Dodaj do ulubionych

W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE !

IP: *.* 23.09.02, 09:50
Przepraszam, że kolejny nowy wątek w tej sprawie.Moi kochani. Sprawa przedstawia się następująca:1. Zlot zdecydowanie na wiosnę - tu proszę o zaproponowanie terminu na miesiąc kwiecień - maj.2. Deklaracja wszystkich chetnych na udział w zlocie - proszę przesłać na mój adres bajbu00@poczta.onet.pl.Prosze tu podac z jakiej miejscowości przyjedziecie, czy stac was na dojazd i czy jesteście w stanie zapłacic za pobyt - ile jesteście w stanie przeznaczyc na zlot??3. Potrzebne są informatory reklamowe dla potencjalnych sponsorów. Taki inf. bedzie zawierał informacje o eDziecku o nas, o celu zlotu, proszę tu o inf. kto zgodzi się aby jego posty, zdjęcia mogły byc zawarte w tym informatorze.4. Planuje założyc specjalne konto na które przekazywane będa środki od sponosrów i od Was. Do zlotu czasowo mamy pół roku. Przez ten czas co miesiąc można dokonywać wpłat. Jeśli chodzi o strone finansowa potrzebuje wsparcia od chetnych do pomocy osób. chodzi o stworzenie grupy która bedzie czuwała nad finansami. (KVM, eDorka co wy na to??) 5. Mam przyjaciela w USA który pracuje w duuuużej firmie i jego tez chce poprosic o wsparcie myślę że mamy na to realne szanse. Ale... list musi być w języku angielskim - fachowym :) Czy ktos mógłby pomóc w tłumaczeniu? bajbus00@poczta.onet.pl6. Kto mógłby pomóc w uzyskaniu sponsoringu, po uprzednim otrzymaniu informatora ??7. Najważniejsze - czas moge poświęcic - gorzej z finansami. Najważniejsze to stworzenie folderów reklamowych. Prosze napiszcie mi jaki waszym zdaniem powinien zawierac tekst intencyjny taki folder, prosze o wzory, pomysły. Czy ktoś jest w stanie zabezpieczyc mnie materiałowo ?? (papier, okładki, teczki), jeśli nie to OK jakoś zaradzimy.Raz w miesiącu na forum poinformuje wszystkich o swoich działąniach i osiągnięciach :))Myślę, że jestem dla was wiarygodną osobą. Jeśli macie pytania, bądź wątpliwości możecie zadzwonić do mnie. 0prefix914236922.Marzena
Obserwuj wątek
    • Gość: AgnieszkaLO Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 23.09.02, 10:07
      Hej, Zgłaszam jeszcze raz chęć pomocy i w finansach (to mój zawód) i ewentualnie w j.angielskim, jeśli nie znajdzie się profesjonalista. Sponsorów najwięcej w W-wie, może uderzymy do producentów naszych ulubionych soczków lub innych produktów.AgnieszkaLO (z Marcinkiem)
    • Gość: madad Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! - tlumaczenie IP: *.* 23.09.02, 10:16
      Jezeli chodzi o tlumaczenie to nie ma sprawy. Jestem na ostatnim roku fil ang i nie bedzie klopotu.Pozdrawiam
      • Gość: BAJBUS Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! - tlumaczenie IP: *.* 23.09.02, 11:00
        madad a jak się z Tobą skontaktować ??bajbus
        • Gość: madad Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! - tlumaczenie IP: *.* 23.09.02, 14:24
          pisz na <dziobka@poczta.onet.pl>papa
    • Gość: BAJBUS Re: do końca TYGODNIA IP: *.* 23.09.02, 11:03
      Bardzo proszę wszystkich chetnych o deklaracje na zlot. Bez liczby chetnych nie mogę ruszyć z miejsca :))Pozdrawiam bajbus
      • Gość: Patyk Re: do końca TYGODNIA IP: *.* 23.09.02, 12:18
        Czesc :)Generalnie jestem chetna, ale moje pytanie brzmi nastepujaco: ile dni mialby trwac ten zlot (orientacyjnie), bo z W-wy bede musiala byc w sumie prawie dwa dni w podrozy, wiec uzalezniam ostateczna decyzje od tego, na ile mozna bedzie przyjechac? A moze moznaby indywidualnie przedluzyc pobyt po oficjalnym zlocie? :what:Pozdr,Patyk :D
        • Gość: Ignacy Re: do końca TYGODNIA IP: *.* 23.09.02, 14:29
          Hejo!! :hello:Złapałam za kalendarz na 2003 i może wykorzystamy "nasz Polski" - długi weekend tzn 1-4 maja. 1 wypada w czwartek.Bo chyba z większości miast jest daleko, więc jakby można było przyjechać na dłużej - to znaczy zahaczyć o czwartek, piątek to by było super...I jeszcze jaką Ci Bajbusie podać liczbę osób - pewną czy orientacyjną??Alex
      • Gość: Basia70 Re: do końca TYGODNIA IP: *.* 23.09.02, 15:26
        Dwie mamy z dziećmi ( po sztuce na łeb) z Poznania są chetne na wyjazd, koszty dojazdu i pobytu ( bez bajońskich kwot) są wstanie pokryc same, pozdrawiamy Basia i MonikaH
      • Gość: Rokitka Re: do końca TYGODNIA IP: *.* 25.09.02, 11:48
        Jeśli zlot będzie w majowy długi weekend to na pewno (pomijając wypadki typu choroba) będę ja z Emilką (wówczas półtoraroczną) i na 75% mój mąż.Pozdrawiam,Ania z Emilką
    • Gość: BAJBUS Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 23.09.02, 15:38
      Mi termin majowy tzn. 1-4 pasuje doskonale. Oczywiście jeżeli ktos ma ochotę pobyt można przedłużyć, a nawet zacząć wcześniej. Myślę, że oficjalne otwarcie zlotu można zaplanować na piątek.Oczywiście do maja sporo czasu i wiele moze się wydarzyć. Dlatego ilość osób chętnych moze się zmieniać :)) Orientacyjnie proszę podac w jakim skłądzie zamierzacie przybyc na zlot. Musze miec stan osobowy (orientacyjny) aby móc ustalić koszty pobytu w ośrodku - co jest niezbędne do sporządzenia kosztorysu.Pozdrawiam serdecznie Marzenabajbus00@poczta.onet.pl
    • Gość: lea Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 24.09.02, 06:00
      Bajbusiaczku kochany :)Wiesz slonko, ze w miare mozliwosci pomoge jak moge.papa :hello: - lea (rowniez marzycielka)
      • Gość: AgnieszkaLO Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 24.09.02, 07:44
        3 osoby, tzn. 2 dorosle i Maleństwo
        • Gość: Przygoda. Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 24.09.02, 10:27
          Mama, tata, Bartek (5 lat) i Magda (2,5 roku)
    • Gość: joasia_k Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 24.09.02, 08:54
      WitamNa stronach edziecka jestem raczej jako czytająca, ale bardzo mi się forum podoba. Chciałabym zgłosić udział mojej rodziny w zlocie. Rodzinka składa się z taty Piotrka, mamy czyli mnie Joanny i naszych 2,5 letnich bliźniaczek Pauliny i Justyny. Mieszkamy w Warszawie i mamy samochód, ale ogólnie to nam się nie przelewa i jakaś pomoc w sfinansowaniu pobytu byłaby mile widziana. Między innymi z tego powodu nie byliśmy na zlocie w Hula Kula.Jeśli można jakoś pomóc to daj znać.Pozdrawiam Aśka
    • Gość: BAJBUS Re: bajbus00@poczta.onet.pl - zgłoszenia na zlot IP: *.* 24.09.02, 11:07
      Prosze o zgłoszenia na mojego maila jak w tytule, lub tu na forum - pilne czekam do końca tygodnia :))bajbus
      • Gość: Ifona Re: bajbus00@poczta.onet.pl - zgłoszenia na zlot IP: *.* 24.09.02, 19:46
        witam bajbusku :)zgłaszam chęć uczestniczenia w zlocie wraz z moimi synkami : Piotruniem (3 latka) i Maciejkiem (7,5 miecha), z dojazdem nie powinnam mieć kłopotu (tzn. mój środek przemieszczania się to pociąg, więc wolałabym za wiele przesiadek nie robić), pozdrawiam I.
      • Gość: Agaa Re: bajbus00@poczta.onet.pl - zgłoszenia na zlot IP: *.* 24.09.02, 20:35
        Kochany Bajbusku ja również zgłaszam naszą małą rodzinkę jako chętną na udział w zlocie - jeśli oczywiście nic się nie wydarzy.Aha chcielibyśmy pobyć troszeczkę dłużej (mieszkamy aż na Śląsku) więc jeśli byłoby to możliwe to reflektujemy. Ja Aga, tatuś Mariusz i 18 miesięczny Pawełek. Dofinansowanie będzie w naszym przypadku bardzo mile widziane. Już teraz się cieszę tak dawno nie byłam nad morzem. Czekamy na szczegóły.Aga z rodzinką.
        • Gość: BAJBUS Re: co oznacza "deklaracja przybycia na zlot" IP: *.* 25.09.02, 11:19
          Szybko i na temat :))Deklaracja chęci przybycia na zlot polega na tym, ze ja bajbus bardzo chcę być w maju na zlocie. I kiedy dzwoni do mnie ciocia Basia i mówi "hej Marzenka przyjedźcie w maju na długi łikend do nas na wieś" to ja mówię :" sorki ciociu ale mamy w planach wypad nad morze na super zlot eDziecka" ;pDeklaracja zobowiązuje jednak do poczynienia wszystkich starań i kroków aby na tym zlocie w maju być. Mamy do maja jescze ponad pół roku więc na dobra sprawe można coś odłożyc na ten zlot. A jeśli chodzi o wypadki losowe typu: chore dziecko, jakies fatalne wydarzenie w domu, które nie pozwoli wam przyjechać - to jestem w stanie zrozumieć.Wiele z was mówi ze to jeszcze daleko do maja i nie wiadomo co to będzie. OK , ale zlot napewno będzie i już ja się o to postaram - ale aby był zlot, muszą być chętni.To jest tak jak z planowaniem urlopu, bądx wyjazdem na wczasy, poprostu ten termin zarezerwujcie sobie na zlot, a rezerwacje poczyńcie u mnie, a ja już się wszystkim zajmę.Pozdrawiam bajbusPrzepraszam za literówki i orty ale "pali mi się ogon" - hihihi ;p
    • Gość: KISA Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 24.09.02, 11:34
      1-4 Maja mi też pasuje zgłaszam gotowość przyjazdu swojej rodzinki Ja-Asia mąż-Paweł i dzidzia-Kacperek.Jeśli potrzebna jest moja pomoc to oczywiście służe swoją skromną osobą!!Już nie mogę się doczekać(zlot jak rozumiem ma być w Warszawie czy coś się zmieniło??)
      • Gość: AgnieszkaLO Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! do KISY IP: *.* 24.09.02, 12:36
        Nie w Wwie, nad morzem. Znajdż posta Bajbusa sprzed 2/3 dni.Pozdrawiam Ag.
    • Gość: _Dorka Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 24.09.02, 12:19
      Co na to eDorka, nie wiem, bo nie znam osobiście.Pogadam z kvm-kiem, może cóś się zaradzi, ale nazrazie cicho-sza._Dorkamama Sikorek
    • Gość: Ewulka Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 24.09.02, 15:19
      Bajubs, ch,etnie pomogę. Jeżeli list po nagielsku nie będzie bardzo długi, mam kolezankę, która świetne zna angielski. Chętnie przyjadę na zlot w maju z moja Martusią.Jak można Ci jeszcze pomóc? Szukać sponsorów, czy lekarzy, którzy wzięliby udział?Napisz na priva! Powodzenia!
    • Gość: Ewulka Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 24.09.02, 15:19
      Bajubs, ch,etnie pomogę. Jeżeli list po nagielsku nie będzie bardzo długi, mam kolezankę, która świetne zna angielski. Chętnie przyjadę na zlot w maju z moja Martusią.Jak można Ci jeszcze pomóc? Szukać sponsorów, czy lekarzy, którzy wzięliby udział?Napisz na priva! Powodzenia!
    • Gość: nebeska Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 24.09.02, 21:21
      Witam, Marzenko jeśli możesz to przyślij mi informator, kiedy będzie już gotowy (najlepiej w wersji agielskiej). Pracowałam dla "MotherCare" (sklepy z rzeczmi dla kabiet w ciąży i dla małych dzieci) i myślę, że moglibyśmy się starać o sponsoring lub przynajmniej jakieś bony do ich sklepów.PozdrawiamEwa
    • Gość: nebeska Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 24.09.02, 21:23
      Witam, Marzenko jeśli możesz to przyślij mi informator, kiedy będzie już gotowy (najlepiej w wersji agielskiej). Pracowałam dla "MotherCare" (sklepy z rzeczmi dla kobiet w ciąży i dla małych dzieci) i myślę, że moglibyśmy się starać o sponsoring lub przynajmniej jakieś bony do ich sklepów.PozdrawiamEwa
    • Gość: Bożena Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 25.09.02, 08:26
      BAJBUSKU - Super inicjatywa, podziwiam Cię za tyle odwagi, ale niestety pewnie nie damy rady przyjechać. Sprawdziłam i termin to baaardzo długi weekend - i mój facet (jeżeli jeszcze będziemy razem ;) ) nie pojedzie ze mną, a to jedena z niewielu okazji by wspólnie spędzić czas poza Krakowem, a jeżeli nie to, to będę siedzieć nad pracą magisterską :( .Szykuje mi się bardzo trudny rok.Całuje i życzę powodzenia.Skrzynia z kochającą morze i plażę Marysią.
    • Gość: madzia23 Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 25.09.02, 08:36
      witam!! jezeli chodzi o wsparcie finansowe to niestety nie moge pomoc, ale jesli chodzi o papier czy teczki to nie ma sprawy. tusze do drukarki tez sie znajda tylko musisz mi powiedziec jaka posiadasz drukarke. chyba ze bys chciala to moge sie zajac szata graficzna gdyz dobrze znam progam corel i mozna w nim zrobic nasze informatory. musiabys mi tylko dac znac no i przeslac materialy ktore bys ewentualnie zebrala. tymczasem pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedz. moze byc na moj e-mail: pikachu74@wp.pl
    • Gość: misia Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 25.09.02, 10:23
      To ja też chętnie pojadę-mama Marzena, tata Mirek i córeczka Hania.Bajbusku naprawdę wspaniały pomysł-zazdroszczę energi i zapału. Mnie ostatnio nic się nie chcę -marzę tylko o spaniusadPozdrawiamTwoja imienniczka
    • Gość: Gooh Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 25.09.02, 11:10
      Bajbusku kochany !!ja chce nad morze !!!!prosze cię - informuj nas o wszytskimpojade ja i Bruno (będzie miał wtedy - czyli 20 kwietnia - 2 latka)tylko nie wiem jak z dojazdem no i kosztami...czy nas będzie stać...ale coś będzie trzeba wymyslecuwielbia edziecko i Was kochane erodzinki :-)Gooh:hello:
    • Gość: Gooh Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 25.09.02, 11:11
      Bajbusku kochany !!ja chce nad morze !!!!prosze cię - informuj nas o wszytskimpojade ja i Bruno (będzie miał wtedy - czyli 20 kwietnia - 2 latka)tylko nie wiem jak z dojazdem no i kosztami...czy nas będzie stać...ale coś będzie trzeba wymyslec ;)uwielbiam edziecko i Was kochane erodzinki :-)Gooh:hello:
    • Gość: Gooh Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 25.09.02, 11:11
      Bajbusku kochany !!ja chce nad morze !!!!prosze cię - informuj nas o wszytskimpojade ja i Bruno (będzie miał wtedy - czyli 20 kwietnia - 2 latka)tylko nie wiem jak z dojazdem no i kosztami...czy nas będzie stać...ale coś będzie trzeba wymyslec ;)uwielbiam edziecko i Was kochane erodzinki :-)Gooh:hello:
    • Gość: tygrys Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 25.09.02, 12:07
      Bardzo chętnie się spotkamy :)Po niefartownej anginie, która uniemożliwiła nam przybycie na zlot warszawski :( musimy to sobie jakoś nadrobić...Czekamy na rozwój sytuacji i na informacjeKasia B. i Michaś (który będzie miał wtedy 3 latka :) )
    • Gość: Ika Re: W SPRAWIE ZLOTU - bardzo ważne i do wszystkich........... IP: *.* 25.09.02, 12:59
      Słuchajcie.....Tak sobie myślę jeszcze nad jedną sprawą. Marzena zabrała się sercem, duszą, czasem, energią i diabli wiedzą czym jeszcze ;) za organizację zlotu i dofinansowania zlotu (!) dla tych, którzy z powodów finansowych mogliby mieć problemy z dotarciem na zlot.Ale przecież taka organizacja też kosztuje... Już pomijam te wszystkie materiały biurowe, bo to można załatwić, oferta pomocy już tu padła. Ale przecież ona wisi na telefonie (i wisieć będzie, nie ma co się czarować), dojdą faxy etc. No i najważniejsze - czasem trzeba będzie się z kimś (potencjalnym sponsorem na przykład) spotkać a nie każdy sponsor jest ze Szczecina czy Wybrzeża w ogóle...Teraz akurat pojawiła się, z tego co wiem, szansa na wsparcie od Dziecka, ale żeby cokolwiek omówić, Marzena musi pojechać do Dziecka i porozmawiać osobiście. Mailem był wstępny kontakt, teraz trzeba się spotkać... A podróż ze Szczecina do Warszawy to nie jest "podróż za jeden uśmiech" :)Hmmm... nie uważacie, że można by zrobić jakąś zrzutkę na takie wydatki...? Tak na początek... Jest nas tu tyle, że jakby każdy rzucił jakiś grosz, to już by to coś dało... No nie wiem, jak myślicie...? Co o tym sądzicie??? Czekam na odzew, jakie są wasze zdania... :)
      • Gość: BAJBUS Re: W SPRAWIE ZLOTU - bardzo ważne i do wszystkich........... IP: *.* 25.09.02, 14:10
        Ika wielkie dzięki.....Skąd wiesz co mi po nocach nie daje ostatnio spać??Jak by ktoś mógł...to proszę....Niewiele w kwestii finansów mam do zaoferowania.....Ale i też ich brak nie przeszkodzi mi w niczym ;))Na wszystko znajdzie się rada - trzeba tylko mocno chcieć ;))Pozdrawiam bajbusbajbus00@poczta.onet.pl
        • Gość: burek Re: W SPRAWIE ZLOTU - bardzo ważne i do wszystkich........... IP: *.* 25.09.02, 18:35
          Nie mam duzo, ale chętnie pomogę. Stówka na początek wystarczy? Ania
          • Gość: burek Re: W SPRAWIE ZLOTU - bardzo ważne i do wszystkich........... IP: *.* 25.09.02, 18:52
            Tylko gdzie mam wysłać?
    • Gość: Berenika Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 25.09.02, 20:15
      Jest nas trzy sztuki - Berek, Robert i Żaba, wtedy będzie miała prawie roczek. Deklarujemy udział, jak najbardziej. Pomoc w przygotowaniu też, w miarę możliwości. Znamy Corela i parę innych programów graficznych. Robimy zdjęcia, całkiem niezłe. Finansowo bywa kulawo, ale jak na razie nie jest źle - na fundusz organizacyjny chętnie coś wrzucimy, daj tylko znać, jak i gdzie. Robert pracuje w banku, zapytam o ewentualne sponsorowanie, chociaż z tym to raczej cieniutko. I w ogóle, jak coś potrzeba - jesteśmy gotowi do działania, daj tylko sygnał!Berek, Robert, Żaba :bounce:
      • Gość: _Su_ Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 25.09.02, 20:39
        Witajcietak sie składa że my zazwyczaj w ten długi weekend lądujemy w Gdańsku więc pewnie przy okazji zaliczylibyśmy i zlot. niestety nie jestem w stanie nic powiedziec na 100% bo z nami nigdy nic nie wiadomo tak jak w przypadku zlotu warszawskiego (Basia to wie :) ).Życzę powodzenia w tak poważnym przedsięwzięciupozdrawiam Su
        • Gość: eKachna Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 25.09.02, 21:17
          Jeśli chodzi o nas to o ile niebo nie zwali nam się na głowę to będziemy na pewno: ja , Wojtek i Już wtedy prawie dwuletnia Michalinka. Chciałam tylko zauważyć nieśmiało, że 1-3 maja to szczyt sezonu.
    • Gość: Ika Re: W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 25.09.02, 22:34
      Bajbus ma chwilowe kłopoty z netem (administrator sieci lokalnej do której jest podłączona, ma jakąś usterkę, dlatego net chodzi z przerwami), ale pracuje cały czas nad zlotem :) Jak się dorwie do sieci, odezwie się :)
      • Gość: AgnieszkaLO Re: FINANSE (IKA i BAJBUS)- W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 26.09.02, 08:42
        IKA, BAJBUS - myślę, że można w końcu założyć bankowe konto. Już proponowałam w mBanku lub w Inteligo, lub w Lukasie, bo są internetowe i łatwo o dostęp do nich. Mam propozycję, żeby otworzyć na nazwisko Bajbusa i ewentualnie upoważnić za dwie, trzy osoby. Inni wiedzieliby gdzie wpłacać pieniądze. Te osoby upoważnione, będą niestety musiały zdawać relację z wpływów i wypływów z konta. Deklaruje swoją pomoc. A póki co zanim zdecydujemy o otwarciu takiego konta, to przyślij Bajbus namiar gdzie Ci wpłacić pieniądze na bieżące koszty. Też mogę do 100 PLN.Pozdrawiam A(Le)g.
        • Gość: Ika Re: FINANSE (IKA i BAJBUS)- W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE ! IP: *.* 26.09.02, 09:34
          A(Le)gatko,konto będzie założone, jednak z tego co wiem, Bajbus chce to zrobić niejako w porozumieniu z Dzieckiem (może ktoś od nich miałby pieczę nad tym kontem...?), tak więc oficjalne konto pewnie będzie zakładała po powrocie z rozmów w Warszawie :)Inna sprawa, że konto w jakimś mBanku czy innym Inteligo tez można założyć, takie tymczasowe, na pierwsze wydatki... No nie wiem, niech się Bajbus wypowie ;)W każdym razie, dziewczyny, dzięki za odzew na mój post :) Przynajmniej te kilka z was zareagowało, dzięki :):hello:
        • Gość: BAJBUS Re: NR KONTA IP: *.* 26.09.02, 10:09
          BANK PEKAO SAVII O W SZCZECINIEUL. GRODZKA 970-560 SZCZECIN12401864-3850897-2700-211112-001-0000
    • Gość: BAJBUS Re: ODPOWIADAM IP: *.* 26.09.02, 09:45
      W chwili obecnej czekam na rozwiązanie bardzo ważnej dla mnie, dla Was i dla zlotu sprawy, sprawy która moze zaważyć na wszystkim a najbardziej na jakości naszego zlotu. W związku z tym iż rozmowy jakie obecnie prowadze nie sa jescze zobowiązujące musze powstrzymać się od publicznego przekazania ich treści. Ale zaufajcie staje na głowie aby wszystko było OK.Do wszystkich kochanych emam które deklarują pomoc - błagam prześlijcie propozycje na mojego emaila bajbus00@poczta.onet.pl - w taki sposób będziemy sie kontaktować, lub telefonicznie 0prefix914236922.Sprawa finansów.Dla wszytskich osób które prześlą pieniądze dostępne będą wydruki bankowe i inf o wpływach i wypływach. Dopóki sprawa nie nabierze oficjalnego biegu pieniążki jakie przekażecie na moje prywatne konto zostaną rozliczone bezpośrednio z wpłacającymi.Jeżeli uda się uzyskać sponsoring postaram się aby wasze koszty zostały zwrócone.Co do oficjalnego konta powstanie takie napewno - ale wszystko zależy od propozycji i warunków stawianych przez patrona głównego :))Pilnie potrzebuje kontaktu z emamą PRAWNIKIEM.W przygotowaniu jest strona www specjalnie o zlocie. Dianka baaaaaardzo dziękuje :)) Już niedługo będzie można ja oglądać ;))Minął tydzień od powstania pomysłu. Na realizacje pozostaje prawie pół roku. To dużo i mało czasu. Poświęce go w pełni na to aby wszystko o czym marzę i planuje zrealizowac stało się rzeczywistością. Dzięki wam za oferowaną pomoc -napewno zaowocuje to dla was - postaram się o to :))W niedługim czasie poinformuje również o osobach, które uczestniczą w org zlotu i ich inf bedą równie ważnymi i wiarygodnymi co moje :))PozdrawiamMarzena
      • Gość: AgnieszkaLO Re: ODPOWIADAM IP: *.* 26.09.02, 10:10
        BANK PEKAO SAVII O W SZCZECINIEUL. GRODZKA 970-560 SZCZECIN12401864-3850897-2700-211112-001-0000
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka