Dodaj do ulubionych

Tracę nadzieję

18.05.10, 15:41
Witam i proszę o pomoc,bo już nie mam nadziei że coś zmieni się na lepsze.Jestem żoną i matką,mam fajną rodzinę i wszystko byłoby dobrze gdyby nie to że wciąż nękają nas jakieś kłopoty.Tak,wiem że takie są czasy,że kłopoty to dziś normalność i każdy je ma.Ale chodzi o to że wciąż dochodzą nowe,coraz trudniejsze do rozwiązania.Ledwie wykaraskamy się z jednego problemu a już inny pojawia się na horyzoncie.Już czasem brakuje sił by się z tym wszystkim zmierzyć.Czuję że coś złego krąży nad nami.Moje pytanie brzmi:czy zaświeci dla mojej rodziny słońce,czy nadejdzie czas spokoju,czy nasze życie ułoży się dla nas pozytywnie i kiedy to nastąpi.Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: Tracę nadzieję 20.05.10, 10:52
      Ogólne pytanie, odpowiedź taka, że w nadchodzących latach nastąpi zmiana sytuacji w lepszym kierunku. Wyszły bardzo ładne karty, mówiące o zaprowadzeniu porządku w swoim życiu, który będzie kreował pozytywną przyszłość. Przede wszystkim racjonalne decyzje, odpowiedzialne, z myślą o przyszłości.
      Żadne fatum nie krąży, przyczyny są racjonalne.
      Pozdrawiam
      • kajetanowa Re: Tracę nadzieję 20.05.10, 12:48
        Serdecznie,z całego serca dziękuję.Dała mi Pani nadzieję na lepsze jutro. Jeśli mogę jeszcze spytać to czy mamy szansę na własne mieszkanie,a jeśli tak to w jakim czasie? Jeszcze raz bardzo dziękuję.smile
    • kajetanowa Re: Tracę nadzieję 24.05.10, 15:12
      Witam jeszcze raz.Bardzo proszę o jeszcze jedną wróżbę.Czy będziemy mieć własne
      mieszkanie i jeśli tak to w jakim czasie?Serdecznie z całego serca dziękujęsmile
    • kajetanowa Re:Bardzo wdzięczna 26.05.10, 08:31
      Jeszcze raz dziękuję Pani za tak pomyślną wróżbę.Ostatnie zdarzenia spowodowały w naszym życiu prawdziwy zamęt i smutek.Dała mi Pani nadzieję że słońce dla nas zaświecismileProszę bardzo jeszcze tylko o jedną wróżbę,czy będziemy mieć własne mieszkanie i jeśli tak to w jakim czasie?Jeszce raz z całego serca Pani dziękujęsmile
    • kajetanowa Re: Tracę nadzieję 27.05.10, 13:04
      Przepraszam że tak panią dręczę,ale bardzo proszę o postawienie jeszcze raz
      kart.Czy będziemy mieć własne mieszkanie i kiedy to nastąpi?Serdecznie dziękujęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka