Dodaj do ulubionych

Zlot w Świętokrzyskiem!

IP: *.* 10.02.03, 17:19
Kochane, mam propozycję, nad którą głowiłam się razem z Wiesią od jakiegoś czasu (pomysł wyszedł od Wiesi, jak zawsze - Ona ma chyba jakąś produkcję dobrych pomysłów :lol:). Chciałabym zorganizować mały zlocik u nas, w Kielcach, a właściwie tuż koło Kielc, w miejscowości Lisów Wygwizdów :lol: :lol: :lol: - ja wiem, nazwa typowa dla naszego regionu, ale jak najprawdziwsza, poza tym prawdziwe cudo! Do celu naszej wyprawy jedzie się kilkadziesiąt minut w głąb lasu (20 - 30). Na terenie posiadłości są budynki z pokojami (bardzo ładnymi, czystymi, nowiutkimi), z możliwością korzystania z kuchni, albo można sobie wykupić całodzienne wyżywienie. Olbrzymi obszar trawiasty, ogrodzony, z placem zabaw dla dzieci, miejscem na ognisko (z ławeczkami), podwieszanym, zadaszonym grillem, możliwością jazdy konnej (jest dużo koni), trasą spacerową. Cisza, spokój, świeże powietrze. I tanio - nocleg kosztuje w granicach 35 - 40 zł, ale z mężem znamy właściciela, jeśli dużo osób się zgłosi, będziemy pertraktować cenę. No i, co dla mnie osobiście jest ważne, nie trzeba wykupywać jedzonka, mając do dyspozycji kuchnię, ognicho, grilla, same możemy przygotowywać posiłki dla siebie, mężusiów i dzieciaczków (ach te kiełbaski...:lol:). Kochane, decydujcie. Jeśli podoba Wam się pomysł, czekam na zgłoszenia. Jak najszybciej chciałabym przedstawić ofertę właścicielowi. Ze swojej strony jestem w stanie obiecać oczekiwanie do określonej godziny na dworcach, w celu pilotowania przyjezdnych, potem wynajmiemy busa i za 4 zł od osoby dostaniemy się na miejsce. Sporo osób mogą też zabrać dziewczyny zmotoryzowane, w tym ja też. W grę wchodzą ciepłe miesiące, sądzę, że przełom maja i czerwca będzie ok. Co Wy na to?Gosia
Obserwuj wątek
    • Gość: Patyk Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 10.02.03, 17:36
      :bounce:
    • Gość: iwo1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 10.02.03, 17:52
      Gosiu my oczywiscie się piszemy ,tyle tylko że raczej bez noclegu :(Przyjedziemy rano i póżnym wieczorkiem wyjedziemy No chyba że te 40 złotych to za dwie osoby ,ale pewnie nie :(Pozdrawiam IWo z rodzinką
      • Gość: Gosia1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem! do Iwo1 IP: *.* 10.02.03, 19:50
        Iwo, Słonko, właśnie dlatego apeluję o zgłaszanie, bo im więcej nas będzie tym niższą stawkę wynegocjujemy! Jeśli zgłosi się za mało dziewczyn, to nie mogę zaręczyć niższej ceny. Ale jestem dobrej myśli! :) Gosia
    • Gość: Ika Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 10.02.03, 20:29
      Gosia, ja już Ci mówiłam na czacie :) I podtrzymuję :) Jeśli... będzie to w weekend, bo.............. :crazy:A tak przy okazji, nie wiesz, czy półtoraroczne dziecię policzą jako duzi cłowiek? :lol::hello:
      • Gość: Gosia1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem! do Iki IP: *.* 10.02.03, 20:37
        Ikuś, nie sądzę. Stawki są mniej więcej wszędzie te same - dzieci do któregoś tam roku nie są liczone w ogóle, potem jako pół stawki. Jak się już uzbiera trochę "ludziów", pojadę tam z konkretną propozycją. Musi obniżyć cenę, no musi i już! :) Użyję swego cudownego, nieodpartego wdzięku, spojrzenia numer 2 i uśmiechu numer 6...:lol: :lol: :lol: A jak to nie pomoże, to wpuszczę do niego moje dzieci...:sol:Gosia :hello:
        • Gość: Ika Re: Zlot w Świętokrzyskiem! do Gosi :) IP: *.* 10.02.03, 20:42
          Aaaa... znaczy jedziemy! :bounce: Gdzie Gosia nie może, tam dziecka swe pośle.... :lol: To ja czekam na termin :D
    • Gość: burek Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 10.02.03, 22:32
      :hot: :hot: :hot: :hot: :hot: :hot: :hot: :hot: :hot: :hot:Gosia Ty rzeczywiście jesteś "number one"!!! :lol:Mój mąż sie śmieje ze mnie, że się już pakuję.Ja jadę na 100%. Ja i moje dziecię( w czerwcu roczne), a jak dobrze pójdzie to jeszcze moja siostra z synkiem i mama ( do dzieciów). A jak pójdzie całkiem dobrze to jeszcze mężul, ale on to mi tam będzie potrzebny jak ta dziura w moście. :hap:Dla mnie termin obojętny. A nazwa miejscowości suuuper. :crazy:Pozdrówka. Ania-burek
    • Gość: Be@ta Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 10.02.03, 23:04
      Gosiu, suuuuuuuuper!!! :bounce: :bounce: :bounce:Jestem jak najbardziej za!Dziewczyny, błagam zróbcie wszystko, żeby tam pojechać! Ta cena jest naprawdę niewielka. Odkąd pojawiły się posty o zlocie, zaczęłam szukać jakiegoś niedrogiego i ciekawego miejsca. Za tę cenę nie znalazłam niczego interesującego. Był pałacyk za 25 zł. na dobę, ale pojechałam tam i niestety kompletnie nie nadaje się na nasz zlot (schody, schody, schody, a poza tym straszne "zadupie").Tak więc, dziewczyny: SZYKUJCIE SIĘ I JEDZIEMY!Do tego czasu na pewno można te pieniążki odłożyć.Ja ze swej strony pogadam z mamusiami z czerwca 2002.Aha, mam nadzieję, że zlot będzie w weekend?Pozdrawiam.Beata
    • Gość: magusia Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 10.02.03, 23:29
      Ja tęsknię za zlotem!!!!! Jakoś nie udało mi się spotkać z Wami w Warszawie tak więc trzeba nadrobić zaległości! Jak najbardziej jestem za.
      • Gość: hanna Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 10.02.03, 23:52
        My też jesteśmy chętni, tzn. ja i Michałek. Mam tylko nadzieję, że znajdzie się życzliwa, zmotoryzowana dusza, coby nas ze sobą zabrać i że cena będzie troszkę niższa.Serdecznie pozdrawiam, Ania :hello:
    • Gość: glennkon Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 11.02.03, 01:59
      Dziewczyny!Jesli termin by byl w miesiacach cwerwiec-lipiec, sierpien to ja i moja mala Hania sie piszemy. Bo bedziemy wtedy w Polsce. Niestety wczesniej nie dam rady a strasznie z wami bym sie chciala spotkac. Okolice znam i potwierdzam jest slicznie, bo sama z Kielc jestem.
    • Gość: Zilka Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 11.02.03, 07:29
      Gosiu dopisz nas na 100%. Zilka - sztuk jeden. Florka - sztuk jeden.:)
    • Gość: lea Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 11.02.03, 08:32
      jeju tak bardzo bym chciała !!! ale dla nas najgorszym problemem jest dojazd :( to strasznie daleko :( no i dla nas makabryczne koszty z tym związane :(no ale marzenia czasem się spełniają prawda??? :bounce:może się uda ;)lea z rodzinką :hello:
    • Gość: kasiunia Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 11.02.03, 09:00
      super! my też chcemy i wstępnie się zgłaszamykasia & majusia
    • Gość: ez Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 11.02.03, 09:05
      To ja też się dopisuję, fajnie byłoby gdyby zahaczyło o weekend, bo wtedy na pewno będę
    • Gość: ATAX Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 11.02.03, 09:12
      Gosia, jesteś wielka ! :bounce: Ja z Ksawerkiem też się piszę, męża namówię później :lol: i wtedy nas będzie troje, jeśli tajemne moce się przeciwko nam nie sprzysięgną.ATA
    • Gość: Gosia1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem! Kochane! IP: *.* 11.02.03, 09:26
      Oczywiście, że zlot zorganizujemy w weekend. :) Ja sobie zdaję sprawę, że większość emam może tylko tak. W końcu to albo my, albo na nas ktoś pracuje...:lol: I nie możemy się "lenić" poza weekendami. ;) Proponuję, aby zjeżdżanie rozpoczęło się od piątku. Ani jedna emama nie zostanie pozostawiona sama sobie. Wszystkie "poprowadzimy" na miejsce. Także o zabłądzenie nie musicie się martwić. Widzę, że zainteresowanie jest spore, dlatego proszę o zgłaszanie konkretnych obecności do mnie na priva. Jest to o tyle konieczne, że aby zarezerwować miejsca, muszę mieć przypuszczalne pojęcie ilości osób chętnych. Zlot najprawdopodobniej odbędzie się w czerwcu - datę ustalimy bliżej tego miesiąca. Proszę, porządnie to przemyślcie, bowiem rezerwacja ciągnie za sobą pewną odpowiedzialność. Materialną. Byłoby mi przykro, gdybym musiała płacić, za zamówione i niewykorzystane rezerwacje... Rozmawiałam z mężem, który mnie uświadomił, że SAM nocleg dla jednej osoby kosztuje (kosztował w zeszłym roku) 30 zł!! Z pełnym wyżywieniem (3 posiłki) 50 zł. Aby się upewnić, pojadę tam w przyszłym tygodniu. I nadal będę rozmawiać o obniżce. Może się uda do 20 zł, jeśli będzie nas dużo. :)Całuski
    • Gość: iwo1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem!-dwa miejsca w samochodzie z Bielska IP: *.* 11.02.03, 10:11
      Kochane jeśli pojedziemy ,a myślę że raczej tak to będziemy mieć dwa mijsca w samochodzie .Bardzo chętnie kogoś ze sobą zabierzemy Jedziemy z Bielska ,ale mozemy kogoś zabrać też po drodze Pozdrawiam IWo
      • Gość: INES Re: Zlot w Świętokrzyskiem!-dwa miejsca w samochodzie z Bielska IP: *.* 11.02.03, 10:47
        my równiez sie piszemy na 100%czyli cała trójka ja - kuba i tata radekmoze namówie moją siostre zdzieckiem i chłopakiem ale o ym najwyżej na privadla mnie bomba i koszty tez w sumie nie wysoki(odchudzam się - oszczędzam na jedzeniu :) )czyli aby cos dal kubka i mężulka :)och juz chce czerwcaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!napalona aga i juz napewno w czerwcu chodzący kuba
      • Gość: AnetaDr Re: Zlot w Świętokrzyskiem!-dwa miejsca w samochodzie z Bielska IP: *.* 11.02.03, 10:49
        Iwo kochana!Jeżeli byście jechali przez Zawiercie, to może my mogłybyśmy się zabrać z Karolinką? Bo wielką mam ochotę na ten świętokrzyski zlot.PozdrawiamAneta
        • Gość: iwo1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem!-dwa miejsca w samochodzie z Bielska IP: *.* 11.02.03, 15:44
          Anetko a dałybyście radę przyjechać do Bielska?IWo
    • Gość: oSka Re: Zlot w Świętokrzyskiem! - CUDOWNIE! IP: *.* 11.02.03, 10:45
      Jestem za!!! i jeszcze raz za!!! Wreszcie będę mogła poznac całe towarzystwo edzieckowe! Hurrrrrrraaa! I to tak bliziutko mnie! Świetnie.Kika
      • Gość: Gosia1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem! do męskiej części edziecka ;) IP: *.* 11.02.03, 19:39
        Muszę napisać coś, z czym zadeklarował się mój mąż. Bo, jak czytam - wielu współmałżonków nie chce przyjechać, twierdząc, że to zlocik li tylko babsko-dzieciaty. Nic bardziej mylnego!!! Oto słowa mojego męża (On dyktuje, ja piszę):Tych, którzy się obawiają, że nie będzie żadnych miłych atrakcji informuję, że posiadam samochód combi, który pomieści kilka 50-litrowych beczek piwa, które z kolei kupimy po wcześniejszej zrzutce ;). A mam to już przetestowane - w tym miejscu klimat jest taki, że nigdy nie miałem kaca...:lol: No i oczywiście miłym zajęciem będzie popatrzeć na inne laski, niż żona...(byłem już na zlocie i stwierdzam: JEST NA CO POPATRZEĆ!!). :sol: Zawsze możemy zrobić męski podzlot i wymyśleć ciekawe zajęcia w tej podgrupie (patrz wyżej).P.S. Mam poważną nadzieję, że przyjedzie kilku facetów - zlitujcie się! - te baby mnie tam zadziobią, zagdaczą itp!!!!Tu już ja - Gosia...Nie piszę nic więcej - idę się rozliczyć z moim chłopem...;)Całuski
        • Gość: dorian Re: Zlot w Świętokrzyskiem! do męskiej części edziecka ;) IP: *.* 11.02.03, 19:58
          my też jedziemy na 100%pozdrawiam i idę się pakowaćalbo chociaż robić listę rzeczy na wyjazdGosiu będziemy gotować tę Twoją grochówę czy kapuśniakwink
          • Gość: eKachna Re: Zlot w Świętokrzyskiem! do męskiej części edziecka ;) IP: *.* 11.02.03, 20:41
            Gosiu, ja się piszę, na razie orientacyjnie bo oczywiście na sto procent będę wiedziała gdy poznam termin. Jak na razie deklaruję przyjazd swój, męża i wówczas już prawie dwuletniej Michalinki. Aha, będziemy jechać z Warszawy i możemy kogoś zabrać.
            • Gość: żona Re: Zlot w Świętokrzyskiem! do Gosi1 IP: *.* 11.02.03, 21:16
              Gosiu jak tylko będziemy zdrowi to przyjadę z Aadsiem. Wtedy 2 osoby z Krakowa mogę zabrać.danka
              • Gość: ulcik Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 11.02.03, 21:35
                My też jak będzie znany termin powiemy czy damy radę !! ale mam nadzieję że tak :)smilesmileulcik
        • Gość: iwo1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem! do męskiej części edziecka ;) IP: *.* 11.02.03, 20:34
          Gosiu Darku mój Marcinek bardziej napalony odemnie :)smilesmileIwo
        • Gość: MonikaS. Re: Zlot w Świętokrzyskiem! do męskiej części edziecka ;) IP: *.* 12.02.03, 10:31
          Ja też się zgłaszam (napisałam też na priva)!To znaczy razem z Mają (może będzie już wtedy mieć roczek?)i mężem (on to już ma niejeden)
        • Gość: Adzia Re: Zlot w Świętokrzyskiem! do męskiej części edziecka ;) - do Darka IP: *.* 14.02.03, 12:43
          Daaaarek...dzięęęęki! Uwaga, trzymajcie kciuki bo urabiam chłopa. To pifko i płeć piękna zrobiły jakieś 50 procent roboty, ale jak usłyszał o koniach, to...:love: już prawie mam go w garści :-)
    • Gość: mamjuz Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 11.02.03, 22:15
      Eeeee, teges... no to my też :bounce: :bounce:choć plasko i kielecko ;)) :))Nie wiem w jakim składzie i nie wiem czym się tam dokolebie, ale sie dokolebie. Czy ktos wie gdzie sie zatrzymują pociągi, tak niedaleko Kielc, bo w samych to chyba nie? :))A konkretnie Gosiu : czy mam juz robić zapasy kiełbachy ?A i tak mi przyszło do głowy...choc wszystko do czerwca jeszcze się na głowie przewrócic może :)) to czy tam ewentualmont można zostać ciut dłużej, he he?pozdrMonik
      • Gość: Rosa* Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 11.02.03, 22:18
        Melduję poslusznie, że pojawię się na zlocie w towarzystwie mojego syna Jakuba.No to już się cieszę.rosa
        • Gość: miczka Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 12.02.03, 07:58
          Dziweczyny,Super pomysł, chetnie się wybierzemy, tylko kiedy?POza tym mam pytanie: czy możesz podac namiary i telefon do tego miejsca, tak coby mieć na przyszłość i w razie wolnych środków finansowych tudzież ładnej pogody w jakiś weekend móc się wybrać/ Ile to km od W-wy może być?
          • Gość: Gosia1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 12.02.03, 10:52
            Miczko, to będzie, od Warszawy oczywiście, jakieś 220 km :), bowiem od Kielców jest to tylko kilka km. Właściwie tuż pod miastem. Tyle, że głęboko w lesie. Nigdy tam nie dzwoniłam, tylko zawsze jeździłam, ale jak tylko czas nam pozwoli, pojedziemy i wezmę nr telefonu i dokładny adres. Wszystko podam na forum. Będzie mi strasznie, no strasznie miło, jeśli właśnie tu będziecie przyjeżdżać na wypoczynek! :) Gosia
      • Gość: Gosia1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem! do mamjuz IP: *.* 12.02.03, 10:49
        Moniś, jasne, że można dłużej!! :)GosiaP.S. Rób zapasy kiełbachy, rób...:lol:
    • Gość: Kaya Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 12.02.03, 08:13
      hej ;-)Przychodzę sobie z rana do pracy w kiepskim nastroju, a tu ... taka miła niespodzianka :lol:, rany Gosiu Ty to masz łeb hihiJa się piszę wraz z Kayotkiem, marudnemu mężowi wydrukuję apel Darka, co jak co, ale ognisko i piwo skusi Go na bank ;-) pozdrawiamkaya z kayem i marudny
    • Gość: emkaes Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 12.02.03, 09:16
      Gosieńko!!!Zachodzę na forum , a tu taka niespodzianka. Ja jako Kielczanka oczywiscie oferuję swoją pomoc. jestem zmotoryzowana może będę pomocna w dowożeniu dziewczyn (i chłopców oczywiście).Wogóle jak będzie potrzebna jakakolwiek pomoc to się melduję!PS. A swoją drogą jak Wy znalazłyście ten Wygwizdów, pojęcia nie mam gdzie to jestPozdrawiam, Magda
      • Gość: Gosia1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 12.02.03, 11:06
        Jak Wam opiszę, jak znalazłam ten Wygwizdów, to pospadacie z krzeseł...;) Ale same chciałyście...Pewnego pięknego dnia mój niepoprawny mąż zbyt szybko poinformował mnie przez telefon, że jedzie na jakąś imprezę, ważną, ze względów znajomościowych...(chyba wiecie co to oznacza...). Dla mnie znaczyło to tylko jedno - chlanie wódy w ilościach stanowczo wykluczających zdrowy rozsądek, a co za tym idzie prowadzenie samochodu...Mąż zdążył jeszcze powiedzieć, że "tam" nie ma zasięgu ery, więc nie mam po co dzwonić z awanturką, bo i tak się nie dodzwonię, po czym błyskawicznie się rozłączył i...wyłączył komórkę! (bezczelny...). Po 23 przerażona do obłędu, bo zaczął siąpić deszcz, a znając tego typu imprezki, wiem, że nie ma kto rozwozić tych ochlajmordów...:lol: zadzwoniłam do jedynej osoby, która znała adres miejsca pobytu "prosiaków". Kolega męża usiłował wykręcić się sianem - źle pojęta solidarność. Dopiero na mój wrzask, że nie ma kto przywieźć mi chłopa do domu, że pojedzie pewnie ktoś pijany, rozbiją się, zabiją - dotarło do niego i powiedział mniej więcej gdzie to jest. Za Morawicą skręca się w las. Ale to trzeba jechać 20 na godzinę ze oczami wlepionymi w przednią szybę...:lol: Zadzwoniłam po szwagra męża, przyjechał no i pojechaliśmy. Deszcz siąpił coraz mocniej, tiry jeździły jeden za drugim...a droga w tym miejscu wąska...W końcu skręciliśmy w las. A tu z naprzeciwka coś jedzie...ustąpiło nam miejsca, zatrzymało się, ale ja już rozpoznałam nasz samochód...Kto siedział za kierownicą?????? Mój "dziabnięty" mąż!!!!!!!! :eek: Oszczędzę Wam sceny powitania, w mojej roli oczywiście. Eldad by mnie zbanował...Za to do końca życia nie zapomnę miny mojego męża, jak i Jego współochlajtusów! Szczękę zbierali jeszcze kilka tygodni. Nie mogli się pogodzić z tym, że byłam w stanie odnaleźć ich nawet w tej głuszy!!! Bezpieczna przystań, już bezpieczna nie była...Sumując - swojego chłopa jestem w stanie odnaleźć i wyciągnąć nawet z piekła...:lol: Od tej pory nie sili się na ukrywanie...:lol: I dziękuję Bogu, że zrobiłam prawo jazdy...;)Gosia
    • Gość: Katasia Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 12.02.03, 09:25
      Gosiu,bardzo bardzo bym chciała... Jednak z Gdańska to naprawdę daleko - spore koszty przyjazdu, przekraczające moje obecne możliwości finansowe. Może coś się zmieni do tego czasu? Porozmawiam z mężem. Będzie mi bardzo smutno że znowu finanse nie pozwolą mi się z Wami spotkać.Katasia
    • Gość: *farciara* Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 12.02.03, 10:21
      kiedy kiedy? wsiadamy i jedziemy! Tylko najważniejsze: TERMIN, w grę wchodzi tylko weekend, cena akceptowalna, odległość nieduża.Czekam na ustalenie terminu :-)Farciara z Farciarzem (który wczoraj wsadził sobie kawałek gąbki do nochala)
      • Gość: basiulaz Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 12.02.03, 10:45
        My też jedziemy tak się ciesze że hej! :)Basia, Hipek i Adaś
      • Gość: Gosia1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! IP: *.* 12.02.03, 11:10
        Przeanalizowałam wszystkie za i przeciw, poprzeglądałam Wasze maile na priva i proponuję termin jednak wakacyjny tzn 28 - 29 czerwca. Dla mnie jest on o tyle wygodny, że mając z głowy szkołę dzieci, będę mogła zająć się naprawdę solidnie wszystkimi emamami, jak i załatwianiem i zapinaniem wszystkiego na ostatni guzik. Co Wy na to?Gosia
        • Gość: MonikaS. Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! IP: *.* 12.02.03, 11:25
          Jesteśmy ZA!Chyba będę mieć już wtedy urlop.Pa!
        • Gość: Patyk Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! IP: *.* 12.02.03, 12:36
          Gosiu,my na to: super :bounce:Zglaszamy sie :bounce:PaPatyki trzy :D
        • Gość: ruda Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! IP: *.* 12.02.03, 13:01
          Mnie się podoba... Czy jeszcze można się wpisać???
        • Gość: Adzia Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! IP: *.* 12.02.03, 13:11
          A ja mam pytanie - czy ktoś, kto dojedzie w niedzielę PeKaESem ma szansę tam trafić na własną rękę? Czy lepiej stanąć na głowie i jechać w sobotę - a jeśli tak, to czy będziemy się jakoś umawiać na grupowe dojazdy w lesną głuszę? ;-)Korci mnie, oj korci...chociaż nie mam pojęcia, jak sobie to zorganizuję...
          • Gość: Gosia1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! Do Adzi! IP: *.* 12.02.03, 13:18
            Adziu, poczytaj post pierwszy - NIKOGO nie zostawię samemu sobie!!! Przyjeżdżaj kiedy chcesz, może być sobota, może być niedziela. Wiadomo, że nie będę się kręcić 20 razy w kółko, bo to byłoby bez sensu, dlatego godziny przyjazdów emam trzeba jakoś ustalić i ja będę do którejś tam godziny sterczeć na dworcu i czekać. Potem, jak uzbiera się dużo, to - za naprawdę ciupkie pieniądze - wsadzimy Je do busa i mój chłopina albo ja poprowadzimy na miejsce. Jeśli jakaś emama nie da rady przyjechać do określonej godziny, jeśli będzie chciała przyjechać w piątek, niedzielę, poniedziałek itp - osobiście zaopiekuję się i dowiozę, albo poprowadzę, jeśli będzie zmotoryzowana. Także nie obawiaj się - tylko szykuj! :)GosiaP.S. Poza tym, już się zgłosiły emamy kieleckie do pomocy! :) Wierzę, że wszystko odbędzie się wspaniale! :bounce:
            • Gość: mamjuz Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! IP: *.* 12.02.03, 13:46
              Gosiu,gorączka kieleckiej nocy mnie ogarnia... :love: :love: :love:Oczywiście mi ( na dziś ) wszystko pasuje i siepodoba :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:ale tak mnie naszło...może jednak nie nagłaśniajmy tej głuszy :)) bo nas jak małpy w zoo bendo oglądać rózni tacy, z Polski sie zjado...:))Zycie na patelni albo insze...pozdrawiamjeśli mogę w czymś pomóc , to wiesz...dryń dryń albo pisu pisubuzia :love:monik
          • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! - do Adzi IP: *.* 13.02.03, 22:44
            A co Ty na to Aga, jakbyśmy się razem dogadały? Wiem, że warto, tylko czy mi samoorganizacji wystarczy ;)?Magda :hello:
            • Gość: Adzia Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! - do Adzi IP: *.* 14.02.03, 08:16
              Magda ja na to :love:I też myślałam, czy pojedziesz, Lilly świadkiem ;-)Tylko ze ja bym mogła raczej w niedzielę rano pekaesem, sobota raczej odpada...
              • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! - do Adzi IP: *.* 14.02.03, 08:40
                Aga!Ja już będę miała wakacje, to mi wsio ryba ;). A pojechałabym też pekaesem, bo Jacek tak "daleko" samochodem to by mnie puścił, ...ale bez Gaby ;). No to mamy mnóstwo czasu na przespanie się z pomysłem, i to jakim pomysłem :bounce:!Magda :hello:
                • Gość: Adzia Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! - do Adzi IP: *.* 14.02.03, 08:55
                  Ale wiesz co - ja nie brałabym Dominiki, nie wyobrażam sobie jakoś jej jadącej PKS. Do Kielc jest cztery godziny...
                  • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! - do Adzi IP: *.* 14.02.03, 09:03
                    Aha... no to już inny temat. I jechałabyś tylko na niedzielę?
                    • Gość: Adzia Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! - do Adzi IP: *.* 14.02.03, 09:12
                      Magda - przechodzę na priv :-)
        • Gość: iwo1 Re: Zlot w Świętokrzyskiem! propozycja terminu!! IP: *.* 13.02.03, 14:07
          Termin super :)Kochane a wiecie że to będa prawie moje urodzinkismileNo ,kilka dni po ale za to jaka będzie imprezaIWo
    • Gość: Renata27 Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 12.02.03, 10:50
      Ja tez bym bardzo chciala przyjechac z Gabrysią
    • Gość: wiolontela Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 12.02.03, 12:24
      Hej, hej Gosia!Ja tez! MY tez jedziemy. Cała czwórka nas bedzie bo moj mąż orzekł, ze jak pojade bez niego to "..któż się dziećmi zajmie, jak ty (czyli ja) zajęta będziesz dziewczynami...". Tak wiec szykuje sie juz i liste rzeczy niezbednych przygotowywac zaczynam.A propos Lisowa - mam tam działkę, ale nie byłam na niej kilka ładnych miesiecy i PRZYSIEGAM nie wiem gdzie jest ten osrodek. A moze Lisow Wygwizdow to cos innego niz sam Lisów?Gdybys potrzebowała pomocy przy zorganizowaniu całej imprezy mozesz na mnie liczyc. Chętnie pomoge tylko powiedz w czym, bo jakos doswiadczenia mi brakuje ...Całusy przesyłam i WIELKIE BRRRAWA za SUPER POMYSŁ!Wiola z Kingą, Kamilką i "troskliwym" mężusiem.Pa pa pa - do zobaczenia
    • Gość: ochotka Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 12.02.03, 12:31
      Gosia jestes niesamowita, biedny ten twoj mązMnie Olusie i Rafala mozna wstepnie wpisacMam nadzieje ze sie wreszcie zobaczymy
      • Gość: Guśka Re: Zlot w Świętokrzyskiem! IP: *.* 12.02.03, 14:24
        No coz... argumenty Twojego meza :crazy: sprawily ze jedziemy!!!!Bardzo bardzo sie ciesze :bounce: To bedzie nasz pierwszy raz :lol: I termin wymarzony bo wtedy sciagamy do Polski!SUPERANCKO
    • Gość: Patyk Re: Zlot w Świętokrzyskiem! - ADRES STRONY OSRODKA IP: *.* 12.02.03, 14:15
      Witam :Dhttp://strony.wp.pl/wp/lesne_zacisze"Pomimo, iz napisane jest na stronie www, ze jest niewiele pokoi, Gosia zapewnia, ze noclegi dla wszystkich sie znajda i zeby sie o nic nie martwic!!! Nie jest to jedyny dom ludzi, do ktorych mamy jechac...Pozdr,Patyk :D
      • Gość: Guśka Re: Zlot w Świętokrzyskiem! - ADRES STRONY OSRODKA IP: *.* 12.02.03, 14:28
        Czy aby na pewno z nim wszystko w porzadku? Bo nie chce sie otworzyc.
        • Gość: ulcik Re: Zlot w Świętokrzyskiem! - ADRES STRONY OSRODKA IP: *.* 12.02.03, 15:53
          Hej ma być bez cudzysłowu na końcu czyli http://strony.wp.pl/wp/lesne_zaciszeulcik
          • Gość: Patyk Re: Zlot w Świętokrzyskiem! - ADRES STRONY OSRODKA IP: *.* 12.02.03, 16:06
            Ulcik dzieki :jap:
            • Gość: ulcik Re: Zlot w Świętokrzyskiem! - ADRES STRONY OSRODKA IP: *.* 12.02.03, 16:57
              No problem polecam się na przyszłość ;)ulcik :bounce:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka