gosiau9 20.05.03, 11:02 Witm serdecznie. Mam wielką prośbę, czy macie jakieś namiary na niepubliczny żłobek w W-wie. I co na ten temat sądzicie? Czy jest lepszy od publicznego? Pozdrawiam i czekam na odp. Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenus Re: żłobek 20.05.03, 21:47 Swego czasu - jakieś dwa miesiące temu - też szukałam. Nie udało mi się znaleźć.... Wątpię, czy takowe istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: żłobek 21.05.03, 13:07 Kiedy chciałam zapisać mojego Synka do żłobka, w państwowych nie było miejsca, a o niepublicznych powiedziano, że nie zawsze działają w pełni legalnie... Dlatego trudno je "namierzyć". Ale w końcu zapisaliśmy Wiktorka do żłobka publicznego i nie narzekamy... Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2000 Re: żłobek 21.05.03, 14:04 Witam, moja córka chodzi do "żłobka" prywatnego na Żoliborzu. Zarejestrowane jest to jako opieka nad dziećmi w domu. Jesli chcesz wiedzieć coś więcej pisz na priv Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
gosiau9 Re: żłobek 21.05.03, 15:03 Witam! Proszę napisz mi czy jesteś z tego "żłobka" zadowolona, ile płacisz, jaka tam jest opieka. Najlepiej, to wszystkie ważne informacje. Mój e-mail: gosiau@wp.pl. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiau9 Re: żłobek 22.05.03, 07:42 gosiau9 napisała: > Witam! Proszę napisz mi czy jesteś z tego "żłobka" zadowolona, ile płacisz, > jaka tam jest opieka. Najlepiej, to wszystkie ważne informacje. > Mój e-mail: gosiau9@wp.pl. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenus Re: żłobek 21.05.03, 16:39 Zasięgnęłam dziś trochę danych nt. funkcjonowania prywatnych złobków. Przeważnie jest to w prywatnych domach. A więc jedna łazienka na wszystkich, wszyscy siedzą w jednym pokoju. No i opieka tylko do 15-tej. Jestem za państwowymi. Od prywatnego żłobka wolałabym nianię. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_mama_karinki Re: żłobek 21.05.03, 17:18 Moja córeczka chodzi także do prywatnego żłobka, jestem ogromnie z niego zadowolona, przywożę ja tam o 8 rano i odbieram max. o 17:30, opieka rewelacyjna, Karinka wbiega tam z uśmiechem, a wychodząc robi cioci papa. Chodzi także do tego żłobka na Żoliborzu, czyżby nasze córeczki razem do tego samego chodziły?? Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_gosiah Re: żłobek 22.05.03, 13:43 Cześć, moi obydwaj synowie chodzą do prywatnego żłobka na Bemowie... rzeczywiście jest to w prywatnym mieszkaniu, jedna łazienka dla wszystkich dzieci, ale to nie jest żaden problem, bo większość z nich i tak chodzi jeszcze w pieluszkach... opieka jest doskonała, jedyne co może zniechęcać to cena: 600 zł za dziecko, ale to i tak taniej niż za opiekunkę w Warszawie (wiem, bo sprawdzałam, zwłaszcza po narodzinach drugiego synka). Ja przywożeę chłopców około 8.00 i odbieram około 17.00, ale można przywieźć dziecko wcześniej i odebrać maksymalnie o 17.30 (państwowe żłobki w w-wie pracują maksymalnie do 17., a kiedy przyjedzie się po dziecko o 17. to stoi ono już ubrane w drzwiach a pani zabija wzrokiem (wiem, bo doświadczyłam)). Co do porównania z państwowym żlobkiem, to my mamy akurat bardzo złe wspomnienia - zaczynaliśmy właśnie od takiego żłobka i było koszmarnie (po 2 miesiącach zdecydowaliśmy się na żłobek prywatny). Muszę jednak oddać sprawiedliwość wszystkim 'porządnym' państwowym żłobkom, bo wszystko zależy tylko i wyłącznie od podejścia pań opiekujących się dziećmi. Jeśli jesteś zainteresowana, to pisz na priv, podam nr telefonu i adres. Pozdrawiam serdecznie, gosiah Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa1 Re: żłobek 23.05.03, 15:54 Bardzo proszę o jakieś kontakty do tych prywatnych żłobków, szczególnie na Bemowie i na Żoliborzu. Będę bardzo wdzięczna!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazk Re: żłobek 05.08.03, 09:00 Dziewczyny, blagam dajcie namiary na prywatne zlobki (adres i tel). Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
m_ch_r szukam żłobka 27.05.03, 12:25 Ropaczliwie poszukuje zlobka prywatnego lub publicznego,sprawdzonego, najlepiej na Mokotowie. Czy jest jakis, ktory moglybyscie polecic .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: szukam żłobka 05.08.03, 11:50 Z czystym sumieniem mogę Ci polecić żłobek, do którego chodzi mój synek- państwowy, na Dąbrowskiego. Jeśli chcesz więcej info, pisz: dominika_orzolek@o2.pl Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
selin77 Re: szukam żłobka 05.08.03, 13:20 A ja mogę polecić żłobek na Odyńca ) Pozdrawiam Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
agataw1 Re: szukam żłobka 06.08.03, 10:43 A moze ktos cos moze powiedziec na temat zlobkow na ul Kmicica lub Bonifacego? Te akurat sa najblizej mnie i nie wiem czy sa godne zaufania. Z gory dziekuje Agata Odpowiedz Link Zgłoś