hanul1 02.01.07, 20:49 mojej coreczce, ktora dzis wpakowala mi sie na kolana, przekrecila moja glowe do...... pocalunku. Dala mi pieknego buziaka-tak po prostu...ma 14 miesiecy........buuuuuuu pozdrawiam wszystkie mamy w Nowym Roczku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamciakam Re: Lza w oku dzieki 02.01.07, 21:26 moja jeszcze dodawała "kofam mam "teraz juz mówi kocham... dla takich chwil warto zyc... gratuluję i szczęśliwego Nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisu.tort Re: Lza w oku dzieki 02.01.07, 22:58 Własnie dlatego warto byc mamą ;-DDDDD Jak byłam w ciąży, to marzyłam o chwili, kiedy moje dziecko chwyci mnie tłuściutkimi łapkami za policzki i da buziaczka. To jest Miłość Prawdziwa ;-D Pięknego Roku Życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
mongolia4 Re: Lza w oku dzieki 03.01.07, 04:13 To sa cudowne chwile,moj maly ma 15 miesiecy i tez tak spontanicznie potrafi dac buziaka albo mocno sie przytulic. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta76 Re: Lza w oku dzieki 03.01.07, 08:32 A u mnie wczoraj bylo tak: -mamo... -slucham? -mamo.... -slucham? -mamo.... -SLUCHAM KOCHANIE? -.... kocham Cie! Cudne sa te dzieciaczki Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Lza w oku dzieki 03.01.07, 09:01 Kochane są te nasze małe słodziaczki.Mój syncio to aniołek gdy się przytula i daje buziaczki. Oby jak najczęściej,pozdrawiam i wszystkiego naj,naj w 2007 roku. Odpowiedz Link Zgłoś