Dodaj do ulubionych

czy kobiety z duzym biustem sa pulchne????

12.07.07, 13:08
zawsze jak czytam na tym forum cos na temat Joanny Brodzik,Kasi cichopek czy
Joanny Liszowskiej któres z was pisza ze one sa pulchne.ja sie pytam w ktorym
miejscu?posiadaja duzy biut ale ze sa pulchne to w zadnym razie nie
zauwazylam.wyglada na to ze zdaniem niektorych atrakcyjne i zgrabne znaczy
płaskiesmile)))
Obserwuj wątek
    • mapi9 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:10
      joanna Brodzik jest pulchna jeszcze jakiś czas temu o tym pisali że się jej
      przytyło.Nawet podejrzewali że jest w ciąży.Ale Cichopek jest szczuplutka
      • joanna266 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:11
        ja nie czytam "faktu "itp natomiast ogladam Magde M i nie widze pulchnosci
        Brodzikowejsmile))
        • syriana Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:14
          nie!!
          żadna z wymienionych przez Ciebie dziewczyn, nie jest pulchna!
          • twojasasiadka Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:16
            Brodzik i Liszowska mają troszkę tłuszczyku,ale akurat uważam,że to jest
            sexi.Nie podobały mi się komentarze n/t Liszowskiej po "Tańcu z gwiazdami" że
            jest gruba itp-fakt, nie jest szkieletorem,ale jest ponętną kobitką.
            • joanna266 ja uwazam ze to nie tłuszczyk tylko... 12.07.07, 13:19
              seksowne ciało.lepsze kosci skórą obciagnięte??wystające obojczyki,koscista
              klata zamiast biustu.mam kolezanke ktora nawet nie moze mojej coreczki wziąc na
              rece bo ta zaraz szuka cyca i wali sie noskiem w jej koscisty dekoltsmile))
              • jowita771 Re: ja uwazam ze to nie tłuszczyk tylko... 26.11.20, 20:03
                joanna266 napisała:

> seksowne ciało.lepsze kosci skórą obciagnięte??wystające obojczyki,koscista
                > klata zamiast biustu.mam kolezanke ktora nawet nie moze mojej coreczki wziąc na
                >
                > rece bo ta zaraz szuka cyca i wali sie noskiem w jej koscisty dekoltsmile))

Obrzydliwy post, Joanna. Serio.
                • jowita771 Re: ja uwazam ze to nie tłuszczyk tylko... 26.11.20, 20:04
                  I dość stary, jak właśnie zauważyłam. Ale się nabrałam na statocia.
            • adsa_21 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:28
              Liszowska to kawal baby. takie sprawia wrazenie bo oprocz tego ze NIE jest
              chuda to jest wysoka
          • amilos Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 16:01
            ani nie ma szczególnie dużego biustu!
    • driadea Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:15
      A coś ty? smile
      Ja mam wielki cyc (65H) a jestem drobinka smile
      • joanna266 driadea:-)) 12.07.07, 13:17
        ty to mnie tym swoim H wykonczysz kiedyz.ja mam skromne laktacyjne Dwink)))
      • sebaga Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:19
        Bo widzisz Joasiu, niby nikt nie lubi szkieletów i wszyscy walczą z tą modą, ale
        jak babka wygląda po prostu kobieco, to się mówi, że pulchna. I o dziwo zwykle
        te słowa padają z ust kobiet. A to kobiety narzekają, że media kreują model
        chudzinki.
        • beniusia79 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:38
          "normalnym" facetom nie podobaja sie szkieletory. lubia babki, ktore maja na
          czym siedziec i czym oddychac (co nie znaczy, ze musza byc grube). wg
          psychologow, mezczyzni preferujacy bardzo szczuple kobiety maja nature
          homoseksuala. teoretycznie sa gejami, ale sami nigdy by przed soba sie do tego
          nie przyznali. tacy faceci szukaja sobie na ogol kobiet podobnych budowa do
          chlopczykow...czekam na lincz smile
          • joanna266 a masz beniusia a masz:-)))) 12.07.07, 13:40
            rzucam kamieniami oraz biczujesmile)))
            • beniusia79 Re: a masz beniusia a masz:-)))) 12.07.07, 13:45
              boli, boli!
              ja nie uwazam zeby liszowska byla pulchna. jak chudna musi byc wg was kobita
              zebyscie mogly powiedziec o nij, ze jest szczupla? pamietajcie, ze kamera
              dodaje kilka kilogramow smile (dlatego tez nie lubie grywac w filmachsmile
              • lola211 Re: a masz beniusia a masz:-)))) 12.07.07, 15:10
                Szczupla to ta, ktora nosi rozmiar 36.
                • beniusia79 Re: a masz beniusia a masz:-)))) 12.07.07, 19:59
                  a chudzielce nosza od 34 w gore smile
          • kottiki Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:50
            Ojej, aż zapytałam w tej chwili dwóch panów, z którymi pracuję
            na co dzień, czy tak faktycznie jest w ich przypadku,
            obaj odpowiedzieli, że lubią babki szczupłe, (nie szkieletory,
            ale szczupłe).

Jeden z nich pokazał swoją rękę i stwierdził, że jest
            zarejestrowany w Sevres, jako wzorzec miary idealnego biustu
            (na oko chyba B, lub skromne C).

Obaj Liszowską skwitowali krótko, jeden - "ale beton", drugi "wielka baba" (jeden nie wiedział kto to jest, ale znaleźliśmy
            mu zdjęcie w internecie - ten od betonu).

To co chyba geje? Biedne te ich żony, chyba nawet się nie
            domyślają, jak to chłopcom dobrze wychodzi to udawaniewink.
            • beniusia79 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:52
              szczupla nie znaczy chudzielec. chodzi mi o panow, ktorzy uwielbiaja kobiety,
              ktorym wystaja kosci...
    • nenia1 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:18
      Znam kobiety szczupłe z dużym biustem i znam pulchne, które są po prostu pulchne. Nie biust czyni sylwetkę pulchną. Z wymienionych pań Chichopek, jak dla mnie pulchna nie jest wcale, zaś Liszowska - no cóż, duża baba z niej, tańcząc w reklamie lodów, na wiotką i szczupłą nie wygląda wcale.
      • twojasasiadka Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:21
        aha-ale zaraz,zaraz...przecież Liszowska nie ma dużego biustu!
        Brodzik i owszem
        • joanna266 no malego Lisia tez nie ma:-))) 12.07.07, 13:23

• nenia1 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:25
          Może i nie ma, szczerze mówiąc, mało przygladam się tym paniom, bo dość rzadko oglądam telewizję, zwrócił mi na Liszowską uwagę mój facet, stwierdzając, fakt że mało elegancko, że to pomyłka aby "tucznik" reklamował lody, bo jak dla niego odstręcza od ich jedzenia, a nie zachęca.
          • joanna266 ciekawe:-))) 12.07.07, 13:27
            mojemu męzowi ona sie podobasmile))
            • adsa_21 Re: ciekawe:-))) 12.07.07, 13:30
              moj chlopak woli Cichopeksmile)
              zreszta znali sie jak mieli po 14, 15 lat.
              Ona wtedy juz miala wielki cyc i figure dojrzalej kobiety.
          • moofka Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 14:45
            zwrócił mi na Liszowską uwagę mój facet, stwierdzając, fakt
            > że mało elegancko, że to pomyłka aby "tucznik" reklamował lody, bo jak dla
            nieg
            > o odstręcza od ich jedzenia, a nie zachęca.

serio masz takiego chlopa?
            uwielbiam ten typ ;P

Kiepska, gruba, oblesna, kijem bym nie ruszyl
            sam pewnie wyglada jak mlody kaczynski i ma prochnice
            ale jakiz to komfort sie ponatrzasac z atrakcyjnej kobiety sprzed telewizorka
            zaloze sie ze jakby mu w realu ten "tucznik" przed nosem zafalowal biodrem to
            by malego nie mogl za rozporkiem utrzymac tongue_out
            • joanna266 moofka czy ja juz ci mowiłam....?;-))))) 12.07.07, 14:47

• moofka Re: moofka czy ja juz ci mowiłam....?;-))))) 12.07.07, 14:50
                nie mowilas smile)
                • joanna266 Re: moofka czy ja juz ci mowiłam....?;-))))) 12.07.07, 14:51
                  no to nadrabiamsmile))*****
                  • moofka ;D nt 12.07.07, 14:52
            • nenia1 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 18:02
              No moofka tyle jadu, a jak kulą w płot.

Mój facet jest bardzo przystojny, wysoki (nie cierpię niskich facetów) od lat zajmuje się wspinaczką wysokogórską i skałkową, uwielbia góry, jaskinie, podróże i fotografię przyrodniczą i ornitologiczną, podobnie jak ja, dlatego siłą rzeczy, oboje jesteśmy wysportowani, zwinni i szczupli. I tacy chcemy pozostać.

Zupełnie nie w jego typie panie pokroju Liszowskiej. Znam go tak długo, że tego mogę być pewna.

Po prostu we własnym domu, przy mnie, może sobie pozwolić na rezygnację
              z eufemizmów typu "pani hojnie obdarzona przez naturę" czy "osoba przy kości", aby czasami nie urazić "bujnego ego" pani domu.

Na nim nie robi wrażenia falujące wielkie biodro, tym bardziej jak faluje tam głównie tłuszcz.
              • gryzelda71 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 18:22
                nenia1 napisała:
                Znam go tak długo, że tego
                > mogę być pewna.

Oj nigdy za inną osobę nie ręcz,nawet jak znasz ją caaałe wieki...smile
                • nenia1 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 18:50
                  Generalnie też jestem przeciwnikiem deklaracji 100% (szczególnie za kogoś), a w szkole średniej ze zdania Szymborskiej "tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono" potrafiłam wycisnąć ze dwa litry wody, to są pewne kwestie, dotyczące mojego faceta, a również i mnie, że musiałby wystąpić cały szereg nieprawdopodobnych okoliczności, żebyśmy nagle zaczęli mieć zupełnie inne od obecnych przekonania.
                  Np., bardzo szanujemy przyrodę i zwierzęta.
                  Serio, nie wiem co by się musiało stać, abym nagle któreś z nas zostało miłośnikiem polowań, albo uczestnikami historii typu - mój facet idzie do lasu i wraca z wyciętą choinką na święta.
                  To po prostu bardzo mało prawdopodobne, podobnie jak to, że nagle spodoba mu się falująca z lodami dorodna Liszowska.
                  • gryzelda71 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 19:47
                    Napisałaś,że: musiałby wystąpić cały szereg nieprawdopodobnych ok
                    > oliczności, żebyśmy nagle zaczęli mieć zupełnie inne od obecnych przekonania.

Oby nie nastąpił.
                    Nie uważam,ze Liszowska taka laska,ale jak ją widziałam na żywo,to jakos nie miałam skojarzen,ze ona jakoś wyjątkowo dorodna.
              • moofka Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 18:34
                > Mój facet jest bardzo przystojny, wysoki (nie cierpię niskich facetów) od lat z
                > ajmuje się wspinaczką wysokogórską i skałkową, uwielbia góry, jaskinie, podróże
                > i fotografię przyrodniczą i ornitologiczną, podobnie jak ja, dlatego siłą rzec
                > zy, oboje jesteśmy wysportowani, zwinni i szczupli. I tacy chcemy pozostać.

ach padlam teraz tongue_out

nie podejmuje dyskusji bo w za glupia strone idzie
                pozwole sobie tylko na taką drobna uwage
                powiedzenia "hojnie obdarzony" zwyklo sie uzywac w stosunku do mezczyzn i
                bynajmniej nie o biodro idzie tongue_out
                • nenia1 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 19:02
                  No cóż zrobić, skoro taki jest, a do tego nie podobają mu się pulchne paniesmile.

Zdradzę ci tajemnicę, w klubach wysokogórski, jest sporo przystojnych facetów,
                  silnych, umięśnionych, opalonych, a w dodatku zwracających uwagę na wagę, bo udźwignąć parę zbędnych kilogramów na samych palcach podczas wspinaczki skałkowej, to duży i niepotrzebny wysiłek.
                  Przy asekurowaniu, czy wciąganiu na linie ilość kilogramów też ma znaczenia, nie mówiąc już o szczelinach w jaskini, przez które trzeba się czasami dosłownie przeciskać.
                  Są panowie którzy wolą piwko i chispy, są tacy którzy lubią sport.
                  Podobnie jak dla jednego ideałem jest Liszkowska, dla drugiego jest zwyczajanie
                  gruba. I tyle.
                  • gryzelda71 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 19:53
                    nenia1 napisała:
                    > Przy asekurowaniu, czy wciąganiu na linie ilość kilogramów też ma znaczenia, ni
                    > e mówiąc już o szczelinach w jaskini, przez które trzeba się czasami dosłownie
                    > przeciskać.

Naprawdę wszyscy panowie z tego klubu jak patrzą na kobietę to mysla czy przecisnie sie ona przez jakaś szczeline,albo czy da rade ja asekurować?
                    Nie,ze się czepiam smile
                    • rita75 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 19:55
                      > Naprawdę wszyscy panowie z tego klubu jak patrzą na kobietę to mysla czy
                      przeci
                      > snie sie ona przez jakaś szczeline,albo czy da rade ja asekurować?

Nie wiedzialas?
                      taka odmiana zboczenia zawodowego...wink
                      • gryzelda71 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 19:57
                        No nie wiedziałam smile
                    • nenia1 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 20:30
                      Nie wiem co myślą wszyscy panowie z klubu, jak patrzą na kobietę.
                      Piszę o tym, że oni sami są szczupli, nie znam żadnego który ma nadwagę.
                      Wszyscy są szupli i sprawni.
                      Podobnie jak wśród moich znajomych kolarzy.
                      Jak cię to dziwi przejedź się na Furkapass czy Grimsel i obserwuj czy wjeżdzają
                      tam kolarze z nadwagą.
                      • gryzelda71 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 21:27
                        nenia1 napisała:
                        > Wszyscy są szupli i sprawni.
                        > Podobnie jak wśród moich znajomych kolarzy.
                        > Jak cię to dziwi przejedź się na Furkapass czy Grimsel i obserwuj czy wjeżdzają
                        > tam kolarze z nadwagą.

Ale mnie nie dziwi,że wszyscy twoi znajomi szczpupli.Ale to że twój kolega szczupły,nie znaczy,ze nie moze mu się podobac owa Liszowska prawda?
                        • nenia1 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 21:40
                          Ojej, chyba mam kłopoty z precyzyjnym wysławianiem, albo ty z czytaniem
                          Jedno z dwóch.

Jeszcze raz tłumaczę: 1
                          1/ nie wszyscy moi znajomi są szczupli, tylko wszyscy wśród tych znajomych którzy dość intensywnie uprawiają sport (w przypadku moich znajomych wspinaczka i kolarstwo, głównie szosowe).
                          2/ są sporty gdzie nadwaga jest niewskazana - np. wspinaczka górska, kolarstwo
                          3/ są sporty gdzie nadwaga jest mile widziana - np. sumo
                          4/ oczywiście, że mojemu szczupłemu koledze, kimkolwiek by on nie był, może podobać się Liszowska.
                          5/ nie wiem, czy moim znajomym z klubu wysokogórskiego podoba się czy nie podoba Liszowska, mogę zapytać, ale podejrzewam, że nie będą wiedzieć o co mi chodzi, tym bardzie że oprócz reklamy lodów i jakiegoś zdjęcia Liszowskiej z netu z napisem "chcesz nowy pulpit?" kobiety nie kojarzę
                          5/ Liszowska w reklamie lodów nie podoba się mojemu facetowi. Mnie zresztą też.
                          • gryzelda71 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 21:49
                            nenia1 napisała:
                            > 4/ oczywiście, że mojemu szczupłemu koledze, kimkolwiek by on nie był, może pod
                            > obać się Liszowska.

Jednak?Bo jakos tak dziwnie pisałas...jakby opinia twego męza była opinia wszystkich szczupłych facetówsmile))
                            • nenia1 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 22:00
                              Być może "szumy komunikacyjne"smile
              • laminja Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 20:00
                no może jest przystojny i wysportowany, ale przy tym jak sama zauważyłaś brak mu
                klasy skoro tak się wypowiedział na temat kobiety.
                • nenia1 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 20:42
                  Nie napisałam, że brak mu klasy.

Poza tym, jakieś wady musi miećwink.
                  • laminja Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 20:52
                    nie zauważyłaś że wypowiedział się mało elegancko, a ja podsumowałam to jako
                    brak klasy big_grin Można taką uwagę na temat kobiety nazwać też chamską smile

Pewnie, że musi. Wolałabym jednak mimo wszystko żyć z facetem, który ma klasę :p
                    • moofka Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 20:57
                      aminja napisała:

> nie zauważyłaś że wypowiedział się mało elegancko, a ja podsumowałam to jako
                      > brak klasy big_grin Można taką uwagę na temat kobiety nazwać też chamską smile

chamska swoja droga, przed swoim telewizorem kazdy jest bohaterem i casanovą
                      tyle, ze zupelnie od czapy
                      sie liszowska moze podobac, a najczesciej nie musi
                      natomiast do tuńczyka jej daleko i to jest fakt, a nie grzecznosc big_grinD

> Pewnie, że musi. Wolałabym jednak mimo wszystko żyć z facetem, który ma klasę :
                      > p

z dwojga zlego ladny jest
                      mialam kolezanke durnowatą, ktora ze swojego pustoglowia robila atut, kiedy jej
                      ktos wprost mowil, ze glupia
                      odparowywala wdziecznie - ale za to ladna big_grin
                      a neniowy monsz jest jak widac - "za to przystojny" big_grin
                      • monia145 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 20:59
                        Moofka, to "tucznik" był a nie "tuńczyk"winkPPPPPPP
                        • moofka Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 21:00
                          no co Ty? big_grinDDDDDDDD
                      • nenia1 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 21:18
                        moofka napisała:

> mialam kolezanke durnowatą, ktora ze swojego pustoglowia robila atut, kiedy jej
                        > ktos wprost mowil, ze glupia
                        > odparowywala wdziecznie - ale za to ladna big_grin
                        > a neniowy monsz jest jak widac - "za to przystojny" big_grin

A te uwagi wprost w stronę twojej durnowatej koleżanki czyli ludzie mądrzy
                        i z klasą, buhahahahahahahasmile)))

Ta, w naszym kraju gdzie tyle pań z nadwagą za wszelką cenę chce wszystkim wmówić, że ona apetyczne są, a nie grube, że prawdziwe kobiety z nich, a nie wieszaki, a prawdziwy facet to musi mieć za co chwycić, nich nikt nie ośmieli się Liszowską nazwać pulpetem, nawet we własnym domu szeptem, bo z pewnością szpetny jest, z małym, albo gej i cyklista, i prostak, a jeszcze cham, głupi cham.
                        No chyba że na Flockhart powie wieszak, albo nie, lepiej niech mówi
                        szkielet, jeszcze lepiej - skóra i kości?
                        O to tak, tak już jest dobrze, o to cham z niego żaden, prawdę mówi, skóra
                        i kości panie, fuj, jak tak można wyglądać. Bleeee.
                    • nenia1 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 21:04
                      laminja napisała:

> nie zauważyłaś że wypowiedział się mało elegancko, a ja podsumowałam to jako
                      > brak klasy big_grin Można taką uwagę na temat kobiety nazwać też chamską smile

Oczywiście, że można.
                      Można też stwierdzić, że jest seksitą, szowinistą, mizoginistą, poniża i dyskryminuje kobiety sprowadzając je do rangi przedmiotu, najważniejszy jest dla niego wygląd, że jak zgrubnę to mnie zostawi a jak będę w ciąży to mnie zdradzi, więc mam przesrane i jak ja w ogóle z takim chamem i prostakiem
                      bez klasy mogę żyć.
                      Ojej, to straszne. Chyba z nim się rozwiodęwink.
                      • laminja Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 21:11
                        najwyraźniej takich właśnie lubisz big_grin
                        • nenia1 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 21:26
                          Tak, laminja, takich właśnie lubię.
                          Przed twoją bystrością i przenikliwością nic się nie ukryje.
          • lola211 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 18:46
            To bardzo dobrze trafiono z Liszowska- ona sie super nadaje - do.. ROZBIJANIA
            LODU.
            ;p
            • evolventa Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 26.11.20, 18:42
              dziewczyny, a jaka to reklama? bo nie wiem o czym mówicie......
              • anika772 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 26.11.20, 18:44
                Staników, ale już moderacja wycięła.
    • koza_w_rajtuzach Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:24
      Bo tak jest. Kobiety z dużym biustem zawsze są odbierane jako pulchniejsze
      nawet jeśli mają płaski brzuch, szczupłe ręce, nogi itd. Sama mam biust w
      rozmiarze F. Wiem, że biust dodaje mi optycznie kologramów, chociaż gruba nie
      jestem (moim zdaniem).
      • sebaga Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:26
        dla mnie Cichopek, nie zaleznie od rozmiarów biustu to taka dziewczynka
        sympatyczna. Ale Brodzik, hmmm cholernie kobieca babka, seksowna że hej. Tylko
        te jej cycki to tak same z siebie chyba nie urosły..
    • adsa_21 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:27
      dla mnie tez one nie sa pulchne.
      pulchna to ja jestemsmile))
      p.s mam kolezanke ktora ma wielki cyc a chuda jest jak patyk.
    • g0sik Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:29
      Dla mnie Liszowska jest pulchna - ma oponkę i ma duży tyłek (i na żywo nie
      wygląda tak fajnie). Brodzikowej też się ostatnio przytyło i wygląda jak matka
      karmiąca. No ale facetom to się podoba......
      • joanna266 a jaka jest definicja wyglądu matki karmiącej:-)) 12.07.07, 13:30
        smile))???
        • lola211 Re: a jaka jest definicja wyglądu matki karmiącej 12.07.07, 18:46
          Masywne dojesmile).
    • wieczna-gosia Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:30
      wszystko powyzej 38 jest pulchne.
      wszystko powyzej 42 jest grube.
      wszystko powyzej 48 jest zapuszczonym kaszalotem, ktorego zdradzi maz smile
      • joanna266 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:31
        no to jestem pulchnasmile))przekonałyscie mniewink)))
      • adsa_21 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:31
        oj, to grubas ze mniesmile))))
        • joanna266 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:32
          a mlaczego nie ma tu po prostu"normalnej"??wink))
          • adsa_21 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:34
            skala gosi nie obejmuje takiego terminusmile)
            • wieczna-gosia Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:35
              nie no jak- normalne sa ponizej 38 rzecz jasna smile
              ale widzicie jak to upraszcza zycie?

smile
              • joanna266 Gosia ty mnie nie nerwuj:-())) 12.07.07, 13:37
                bo mi sie laktacja zatrzymasmile)
              • adsa_21 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:37
                heh
                rozmiar "0" to moj idealsmile))
                • joanna266 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:38
                  a jaki to rozmiar ).ten z sali biologicznej??wink))
                  • joanna266 mialo byc"a jaki to rozmiar 0???;-))) 12.07.07, 13:39

• adsa_21 Re: mialo byc"a jaki to rozmiar 0???;-))) 12.07.07, 13:56
                      mniej niz 34
                      • twojasasiadka Re: mialo byc"a jaki to rozmiar 0???;-))) 12.07.07, 13:57
                        adsa_21 napisała:

> mniej niz 34
                        __
                        taki rozmiar to już choroba...
                        • adsa_21 Re: mialo byc"a jaki to rozmiar 0???;-))) 12.07.07, 13:59
                          owszem.
                          masakra
                          ale wiekszosc wspolczesnych "gwiazd" taki rozmiar nosi
                          np. Keira z piratow z karaibow
      • koza_w_rajtuzach Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:43
        aha, no to pulchna jestem smile
        • joanna266 koza jestesmy w tej samej kategorii co Brodzik:-)) 12.07.07, 13:45

• evolventa Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 26.11.20, 18:43
        jak dobrze, że nie mam męża, przynajmniej nie musi mnie zdradzać...........
    • renia1807 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:31
      niekoniecznie, znam "chodzące wieszki"( bez urazy) z ogromnym biustem
      ale to jest tak, jak w jednym miejscu wywali to w innym pustkasmile
      • twojasasiadka Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:35
        wieczna-gosiu...chyba nie powiesz ze osoba nosząca rozm.48 nie jest otyla?
        rozm.38 to moim zdaniem osoba szczupła
        rozm.40- 42 to osoba normalnawink
        rozm.44 to osoba pulcha , gdzie znajdzie się kilka wałeczków tłuszczyku..
        ale rozmiar 48..to już odsoba z problemem nadwagi
        • wieczna-gosia Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:37
          nei no wlasnie przeciez powiedzialam.
        • aluc Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 15:04
          twoja sąsiadko, mam znajomą o wzroście 180 z hakiem, kościstą, wąskobiodrą i
          żylastą
          nosi 46, a po świętach 48 wink
    • melka_x Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:40
      Ja się zgadzam z Kozą, szczupła dziewczyna z dużym biustem będzie zapamiętywana
      jako pulchna. Dziewczyna z szerszymi biodrami od tamtej, grubszymi nogami itd,
      ale płaska będzie odbierana jako chuda.
      • lola211 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 15:18
        Nieprawda, nie wielkosc biustu decyduje.wrecz przeciwnie- "dół " sie liczy.
        • koza_w_rajtuzach Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 15:47

> Nieprawda, nie wielkosc biustu decyduje.wrecz przeciwnie- "dół " sie liczy.

Jasne, ale duży biust dodaje nam wzrokowo kilogramów.
          Przykładem jestem tu ja i moja mama. Nosimy dokładnie ten sam rozmiar spodni,
          mamy tyle samo w pasie z tym że ona ma mały biust, ja wręcz przeciwnie, więc
          rozmiar bluzek noszę już większy niż ona. Moja siostra (10-letnia) mówi, że
          mama jest szczupła, a ja gruba, bo mam grube cycki tongue_outP.
      • anulka.p Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 18:07
        Ja też się zgadzam, duży biust dodaje PTTYCZNIE kilogramów, po prostu taka
        osoba wydaje się jakaś większa.
        Co do Brodzik - zdarza jej się troszkę przybrać, ale ciągle jest to apetyczne,
        natomiast Liszowską jak na mój gust jednak nie można zaliczyć do szczupłych,
        choć nie wątpię,że są tacy, którym się się to podoba. Mnie akurat podobają się
        dziewczyny wysokie, smukłe, długie nogi, raczej drobny biuścik, więc Cichopek
        też odpada w przebiegachsmile
        • anulka.p Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 18:08
          anulka.p napisała:

> Ja też się zgadzam, duży biust dodaje PTTYCZNIE kilogramów, po prostu taka
          > osoba wydaje się jakaś większa.

OPTYCZNIE miało być oczywisciesmile
    • be_em nie, ale sprawiają takie wrażenie:) 12.07.07, 13:41
      może dlaetgo, że ten biust je trochę poszerzasmile cichopek i brodzik to pulchne
      nie są ale aśka liszowska ma trochę ciała, akurat mi się to podoba, jest sexy i
      kobiecasmile
      • joanna266 be em jak samopoczucie twe ciązowe????? 12.07.07, 13:41

• be_em Re: be em jak samopoczucie twe ciązowe????? 12.07.07, 13:48
          ledwie dychamwink czekam na rozdwojenie jak na zbawieniesmile
        • arubaa Re: be em jak samopoczucie twe ciązowe????? 12.07.07, 13:52
          Czy ja wiem, czy mężczyźni wolą grubsze - moje męskie otoczenie temu przeczy.
          Liszowska jest za gruba - mogłaby zdecydowanie parę kilo zrzucić - to m.in.
          zdanie mojego mężą, Brodzik i Cichopek - nie.
    • mynia_pynia Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 13:50
      I jeszcze wzrost.
      Mam koleżanki z dużym biustem, reszta ciała jak anoreksja.
      Jedna dziewczyna ma 172cm i waży 52 kg i wygląda chudo.
      Druga ma 164 i waży 48kg i juz tak szczupło na pierwszy rzut oka nie wygląda.
    • lola211 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 14:28
      Jak sa pulchne to przy okazji najczesciej maja duzy biust.Co nie znaczy, ze jak
      sie ma duzy biust to automatycznie jest sie przy kosci.One akurat sa.
      Znam kilka dziewczyn z duzym biustem ,ktore sa jednoczesnie szczuple.
      • czarna_maruda Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 14:37
        Ja w zasadzie dobiegam już do kategorii "grubej" (w klasyfikacji wiecznej wink),
        a nie mam dużego biustu, w zasadzie to mam mały. I w sumie cieszę się z tego,
        mam wrażenie, że gdybym miała duży biust do całej reszty, wyglądałabym ciężej i
        bardziej przysadziście.
      • lilass Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 14:38
        "normalnym" facetom nie podobaja sie szkieletory. lubia babki, ktore maja na
        czym siedziec i czym oddychac (co nie znaczy, ze musza byc grube). wg
        psychologow, mezczyzni preferujacy bardzo szczuple kobiety maja nature
        homoseksuala. teoretycznie sa gejami, ale sami nigdy by przed soba sie do tego
        nie przyznali. tacy faceci szukaja sobie na ogol kobiet podobnych budowa do
        chlopczykow...czekam na lincz smile
        ----
        No proszę...Nie omieszkam uświadomić męża ,że jest homo.Pewnie biedak ,jeszcze
        o tym nie wie..Jego brat też pewno gej ,bo narzeczoną ma bardzo
        szczupła ....hmmm
        Chyba wszyscy mężczyżni/chłopcy ,których znam/znałam są gejami ,bo mimo bmi
        wynoszącaemu 17 miałam i mam nadal duze powodzenie PP.
        I niegdy na "zywo" nie usłyszałam z ust faceta ,że pulchne kobiety bardziej im
        sie podobają-zawsze optują przy szczupłych .
      • koza_w_rajtuzach Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 15:59
        > Jak sa pulchne to przy okazji najczesciej maja duzy biust.Co nie znaczy, ze
        jak
        >
        > sie ma duzy biust to automatycznie jest sie przy kosci.One akurat sa.

Bez przesady. Nie wiem kto to jest ta Liszkowska, ale przesadą jest stwierdzić,
        że Kasia Cichopek i Joasia Brodzik są przy kości. Czy tak wygląda pulchna
        osoba???:
        www.kozaczek.pl/img/cichopek_2.jpg
        Nie sądzę. Dziewczyna waży co najwyżej 55 kg. Jeśli tak wygląda pulchna osoba,
        to ktoś ważący 60 kg chyba jest chorobliwie otyły.
        Fakt, że Joanna Brodzik ma lekkie tendencję do tycia, musi się pilnować, ale
        właśnie dzięki swoim staraniom jest szczuplutka, na pewno nie przy kości.
        • lilass Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 17:45
          Jesli chodzi o fotki Cichopkowej w bieliżnie to niestety fotoshop.Temat
          wałkowany wielokrotnie na forum moda chociażby (ze ją pięknie wyszczuplili)
          Ale fakt ,że grubą nie można jej nazwać.
    • salezja Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 14:40
      jeżeli wszystkim i kobietom i mężczyznom podobają się kobiety bardziej pulchne
      niż szkieletowe to na litość dlaczego każda chce się odchudzić włącznie ze mną??????
      • joanna266 ja sie nie odchudzam i nie zamierzam:-)) 12.07.07, 14:46
        w/g klasyfikacji wieczej gosi jestem pulchnawink))lubie siebie nigdy nie
        slyszalam ze jestem pulchna czy gruba.jedynie w ciazy czulam sie sloniowowink
        faceci ktorych znam lubia kobiety nie szkielety.choc oczywiscie zdazaja sie
        (chyba) rozmaiary xs posiadajace pupe i piersi wieksze niz brodawkismile
      • koza_w_rajtuzach Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 15:51
        > jeżeli wszystkim i kobietom i mężczyznom podobają się kobiety bardziej pulchne
        > niż szkieletowe to na litość dlaczego każda chce się odchudzić włącznie ze
        mną?
        > ?????

Hola, hola. Ja nigdy się nie odchudzałam i nie zamierzam smile. A wcale nie noszę
        rozmiaru 36.
    • rita75 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 14:52
      nie, jestem tego doskonalym dowodem wink
    • aluc Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 15:01
      zależy od definicji "pulchne" i przeżyć emocjonalnych związanych z tym słowem smile

jeśli uznamy, że pulchne=o zaokrąglonych, kobiecych kształtach, apetycznie
      okrągłe, to wymienione powyżej są pulchne bez względu na BMI i z pewnością duży
      biust w osiągnięciu tego efektu im pomaga

tak samo pulchna jest Kate Winslet (nawet w szczytowej formie)- przy czym biorę
      pod uwagę jedynie wygląd na ruchomych pikczersach, po tym, co Playboy zrobił
      Liszowskiej, zdjęć w magazynach nie klasyfikuję wink

dla mnie słowo "pulchna" jest określeniem ze wszech miar pozytywnym, nawet w
      stosunku do kogoś z ewidentną nadwagą, w przeciwieństwie do "tłustej"
      czy "galaretowatej" (przy czym ten ostatni stan można osiągnąć i przy rozmiarze
      32 i wadze poniżej 45 kilo)

oraz nie podobają mi się kobiety z małym biutem i małym tyłkiem, o smile
    • kasia7911 Dlaczego w tak niemiły sposób.... 12.07.07, 15:04
      Dlaczego w tak niemiły sposób wyrażacie się o szczupłych kobietach? Określenie
      typu: szkielet, kościsty tyłek, brodawki zamiast piersi zbyt sympatyczne nie
      są...Jak się po wie o grubszej osobie - tłuścioch, słonik itp. to od razu raban,
      że chamstwo i brak kultury ale po tych chudszych to można jeździć jak po łysych
      kobyłachuncertain
      • lola211 Re: Dlaczego w tak niemiły sposób.... 12.07.07, 15:07
        Zwykla zazdrosc za tym przemawiasmile.Niejedna wiele by dala, by ja ktos okreslil
        mianem szkieletora.
        • joanna266 no to ja nie "niejedna' 12.07.07, 15:08
          niechybnie maz by mnie bokiem puszczałsmile))
          • lola211 Re: no to ja nie "niejedna' 12.07.07, 15:12
            Alez nie watpie.
            Moj by mnie nie puszczal, bez wzgledu na gabaryty.
            Ale- to nie o meza chodzi , a o swoje wlasne samopoczucie.Ja mam najlepsze jak
            mi sie faldy nie robia.
            • joanna266 Re: no to ja nie "niejedna' 12.07.07, 15:13
              ale czy uwazasz ze noszac rozmiar 38_40 trzeba od razu miec faldy??wink
              • lola211 Re: no to ja nie "niejedna' 12.07.07, 15:52
                38 niekoniecznie , ale juz 40- tki jak najbardziej maja takowe tu i owdzie.
                Tylko moze nie kazda to zauwaza, zwazywszy na fakt,jak czesto te faldy
                prezentuja wszem i wobec tongue_out.
                • joanna266 lola no to cie zmartwie 12.07.07, 15:58
                  "niestety"nie posiadam fałd smile)).jedynie co przynaje bez bicia mogłabym miec
                  bardziej płaski brzuch ale cóz po 4 ciązach ciut mi sie rozciągnałsmile.mam do
                  siebie zdrowe podejscie.nie zamierzam sie odchudzac poniewaz nie czuje takowej
                  potrzebysmile)) nie wyobrazam sobie siebie chudszej poniewaz mam taka a nie inna
                  budowe czyli jestem wysoka ,mam spory biust i okragłe biodra. a ty wydajesz mi
                  sie straszne "skostniała"i mam tu na mysli charaktersmile)))
                  • lola211 Re: lola no to cie zmartwie 12.07.07, 16:15
                    Joanno, naprawde, tak srednio mnie interesuje jaka ci sie wydaje.
                    Sama nosze 38- 40 i dobrze sie z tym czuje.
                    Ale jednoczesnie nie mam klap na oczach i nie udaje, ze majac rozmiar 40 nie ma
                    sie tu i owdzie w nadmiarze.
                    Ty masz rozciagniety brzuch, ja faldke w okolicy bioder, gdy dobijam do 40-tki,
                    a ktora przy 38 znika.
                    Nie mozna byc szczupła w rozm.40.Mozna byc natomiast zgrabna- a to nie to samo.
                    • gryzelda71 Re: lola no to cie zmartwie 12.07.07, 17:06
                      lola211 napisała:
                      e mozna byc szczupła w rozm.40

Mozna,jak się ma np 180cm.
                      • lola211 Re: lola no to cie zmartwie 12.07.07, 18:03
                        Moja szczupla kolezanka, 178 cm. nosi 36.Ona jest faktycznie szczupla.Noszac 40
                        bylaby "normalna".
                        • gryzelda71 Re: lola no to cie zmartwie 12.07.07, 18:05
                          Normalna to nie pulchna prawda?smile
                          • lola211 Re: lola no to cie zmartwie 12.07.07, 18:40
                            No ale ja przeciez nie pisze , ze 40- tka to pulchnosc.
                            Tylko ze nie jest to szczuplosc.
                            • gryzelda71 Re: lola no to cie zmartwie 12.07.07, 18:56
                              To co to jest szczupłość?I ile kg różni szczupłośc od normalnosci?I czy każde 36 oznacza szczupłe?Bo wg mnie nie.Jedna 36 to szczupła kobieta inna juz bedzie chuda,a o wszystkim decyduje budowa ciała(kościec).
                              • lola211 Re: lola no to cie zmartwie 12.07.07, 18:58
                                Owszem, 36 moze byc chude.
                                Ale 40 nie moze byc szczuple.
                                Za duze jest.
                                • gryzelda71 Re: lola no to cie zmartwie 12.07.07, 19:27
                                  W sumie zalezy z jakiego sklepu ta 40 wink
                  • joanna266 i do tego jeszcze złosliwa:-)))))) 12.07.07, 16:22

• joanna266 wiesz kasiu:-) 12.07.07, 15:07
        faktycznie troche pojechalam.wybacz smileale tak mnie wkurza to ciagle czepianie
        sie forumowych kolezanek do kobitek cycastych.moze jakos ciut presonalnie to
        odbieramsmile))łapka na zgode????
    • morgen_stern Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 15:08
      Joasiu, przykro mi, że właśnie w Twoich ustach znalazłam słowa
      typu "szkieletor", "koścista klata" itp. Widzisz, ja nawet nie ważę 50 kg,
      jestem wysoka, mam nieduży biust (choć ekhm ekhm, uważam go za bardzo zgrabny).
      Mnie byś pewnie też tak nazwała, a zapewniam Cię, że to nie jest miłe.
      Osobiście podobają mi się kobiety z odrobiną ciała, choć smukłą sykwetką, ale
      nawet tej pulchniejszej nigdy nie nazwałabym tłuściochem. Odrobiny kultury
      nigdy nie zawadzi.
      A tekst, że szczupłe kobiety podobają się kryptogejom rozwalił mnie zupełnie.
      Rozumiem, że bardzo szczupłe kobiety twoim zdaniem to takie pseudo-kobiety,
      kobiety niepełnowartościowe? Tacy niby-faceci? Żeby byc 100% kobietą trzeba
      mieć duże cycki? Ciekawe... Czy słyszałaś o zmianach w budowie ciała kobiet na
      skutek przemian cywilizacyjnych, innego sposobu odżywiania itd?
      Ech, nawet nie chce mi się pisać. Te pulchniejsze kobiety tak narzekają na
      dyskryminację, a same robią dokładnie to samo..
      • joanna266 morgen moja wina:-))) 12.07.07, 15:10
        czasem cs pieprzne.ale to miał byc taki odwecik na te co to
        mowia "zesmy"pulchne i grube.podaj łapkewinkz reszta wiesz ze bardzo mi sie
        podobaszsmile)
      • joanna266 morgen i jeszcze jedno 12.07.07, 15:12
        nie ja napisalam ze kobitki szczuple lubia kryptogeje.zobacz samasmile
        • morgen_stern Re: morgen i jeszcze jedno 12.07.07, 15:15
          Zwracam honor - to mądra beniusia wysmażyła se taką teoryjkę wink
          Niech będzie zgoda!
          • joanna266 no to buziak:-)) 12.07.07, 15:16
            czasem taka wredna "ku..szonka" ze mnie wyłazi.
            • morgen_stern Re: no to buziak:-)) 12.07.07, 15:17
              I za to cię lubię hehehehe
    • monia145 Owszem... 12.07.07, 15:18
      ..niektóre są.
      Żadna z wymionionych przez Ciebie kobiet pulchna, gruba nie jest, no może
      oprócz Liszowskiej.Przyrównywanie swojego wyglądu do wyglądu Brodzik i
      stwierdzanie, że no przecież ona też przez niektórych jest okreslana mianem
      grubej, jest zbedną kokieterią.
      Biust, aby dodawał kobiecie uroku, musi współgrać z reszta sylwetki.
      Dla mnie najseksowniejsze sa kobiety z dośc duzym biustem, ale szczupłą talią i
      szczupłymi biodrami..mnie brakuje tego biustu, więc według własnego kryterium w
      grupie najsekswoniejych kobiet sie nie mieszczę, ale mój wygląd snu z powiek mi
      nie spędza więc jakoś to przeżyję.
      • joanna266 monia nic ci nie brak:-))) 12.07.07, 15:19
        a wyszczekania niejedna zazdrosciwink
        • adsa_21 Asia, to jaki rozmiar nosisz?? 12.07.07, 19:55
          bo ciekawi mnie to bardzosmile)
          do tej pory sie nie zdradzilas..smile))
          • joanna266 Re: Asia, to jaki rozmiar nosisz?? 12.07.07, 23:00
            a tak miedzy 38 a 40smile)zalezy w jakim sklepiesmile))generalnie gora 40 doł 38:-
            )))i tak posiadam masywne doje jak to pieknie przsympatyczna Lola ujeła i
            bardzo dobrze mi z tymsmile)))
    • l.e.a Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 16:01
      Kiedy ważyłam 57kg byłam gruba, bo nikt mi nie chciał wierzyć, bo najpierw był
      cyyyyyyyc potem dłuuuuugo, dłuuugo nic,a potem ja , nie mieściłam się w
      normalne ciuchy przez biust więc nosiłam obszerne bluzy. Teraz mam 86kg
      miseczkę FF/G i nadal jestem gruba big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

a wymieniane aktorki są jaknajbardziej zgrabne i śliczne
    • koza_w_rajtuzach Kasia Cichopek nago 12.07.07, 16:07
      www.pudelek.pl/artykul/4079/kasia_cichopek_nago/
      Raczej nie jest gruba smile. Moim zdaniem jest szczupła i zgrabna.
      • joanna266 piekna ale wątpie czy dałaby sobie zrobic takie 12.07.07, 16:09
        foty.to raczej fotomontaz niestetysmile)))
        • l.e.a noo pisze,że fotomontaż :) 12.07.07, 16:11

• joanna266 no faktycznie ale talia mniam:-) 12.07.07, 16:12

• koza_w_rajtuzach Re: noo pisze,że fotomontaż :) 12.07.07, 16:16
            wygłupiłam się smile. Podałam Wam link nim przeczytałam, że to fotomontaż.
            Ale wystarczy zobaczyć jej zdjęcia w bieliźnie, aby przekonać się, że jest
            szczupła:
            www.kozaczek.pl/img/cichopek_2.jpg
            • koza_w_rajtuzach Re: noo pisze,że fotomontaż :) 12.07.07, 16:16
              kozaczek.pl/img/cichopek_2.jpg
              • lola211 Re: noo pisze,że fotomontaż :) 12.07.07, 16:32
                Ty sie moze nie sugeruj reklamami..smile.
                • koza_w_rajtuzach Re: noo pisze,że fotomontaż :) 12.07.07, 19:24
                  > Ty sie moze nie sugeruj reklamami..smile.

Dla mnie na pewno nikt Kasi Cichopek w photoshopach nie odchudzał. Wystarczy
                  przyjrzeć jej się dobrze i nawet w ubraniu widać, że ma szczupłe nogi, płaski
                  brzuch i szczupłe ramiona. Przed tańcem z gwiazdami miała trochę więcej kg, ale
                  teraz jest naprawdę szczuplutka, mimo tego, że wciąż ma piersi. Chyba dopiero
                  operacyjne zmniejszanie piersi spowodowałoby, że nikt nie nazwie ją pulchną.
                  Jestem niemal pewna, że w żadnych programach graficznych nie poprawili jej
                  figury.
                  • aluc Re: noo pisze,że fotomontaż :) 12.07.07, 19:53
                    nie ma teraz niepoprawianej urody na zdjęciach
                    zresztą odchudzanie wcale nie jest trudne - zgrabnej dziewczynie można zdjąć
                    parę kilo dosłownie jednym kliknięciem wink
    • iberka Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 17:25
      Liszowska jest ale pozostałe dwie nie. Mnóstwo jest kobiet mających spory biust
      a są szczuplutkie. Ja tam nie chciałabym miec np miseczki D czy E i być
      drobinką a to tylko dlatego,że nie lubię dużego biustu i do mojego C
      przyzwyczajałam się kilka lat smile

iza
    • twojasasiadka Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 20:30
      ....nie każda która jest pulchna ma duży biustwink
      www.smog.pl/wideo/11053/erotyczna_kamerka_xxl/
      • rita75 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 20:52
        czym ona machala ????smile)))))
        • twojasasiadka Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 20:56
          rita75 napisała:

> czym ona machala ????smile)))))
          >
          >

to był...brzuchsmile))))
          • moofka Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 12.07.07, 20:57

Odpowiadasz na :

twojasasiadka napisała:

> rita75 napisała:
            >
            > > czym ona machala ????smile)))))
            > >
            > >
            >
            > to był...brzuchsmile))))

to bylo kilka brzuchow jak dla mnie big_grin
    • rita75 mozna byc szczupla 12.07.07, 20:59
      www.smog.pl/wideo/11230/gigantyczne_walory_carmen/
    • anika772 Re: czy kobiety z duzym biustem sa pulchne???? 26.11.20, 18:20
      13 lat później....
      Widać walkę o klienta internetowego w czasach zarazy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka