Dodaj do ulubionych

radiesteta potrzebny?

IP: *.* 13.02.03, 22:38
Moj maz spi w salonie na narozniku (niestety budzi go placz naszej cory). Spal glowa do sciany, po nocy byl nie wyspany, zmeczony i bolala go glowa. Ma migrene i ostatnio odkryl jak przyjechala moja siostra i musial spac w drugim pokoju ze go glowa po nocy nie boli. potem odkryl ze jak spi glowa w strone pokoju to juz nie jest taki zmeczony, ale stwierdzil tez ze zaczely go bolec nogi. Jak kazdy facet czesciowo ma urojone choroby, ale w tym przypadku mu wierze bo moja siostra tez narzekala ze jej sie zle spi. Czy tu pomoze radiesteta, czy kto inny? Poradzcie? Moze znacie kogos kto mnie nie naciagnie a cos poradzi?Dziekuje Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: ganga Re: radiesteta potrzebny? IP: *.* 14.02.03, 21:42
      jesli jestes z trojmiasta to moge ci kogos doradzic
      • Gość: guest Re: radiesteta potrzebny? IP: *.* 15.02.03, 09:28
        Niestety z Warszawy. Ale dziekuje.Aga
    • Gość: guest Re: radiesteta potrzebny? IP: *.* 16.02.03, 01:09
      czesc!z uslug takiego "Fachowca" korzystal moj tata jakis czas temu i byl zadowolony. Pan ten mieszka w ktorejs z miejscowosci podwarszawskich (okolice Pruszkowa, chyba?). Jesli jestes zainteresowana daj znac, ja mam tylko nr telefonu ale jesli chcesz cale namiary moge skontaktowac sie z ojcem.pozdrawiam :hello:Ewap.s. zaznaczam ze bylo to kilka lat temu i nie wiem czy namiar jest aktualny
      • Gość: guest Re: radiesteta potrzebny? IP: *.* 16.02.03, 09:43
        Bede bardzo wdzieczna za te namiary. Mam nadzieje ze moze pomoze. Dziekuje.Aga
        • Gość: guest Re: radiesteta potrzebny? IP: *.* 17.02.03, 11:25
          p. Zbigniew Kubek, tel. 7248538, powodzeniapozdrawiam :hello:Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka