sloneczko2812 15.11.07, 21:18 Czy tylko w pończochach?Po podkolanówkach zostają taki brzydkie kółka pod kolanem, ale co tam, ja noszę jak nie ma mrozu... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karimea Re: A w podkolanówkach chodzicie? 15.11.07, 22:05 ani w ponczochach, ani w podkolanowkach. w zwyklych, najzwyklejszych skarpetach... Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: A w podkolanówkach chodzicie? 15.11.07, 22:14 Zależy do jakich butówNie włożę skarpetek bawełnianych do pantofli... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko2812 Re: A w podkolanówkach chodzicie? 15.11.07, 22:15 A o jakich skarpetach mowa?O takich skarpetkach z dzianiny, czy o skarpetkach z lycry, bawełny?Do eleganckich butów raczej skarpetki z dzianiny lub włóczki nie pasują za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
karimea Re: A w podkolanówkach chodzicie? 15.11.07, 22:24 nie nosze eleganckich butow Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: A w podkolanówkach chodzicie? 15.11.07, 22:14 w antygwałtach - chodze Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 09:51 Chodze w antygwaltach Ja slyszalam tez nazwe- uniksexy Ale to sie juz bardziej do mezow tyczy, bo to oni unikaja Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: A w podkolanówkach chodzicie? 15.11.07, 23:05 Chodze w tym paskudztwie jak juz naprawde musze, ale zawsze przy tym cierpie. Nie znosze ich, bo mi zawsze zjezdzaja i musze co chwile podciagac Odpowiedz Link Zgłoś
mara_jade73 Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 08:18 Nie nosze, fuj. Do kozaków czy pantofli noszę po prostu cienkie rajstopy. Odpowiedz Link Zgłoś
mustardseed Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 08:28 Chodzę w antygwałtach, jak wymyślą cos bardziej sexy to chętnie, ale jakos nic lepszego na razie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 09:06 też noszę antygwałty ku rozpaczy męża, najgorzej, że zdejmę, a ślady i tak są długo, ale cóż rajtuz nie znoszę tylko na mrozy, pończochy nie lubie i się odznaczają, a fuj aby do lata Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 09:16 uwielbiam podkolanówki, bawełniane, superkolorowe anygwałty też noszę, bo nie cierpię rajstop pod spodniami Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 09:30 Podkolanówki czarne, kryjace, bezuciskowe- do spodni jak najbardziej.Bo co innego wygodnego mozna zalozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 10:00 Dziewczyny- ktore nie nosza- napiszcie co zamiast - do czarnych spodni czy dzinow i butow na obciasie? Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: lola211 16.11.07, 10:07 Do czarnych eleganckich spodni zawsze pończochy samonośne. Dżinsy noszę do butów sportowych wtedy wkładam zwykłe bawełniane skarpetki. Acha dżinsy, buty i skarpetki w jednym kolorze. Jesienią do dżinsów i sportowej kurtki czasem noszę czarne kowbojki wtedy też zakładam zwyczajne skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: lola211 16.11.07, 10:12 Hmm, czyli jednak wole podkolanowki.Ponczochy pod spodnie odpadaja,2 warstwy to za duzo, skarpetki za krotkie(przy siadaniu widac), w pracy do czółenek pozostaja jednak podkolanowki.A facet mnie w nich ogladac nie musi, bo nie paraduje przed nim w tych antygwaltach, a pod spodnie mi nie zaglada. Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: lola211 16.11.07, 10:28 Ja jednak wolę pończochy bo jestem z pokolenia, które na dzień kobiet (o rany kiedy to było) dostawało od pracodawcy po 1 parze rajstop. Rozmiar i kolor nieistotny, krok był czasem w kolanach. I może dlatego moja niechęć jeszcze się potęgowała. A kolanówki no cóż to chyba jeszcze gorsze niż rajstopy. Co do skarpetek to tak jak faceci trzeba kupić trochę dłuższe. Co do faceta to ja głównie ubieram się dla siebie i dla własnej wygody. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: lola211 16.11.07, 10:37 >skarpetki za krotkie(przy siadaniu widac) nosze dlugie spodnie, skarpetki (nie tzw. stopki) troche dluzsze - nic nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: lola211 16.11.07, 11:56 Długie skarpetki, podkolanowki- jeden czort. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 10:00 Zawsze do spodni.Bardzo lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 10:07 niestety nosze czasem...ale maz mi mowi ze to najlepszy sposob na odechcenie sie heheheheheh............ Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 10:13 To je zdejmuj lacznie ze spodniami- po co paradowac w nich przed facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 12:05 Serio?Zdarzyło sie tak,ze na widok podkolanówek męzowi opadło...wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 10:14 Chodzicie, ale w zasadzie tylko do pracy. Zakładam je głównie pod - jak ktoś wyżej napisał - spodnie z kantem i do wszelkich pantoflowatych butów. Nie bardzo widzę inną alternatywę - w rajstopach lub pończochach pod spodniami jest mi za gorąco i niewygodnie, a do czółenek itp. nie założę przecież bawełnianych skarpet. Noszę bezuciskowe, więc kółka pod kolanami rzadko mi zostają. Poza tym ja do pracy wychodzę, jak mąż jeszcze śpi, a gdy wracam przebieram się w mniej zobowiązujące ciuchy nie wymagające podkolanówek - nie widzę więc problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 11:59 Mogem siem podpisac? Rajstopy czy ponczochy o tej porze roku pol biedy (chociaz w biurze cieplo). Ale wiosna na przyklad? Brr . Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 10:44 oczywiście, ze chodzę do pewnych rodzajow butów, choc nie przepadam za tymi nylonowymi paskudztwani, preferuję bawełniane skarpetki/rajstopy. mężowi akurat to zwisa; nie postrzega mojej atrakcyjności przez pryzmat takich pierdół. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: A w podkolanówkach chodzicie? 16.11.07, 12:47 Żeby niesmak byl mniejszy zawsze najpierw zakladam spodnie, a potem te nylony ciagne (najgorzej jak spodnie waskie), zeby nie musiec sie nawet przez chwile w nich ogladac i tylko w nich A jak wracam, to natychmiast sciagam, zeby zapomniec Z mezem akurat na ten temat nigdy nie rozmawialam, ale on nie miewa takich fobii i byle co go nie rozprasza Odpowiedz Link Zgłoś