agnes123 11.06.07, 21:05 Dokładnie jak w pytaniu ... Jest osoba za którą tęsknisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 21:06 za moim mężem.wlasnie smignał gdzies na motorze a obiecal fajne rzeczy jak wroci.wiec nie ma go 15 min a ja juz tęsknie Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 21:09 Ach Joanno masz jednak szczęście,gdyż jest to krótka tęsknota Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 21:11 za Mężem -poleciał na morze za Ojcem - nie żyje za przyjacielem z czasów ogólniaka wyjechał do us milczy od lat Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 i jeszcze 11.06.07, 21:14 a tak generalnie to najbardziej tęsknie za tzw świętym spokojem.ale to juz jest "cos" nie "ktos".tak wiem dzieci mi sie zachciało))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: i jeszcze 11.06.07, 21:23 Kochana,nie Ty jedna zapewna tęsknisz za tym spokojem " dziecięcym " Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 21:46 noooo, dawno cię nie było agnes )))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 21:48 A to fakt ... mnóstwo pracy ostatnio moja kochaniutka ) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 21:50 mam nadzieję, pracy satysfakcjonującej? obyśmy forumowiczki tylko w odstawkę nie poszły, bo praca fajniejsza ))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 21:54 Kochana, Ty i kilka innych - takich kobiet się po prostu nie zapomina Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 21:54 Od czasu do czasu zagladam tutaj do Was Marciu Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 21:55 za sobą sprzed lat. i się nie doczekam raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 22:05 Tak, za moją nieżyjącą mamą. Odpowiedz Link Zgłoś
milko2411 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 22:22 Bardzo tęsknię za moim nieżyjącym tatą,chyba nigdy nie przestanę a już tyle lat minęło od tego najgorszego dnia w moim życiu No i za moim mężem,który wyjechał...widzimy się co dwa tygodnie przez dwa dni, ale dla mnie to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
martak.m Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 23:49 tęsknie za moim mężem, którego niewidziałam ponad miesiąc i którego nie zobacze przez kolejny miesiąc.Ale odkąd mam synka tęsknie ciut mniej(mam na to mniej czasu) Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 22:23 tak, ale i tak nic mi to nie da Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 22:47 Tak.Za moim tatą,który zmarł prawie dwa tygodnie temu.Brak mi go Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Anik801 11.06.07, 23:41 anik801 napisała: > Tak.Za moim tatą,który zmarł prawie dwa tygodnie temu.Brak mi go Wyrazy współczucia Trzymaj się mała. Odpowiedz Link Zgłoś
abi3 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 22:49 agnes123 napisała: > Dokładnie jak w pytaniu ... Jest osoba za którą tęsknisz? > Tak....są dwie osoby.... To moje dwa nienarodzone aniołki.... Wciąż zadaję sobie pytanie: gdzie/z kim teraz są i co porabiają! Tesknię za nimi najbardziej na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
kasik787 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 11.06.07, 22:55 Za Ojcem(zyje,ale nie mamy fajnego kontaktu). Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Tęsknisz za kimś .... ? 12.06.07, 00:41 agnes jak tam twoje makijażowanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 12.06.07, 02:13 Tesknie za Polska, za polskim chlebem, za polskim serem... Tesknie za rodzina tesknie za starymi dobrymi przyjaciolmi Tesknie za swoim zyciem sprzed lat wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 12.06.07, 20:25 sówko ... napisałam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
kropencjaa codziennie i od święta :P 12.06.07, 08:21 na co dzień tęsknię za moim mężem, bo jest ciągle w rozjazdach i cholipnie rzadko się widzimy, wkurza mnie to!!! od święta )też tęsknię i już nie zawsze za tą samą osobą Odpowiedz Link Zgłoś
ada9611 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 12.06.07, 11:59 tesknie za moja przyjaciolka ktora juz 5 lat odeszla ,na raka,za wujkiem,ktory zginal tragicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda7 Re: Nie ntx 12.06.07, 16:02 za rodzicami (żyją ale nie odzywamy się do siebie) i jeszcze za zmarłą 23 lata temu siostrą(*)tak bardzo chciałabym Ją zobaczyć::: Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Tęsknisz za kimś .... ? 12.06.07, 20:16 Tak, najbardziej za Dziadkiem (taki naprawdę bardzo bardzo kochany Dziadziuś) który zmarł jak miałam 11 lat i żałuję , że tak mało czasu z Nim spędziłam , za przyjaciółką z dzieciństwa z którą spotykam sie bardzo rzadko i jeszcze..... czasem trooooochę za chłopem który jest aktualnie za granicą. Pewnie mi przejdzie jak przyleci na kilka dni na urlop Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 12.06.07, 22:41 Tesknie za.... Polska Przyjaciolmi i rodzina piwkiem na Starym Rynku pod Koziolkami hihi za zapachem z dziecinstwa (tym z Getafe) za churros i goraca czekolada do nich gdy lecialysmy zima w niedziele rano z siostra... Za siostra (niezgoda panuje..) Za podrywem serca za ciocia Dana Za moim dawnym cialkiem za..za duzo tego... Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re:Moninia! 12.06.07, 23:45 Nie gadaj,ze Cie Twoj hiszpański macho nie przyprawia o podryw serca!!!zdjęcia widzialam i nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
ewag12 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 13.06.07, 01:54 Tak, tesknie za kims... Tesknie za Polska, za rodzina, tesknie za jedyna przyjaciolka jaka mialam, tesknie za zyciem przed ustatkowaniem sie, za imprezami do switu, kiedy wracalam sama nad ranem do domu przez wroclawski rynek, za papieroskiem do piwa w jakiejs fajnej knajpce, pogaduszkami o zyciu, tesknie za moim Wroclawiem sprzed lat...tesknie za tym czyms co widzialam w moim mezu, co widzielismy w sobie oboje, a co zanika w takim zwyklym, codziennym, szarym zyciu... Tesknie za tym, by poczuc sie atrakcyjna, seksowna kobieta a nie mamusika na full time... Odpowiedz Link Zgłoś
ledzepellin Re: Tęsknisz za kimś .... ? 15.06.07, 23:42 Ewag, rozumiem ciebie doskonale, piatek wieczor, dziecie spi za sciana, maz w pracy a ja tak tesknie do mojego zycia sprzed lat, knajp poznanskich co prawda, papierosow, piwa, rozmow po blady swit. Randek... Poznawania sie.. przeraza mnie tylko co bedzie za 10 lat , jak baardzo bede do tego tesknic, bo teraz to zaledwie pare lat temu. I za kims o niebieskich oczach dla odmiany... jest na wybranie numeru telefonu.. tylko po co... Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Tęsknisz za kimś .... ? 13.06.07, 07:44 Za tatą. Żałuję że nie miałam właściwie okazji, żeby go poznać, umarł jak byłam dzieckiem. Jak widzimy się z siostrą to każę jej godzinami o nim opowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 13.06.07, 10:55 za bliską koleżanką, z którą przegadałyśmy tysiące tematów a która nagle przestała mieć ochotę mieć ze mną cokolwiek wspólnego. To już niemal trzy lata a mi ciągle żal. MOze dlatego, że nie rozumiem dlaczego tak się stało za babcią i spokojem tamtych beztroskich dni, kiedy żyła. Miaąłm wtedy tylko problemy typu czy koleś na mnie spojrzy i czy będzie gorszy stopień z matmy czy nie za byciem z mężem we dwoje, za mało tego mieliśmy przed urodzeniem dziecka za dawną figurą za smakami dzieciństwa, zwłaszcza cienką parówką wystaną w długiej kolejce. teraz już nic tak nie smakuje Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 14.06.07, 21:44 Za kilkoma kiedys mi bliskimi osobami z kotrymi jakos sie rozeszlo i za moja babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Tęsknisz za kimś .... ? 13.06.07, 16:10 tak, za moim Tatą i nigdy nie przestanę.......... Odpowiedz Link Zgłoś
anienia Re: Tęsknisz za kimś .... ? 14.06.07, 11:04 tak... niestety ciągle mi to uczucie tęsknoty towarzyszy... trochę jestem już tym zmęczona Odpowiedz Link Zgłoś
dobraemi Re: Tęsknisz za kimś .... ? 14.06.07, 13:30 Za mężem, który jest we Włoszech i za tatkiem który odszedł 3 lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Tęsknisz za kimś .... ? 15.06.07, 23:53 no pewnie... wiele jest takich osób. Niektóre trochę, inne do bólu wszystkich członków ciała i duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 16.06.07, 07:54 tak!!!!!! i czasami jest mi z tym cholernie zle Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 16.06.07, 08:17 za tym od nenufarow, ale to tylko zludzenie, kolorowe i teczowe jak banka mydlana - ale rownie bezsensowne zdaje sobie z tego sprawe Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 16.06.07, 08:23 www.youtube.com/watch?v=0o38F0zfTHU Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Tęsknisz za kimś .... ? 16.06.07, 09:09 Ale, że niby za Strasburgerem, czy za miłością romantyczną? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Tęsknisz za kimś .... ? 16.06.07, 12:19 no dobra zaprzestaję drążenia Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: Tęsknisz za kimś .... ? 16.06.07, 22:14 tak za ojcem... zmarł 3 mce temu.... za dawnym życiem.... Odpowiedz Link Zgłoś