mika_p 30.11.07, 15:42 Moje małe dziecko zjada takie porcje jak moja mama - czyli tak z pół mojej. I wychodzę na obżartucha (( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemmavera Re: Małe dziecko a babcia 30.11.07, 15:46 A czy robi zielone kupki po tej połówce porcji? Bo to jest istotne w całej tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Małe dziecko a babcia 30.11.07, 15:49 No ale ja cię proszę! Mam małe dziecko, ale nie aż tak małe, żeby kupki oglądać. Do sedesu wpadają, a ja mam sedes bez tej takiej półeczki do obserwacji wydalin. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Małe dziecko a babcia 30.11.07, 15:50 gastrolodzy od dawna o tym trąbią, wycofać te nowoczesne sedesy !! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Małe dziecko a babcia 30.11.07, 15:54 Wiesz... sedes kupowany był znienacka i w sumie to nie był przemyślany zakup. Bo jakby się człowiek zastanowił, to by kupił inny. Ale może przy remoncie wymienimy... Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Małe dziecko a babcia 30.11.07, 19:16 No, ja zawsze preferowałam sedesy z półeczką. Odpowiedz Link Zgłoś