metoda_7 18.01.07, 14:53 Nasteńka od paru dni ma jakieś czerowne krosteczki, jutro idziemy do lekarza to może dowiemy się coś coś więcej. A jak jest z waszymi dzieciakami? Wszystkie zdrowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia1510 Re: uczulenie 18.01.07, 16:06 Majeczka zaczyna mi trochę kasłać, pewnie zaraziła się ode mnie, bo Ja od poniedziałku mam gorączkę 38, i w ogóle czuję się niedobrze. Ciekawe jak jutro napisze egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: uczulenie 20.01.07, 00:39 Hania miala tradzik niemowlecy, wygladala jak nakrapiana, przeszlo po jakims czasie i leku, wiecej nie wrocilo. moze jednak nie uczulenie? Odpowiedz Link Zgłoś
metoda_7 Re: uczulenie 20.01.07, 11:20 byłam u lekarza i kobietka nic specjalnego mi nie powiedziała. Usłyszałam tylko, że nie jest tak źle, bo się nie łuszczy i tych krostek wcale nie jest tak dużo (bo ich kurna nie widać!) bla bla bla jak chodze do tej naszej pediatry, to czuje się jak jakaś panikara... mam wrażenie, że kobietka mnie zbywa, choć wiem, że tak nie jest. W każdym bądź razie było to najprawdopodobniej uczulenie na proszek do prania, bo wrzuciłam jej pare ciuszków z moimi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: uczulenie 21.01.07, 00:41 rada pierwsza- zmien pediatre, nie masz sie tak czuc rada druga- nie przejmuj sie alergia, w alergii krostek raczej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś