Przepraszam, że kolejny nowy wątek w tej sprawie.Moi kochani. Sprawa przedstawia się następująca:1. Zlot zdecydowanie na wiosnę - tu proszę o zaproponowanie terminu na miesiąc kwiecień - maj.2. Deklaracja wszystkich chetnych na udział w zlocie - proszę przesłać na mój adres bajbu00@poczta.onet.pl.Prosze tu podac z jakiej miejscowości przyjedziecie, czy stac was na dojazd i czy jesteście w stanie zapłacic za pobyt - ile jesteście w stanie przeznaczyc na zlot??3. Potrzebne są informatory reklamowe dla potencjalnych sponsorów. Taki inf. bedzie zawierał informacje o eDziecku o nas, o celu zlotu, proszę tu o inf. kto zgodzi się aby jego posty, zdjęcia mogły byc zawarte w tym informatorze.4. Planuje założyc specjalne konto na które przekazywane będa środki od sponosrów i od Was. Do zlotu czasowo mamy pół roku. Przez ten czas co miesiąc można dokonywać wpłat. Jeśli chodzi o strone finansowa potrzebuje wsparcia od chetnych do pomocy osób. chodzi o stworzenie grupy która bedzie czuwała nad finansami. (KVM, eDorka co wy na to??) 5. Mam przyjaciela w USA który pracuje w duuuużej firmie i jego tez chce poprosic o wsparcie myślę że mamy na to realne szanse. Ale... list musi być w języku angielskim - fachowym

Czy ktos mógłby pomóc w tłumaczeniu? bajbus00@poczta.onet.pl6. Kto mógłby pomóc w uzyskaniu sponsoringu, po uprzednim otrzymaniu informatora ??7. Najważniejsze - czas moge poświęcic - gorzej z finansami. Najważniejsze to stworzenie folderów reklamowych. Prosze napiszcie mi jaki waszym zdaniem powinien zawierac tekst intencyjny taki folder, prosze o wzory, pomysły. Czy ktoś jest w stanie zabezpieczyc mnie materiałowo ?? (papier, okładki, teczki), jeśli nie to OK jakoś zaradzimy.Raz w miesiącu na forum poinformuje wszystkich o swoich działąniach i osiągnięciach

Myślę, że jestem dla was wiarygodną osobą. Jeśli macie pytania, bądź wątpliwości możecie zadzwonić do mnie. 0prefix914236922.Marzena