy mordęgi nam wystarczyło.Nie wszystko musimy znosić.Tobie życzę lepszego obrotu sprawy.Pozdrowienia! Iwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka