ehhermiona 14.06.03, 15:21 Czy wiecie coś na temat tanich połączeń z zagranicą - przy pomocy kart pre- paid lub internetu? Jak się to robi, jakie są koszty (te "jawne" i te "ukryte") i jakość połączeń? Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje! Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maugosia1 Re: Tanie rozmowy telefoniczne 16.06.03, 13:51 W Polsce - nie mam pojecia. Ale tu gdzie mieszkam - to dziala. Minuta rozmowy Irlandia - Polska potrafi kosztowac 15 centow. Kiedys byly opoznienia lub lekki poglos - od roku jakosc jest identyczna jak w czasie zwyklej rozmowy. O kosztach ukrytych nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: Tanie rozmowy telefoniczne 17.06.03, 00:39 Czasami dzwonie do USA , bo moj facet teraz tam jest , niestety ... Kupuje karty tele -pin , czarne z rozowym slimakiem . Za 50zl. mam okolo 50 minut rozmowy plus TPSA i tak sobie liczy w rachunku minuty jak za zwykla rozmowe miejscowa . Uwazam ,ze to skandal . Moj facet ma za 10 dolarow trzy godziny rozmowy z Polska . Wyprobowalam rozne karty ,wszystkie sa mniej wiecej cenowo i minutowo zblizone. pozdr. asia Odpowiedz Link Zgłoś
ehhermiona Re: Tanie rozmowy telefoniczne 17.06.03, 10:17 DZiękuję! Właściwie pytanie jest już nieaktualne, bo dowiadywałam się i ponieważ chodzi o połączenia z telefonem satelitarnym na statku, nikt tego nie robi, bo to dla nich za drogo Monika Odpowiedz Link Zgłoś