Gość: asia1973 IP: *.* 09.10.02, 22:33 Ratunku, pomocy!!!!!!!!! Wyprałam bielutkie i pastelowe ciuszki i pieluszki mojego malucha z parą czarnych rajstop.Teraz połowa rzeczy jest szara.Czy ktos wie co można zrobić żeby przywrócić im kolor?Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milki Re: zafarbowane ciuchy IP: *.* 10.10.02, 07:43 moze sprobuj wybielic preparatem -clorox-dodaje sie go do prania,ale tylko biale rzeczy,bo pastelowe moze zniszczyci koniecznie potem jeszcze raz wypierz je w proszku lub w plynie i dobrze wyplucz,(moze tez uczulac maluszka)ale musisz poczytac etykietke,bo to preparat silnie dzialajacypowodzenia,milki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milki Re: zafarbowane ciuchy IP: *.* 10.10.02, 07:45 ...a co do pieluszek to nie jestem pewna,mozesz dorzucic jedna na probe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: zafarbowane ciuchy IP: *.* 10.10.02, 12:40 Hej, widzialam kiedyś w sklepie "odfarbiacz" do takich przypadków własnie.Nie pamietam jego nazwy ale był to produkt niemiecki w niewielkiej tubce ok.50 ml.Możesz spróbować zapytac w sklepie z art. chemii gospodarczej.Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś