erka235 20.07.07, 13:36 w dziecięcym pokoju, i nie będę miała już tyle czasu żeby tu siedzieć.....buuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniuta67 Re: Zaczynam remont od dzisiaj 20.07.07, 20:13 No!!!!! A potem sprzatanie po remoncie , a potem poprawki po remoncie.......Jak sie odezwiesz to pewnie twoje dzieci juz sie postarzeja!!HI,HI Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: Zaczynam remont od dzisiaj 20.07.07, 20:18 Nie nie będzie poprawek bo mój mąż jest najlepszym fachowcem w tej dziedzinie, a co do sprzątania to dam rade. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Zaczynam remont od dzisiaj 20.07.07, 20:22 dla jednych to źle, dla innych dobrze....... )) Odpowiedz Link Zgłoś
reniuta67 Re: Zaczynam remont od dzisiaj 20.07.07, 21:17 Alez moj maz tez jest najlepszy na swiecie i na wszystkim sie zna!!! widzialas kiedys faceta co czegos nie potrafi zrobic ?! Moj np. naprawia kran od 2 tyg.- i nie dlatego ze nie ma czasu tylko uszczelki! bo dzisiaj dobrej uszczelki ze swieca szukaj! A wogole to co oni teraz za uszczelkji robia!!! PozdrawiamR. Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: Zaczynam remont od dzisiaj 20.07.07, 21:37 rozbawiłaś mnie reniutko mój mąż jest murarzem, tynkarzem itd, naprade świetnie wszystko robi, no ale jak na faceta to też wszystko musi odleżeć swoje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: Zaczynam remont od dzisiaj 03.08.07, 15:04 dwa dni temu zakończyliśmy remont, było okropnie, jeszcze ze wszystkim nie zrobiłam porządku nie cierpię remontów:( Odpowiedz Link Zgłoś