Gość: wiesia
IP: *.*
19.12.02, 09:20
Zdrowych , wesołych świąt. W Afganistanie strzelają. W Iraku może będą strzelać. Zdrowych , wesołych świąt. W Etiopii głodują. Zdrowych , wesołych świąt. Emamy przygotują paczki dla paru dzieci. Na czas świąt rządy zawieszają działania wojenne. Zdrowych , wesołych świąt . Kamil chory na raka samotnie leży w szpitalu. Rodzice go zostawili, co tam ,że dziecko umiera na raka. Kamil mieszka w domu dziecka. Zdrowych , wesołych świąt. Jakby którejś matce robiło różnice , czy jej dziecko zostanie zabite 25 grudnia czy trzy dni później. Zdrowych , wesołych świąt. Paczka z żywnością uspokoi sumienia bogatszych, a głodujące dziecko pogłoduje o kilka dni dłużej zanim umrze. Zdrowych , wesołych świąt. Wspaniałe emamy będą się rozpływały w zachwytach nad swoją wspaniałością , a dzieci bezrobotnych i pijaczków dwa dni później będą takimi samymi dziećmi bezrobotnych i pijaczków. Zdrowych , wesołych świąt. O, tak, na święta pewnie ktoś Kamila odwiedzi. A potem zapomni aż do następnych świąt, jeśli jeszcze chłopiec ich dożyje. Zdrowych , wesołych świąt. Bogaty biznesmen z okazji swoich imienin uzbierał furę pluszaków do domu dziecka. Zdrowych , wesołych świąt. To nic ,że dzieci nie mają butów i zeszytów. Pluszaki tak ładnie wyglądają. Nawet jeśli dzieci mają ich już całe sterty. Zdrowych , wesołych świąt. A Magda 72 dodała słońcu cztery promyki. Nie na święta. Po prostu, od siebie. Przeczytajcie jej post na Adopcji. Nie, nie będę życzyć zdrowych wesołych świąt. Daleko mi do Magdy. Jestem zła na siebie. Za swoją bezsilność, za to , że tak tanio chciałoby się kupić spokój sumienia. Za to , że będę wcinać pierniczki gdy Kamil...Jestem wściekła na te słodkie reklamy, że aż mdli, na te zachwyty , ach tacy to wspaniali jesteśmy bo pozbędziemy się z domu za małych ciuszków na święta. Na to wszechobecne "Zdrowych , wesołych świąt", które nic nie zmienia, a tylko na kilka dni mydli oczy. A za rok będzie dokładnie tak samo.