Dodaj do ulubionych

Okrągła rocznica :-))

IP: *.* 02.09.02, 15:04
Wszystko zaczęło się równo rok temu. Wprowadziłam synka na salę w zerówce, a On po zrobieniu kilku kroków zrobił w tył zwrot, podszedł do fotela stojącego na korytarzu i z rozpaczliwym szlochem siadł w nim, ukrywszy twarzyczkę w dłoniach. Nie muszę Wam chyba opowiadać, co czułam. Same wiecie, nikt mnie tak nie rozumie, jak Wy - moje kochane współtowarzyszki nieszczęść i radości. Na tym korytarzu łykałam łzy, bo mimo bólu opowiadałam Krzysiowi, że zerówka jest obowiązkowa... - wredne babsko ze mnie, prawda? Nie będę dalej Was zanudzać, dość, że potem zerówka stała się ukochanym miejscem mojego Cudu (dopiero po siedmiu miesiącach, ale jednak ;) ). Ja chcę napisać o czymś innym. Właśnie upłynął rok, kiedy zaszlochana, zaryczana, z poobijanym mężem (przeze mnie, bo to na Nim wyładowywałam frustrację, że mój ukochany synek, taki maleńki, taki biedny..hmmm, musiał zostać wśród tych lwów, hien, krwiożerczych potworów czyli inszych dzieci) - wylądowałam w redakcji, a ten mój mąż włączył komputer, wystukał www.edziecko.pl i siłą mnie posadził na fotelu. "Właź i pisz", "ale co???" - szlochałam dalej. "Tam nikt nie zobaczy czerwonego nosa, po prostu pisz". No i napisałam. Że mi trudno, ciężko, płaczliwie, smutno, że serce zaraz zatrzyma się z rozpaczy. Pamiętam, że była olaju, Renik i chyba eldad, ale nie jestem pewna. I Sani. Reszty nicków nie pamiętam. I Oni pomogli mi bardzo. Od tego dnia rozpoczęła się moja przygoda z edzieckiem. Mój nałóg, moje drugie życie, nie - moje pierwsze życie. Ostatnio nie bardzo jestem w stanie pisać i udzielać się, za dużo mamy kłopotów, ale wierzcie mi - ani jednego dnia nie wytrzymam bez Was. Nadal śledzę wszystkie posty, czytam o Waszych radościach i problemach, ba, nawet zapisuję się do wątków, aby posty otrzymywać pocztą. Ale zboczenie, co? :lol: Dobrze mi z Wami. Naprawdę, i bardzo, bardzo Wam dziękuję za Waszą chęć niesienia pomocy, za to, że nigdy nie zawiodłam się na Was, za Wasze serducha, za ciepło i współczucie, za solidarność jajników - hehehe, ale fajne określenie. Dziękuję Wam moje kochane emamy, dziękuję. Zakochana w Was Gosia
Obserwuj wątek
    • Gość: Hermiona Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 02.09.02, 15:10
      Kochana Gosiu!!!! :love: :love: :love: :love: :love:Monika
    • Gość: Ika Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 02.09.02, 16:26
      Gosia... nawet nie wiesz, jak dobrze, że jesteś! :bounce: :love:Na okrągło - nie tylko w rocznicę :hap: :hap: :hap::hello:
    • Gość: Zilka Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 02.09.02, 16:43
      A ja się ostatnio dziwiłam czemu Gosia1 tak mało się "udziela" forumowo a tu jakieś kłopoty. Gosiu, jeśli tylko taka obca baba z Warszawy jak ja :) mogłaby być w czymkolwiek pomocna to daj znać na priva, proszę :) Czymkolwiek traktując baaaardzo szeroko.I buziaki dla pierwszoklasisty!zilka
      • Gość: feratu Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 02.09.02, 17:37
        Kochana Gosiu :-) Gratuluję pierwszej rocznicy z Nami.. Hehehe, a raczej z resztą Ludków, bo ja tu zaledwie od kilku miesięcy :-) Wiesz ja również kocham to miejsce.. Jest mi tutaj po prostu z Wami wyjątkowo i cudownie, choć nie każda przecież dyskusja należała do najprostszych :-)Buziaczki i mocno Cię ściskam Feratu :-)Ps. Gosiu z ogromną przyjemnością czytam Twoje posty i wyciągam z nich ile tylko można by się jak najbardziej ubogacić :-)BYLE JAK NAJWIĘCEJ TAKICH ROCZNIC :-)
    • Gość: IlonaCz Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 02.09.02, 19:37
      Gosieńko a my dziękujemy niebiosom, żeś jest z namismile)Dziękujemy Ci za Twoje wielkie serducho i za to, że nigdy nie przemilczałaś żadnego problemy jakiejkolwiek z nas. I za Twoją pomoc, ciepłe słowo choćby to odbywało się za pomocą kabli.Kochamy Cię i dzięęęękujemy!!!!!Myszka.
    • Gość: BAJBUS Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 02.09.02, 19:46
      I ja się przyłączam Gosiu. Jestes mi bardzo bliska poprzez swoje posty. Takie zawsze akuratne i własciwe :)) Mam ogromne problemy zawsze z zapamiętaniem nicków, mimo iż tyle osób bardzo lubie to moze 5 tak naprawde utkwiło mi w pamięci i wiem że osoby które się pod nimi ukrywają wiele dla mnie znaczą - a ty jesteś w tej 5 :))Kłopoty?? Odezwij się na priv, napewno jak tylko bedę mogła pomogę :))Serdeczne uściski :))bajbus
    • Gość: Beata32 Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 03.09.02, 16:26
      Cześć Gosiu,Moja rocznica minie gdzieś w listopadzie - spory dołek po powrocie z urlopu macierzyńskiego do pracy + depresja jesienna + atmosfera w pracy trochę niesprzyjająca i oczywiście wielkie wyrzuty sumienia po pozostawieniu 7-miesięczniaka pod opieką babci.Pewno za dobrze mnie nie kojarzysz, bo zazwyczaj unikam tych budzących duże kontrowersje wątków - nie czuję się dobrze w bitwach na argumenty. Odpowiadam jeśli mam coś do powiedzenia zazwyczaj z własnego doświadczenia.Cieszę się że tu jesteś, bo jesteś jedną z tych forumowiczek i jedną z tych Goś, której posty czytam najchętniej.pozdrawiamBeata
      • Gość: Beata32 Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 03.09.02, 16:28
        no i jeszcze jak przeczytałam Twój post jakim słodkim dzieciaczkiem byłaś ... to poczułam pokrewną (w każdym razie temperamentem) duszę:)B.
    • Gość: olaaaa2 Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 03.09.02, 22:39
      Gosiu CMOK CMOK dla męża :) Gdyby nie on ....to jakie byłoby to forum bez ciebie ? paptki ola
    • Gość: Gooh Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 04.09.02, 07:39
      Gosieńka - Ty moja kochano dziewczynko...jestes niezbędnym "elementem" tego forum...uwielbiam Cię i Twoje wypowiedzi...a Twoje uzależnienie od forum dobrze rozumiem ;) , sama to przechodze...bądź tu z nami jak najdłuzejcałuski dla Ciebie i rodzinkiGooh i Bruno:hello:i na koniec buziaczek :-)
    • Gość: Justyna1212 Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 04.09.02, 08:14
      Cudownie, że "wciągnęło" Cię forum (jak wiele z nas). Ukłony w stronę Twego małżonka...DOBRZE, ŻE JESTEŚ.
    • Gość: goniak Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 04.09.02, 21:13
      Gosieńko KochanaTo ja "stara baba". Ja sledzę edziecko od Gwiazdki. Opowiedział mi kolega z pracy, że ktoś poszukuje rodziców dzieci z przedwczesnym dojrzewaniem. I tak się zaczęło. Każdego dnia znajduję parę minut w pracy, żeby podejrzeć co sie dzieje, ale brakuje już czasu, aby coś skrobnąć. Teraz tez powinnam posiedzieć nad papierami z pracy, ale wpadłam w nałóg i jak z tego wyjść???????????????Poprzez Twoje posty bardzo Cię lubię i chciałabym jakoś pomóc w kłopotach.Trzymaj się cieplutko i jakby co napisz.Gosia
      • Gość: Gosia1 Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 05.09.02, 09:09
        Kochane moje emamy! Bardzo Wam dziękuję!!! Bardzo!!! :love: Kocham Was całym moim serduchem! Całuski Gosia
    • Gość: EmA Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 05.09.02, 11:51
      :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: Nic dodać nic ująć, to wspaniale że "tu" jesteś, że zawsze można na Ciebie liczyć. Chylę czoła przed Twoim mężem że przyprowadził Ciebie do naszej gromadki i nie wyobrażam sobie że Twój nick mógłby kiedyś zniknąć z tego forum.Edyta mama Alexa
      • Gość: Ika Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 05.09.02, 12:15
        Wiecie co, Darek w samouwielbienie wpadnie, jak tak wszystkie będziemy przed nim ukłony trzaskać :lol: :lol: :lol: Gorzej, jak się przyzwyczai! :ouch: :lol:Ale fakt, że zasługę ma wieeeeeeeeeeeelką :D:hello:
        • Gość: Gosia1 Re: Okrągła rocznica :-)) IP: *.* 05.09.02, 16:12
          :love: :love: :love: :love: Mężuś jest zachwycony, uważa, że ma do tego zachwytu pełne prawo, ba - jest święcie przekonany, że wszystkie te dowody uwielbienia należą Mu się, jak przysłowiowa psu buda...:lol: :lol: :lol: :lol: Nic to, grunt, że "Murzyn" zrobił swoje ;)Całuski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka