baska299 18.12.07, 13:59 Bo ja w ogóle tego nie czuję.Niby święta za pasem,a ja pierwszy raz w życiu nie czuję w ogole tego magicznego klimatu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowkojad2 Re: Czujecie już klimat świąt? 18.12.07, 14:02 Nie. Jakoś nie mogę poczuc kilimatu świątecznego. Nawet katowałam sie dziś świątecznymi szlagierami Wham i Mariah Carey. I nic, nie wiem dlaczego w tym roku jakos nie moge się przełamać. Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: Czujecie już klimat świąt? 18.12.07, 14:04 nic a nic choc kupilam juz stroik swiateczny i znicze na cmentarz zrobilam golabki i krokiety na wigilje to nie czuje nadchodzacych swiat , jakis dziwny ten rok Odpowiedz Link Zgłoś
jagaa Re: Czujecie już klimat świąt? 18.12.07, 14:06 Ja nie czuje klimatu swiat juz od co najmniej 20 lat. Dla mnie to nie nowość. Dzisiaj sie wlasnie zastanawialam, czy jest sens ubierac choinke ... ale chyba ją ubiorę, dla dziecka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: Czujecie już klimat świąt? 18.12.07, 14:11 Czuję Choć święta w tym roku będą "puste".Teściowa musi zostać w Niemczech,szwagier z dziewczyną w Anglii,moja mama jedzie do rodziny swojego faceta.Będziemy tylko my i teść... Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Re: Czujecie już klimat świąt? 18.12.07, 14:15 czuję, że mam o krok bliżej bo umyłam okna Odpowiedz Link Zgłoś
sionasble do diabła - czuję - niestety :( 18.12.07, 14:20 no wczoraj się na mnie uwzięli - wracam z roboty godzinę później a i tak tyły mi rosną Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Czujecie już klimat świąt? 18.12.07, 19:41 ano czuję czuję, wszak jak go nie czuć? czuję od 3 listopada bo wkoło konsumpcyjna psychoza. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Czujecie już klimat świąt? 18.12.07, 20:19 nie, nie czuję. zimno, ale śniegu brak. prezenty kupione, choinka jeszcze nie ubrana... pffff... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles przyklejone przez moderatora- autor: gooochab 19.12.07, 08:45 klimat świąt gooochab 18.12.07, 16:29 Czym jest dla was w ogóle? Tak się zastanawiam, w telewizji ciągle mówią o tym niepowtarzalnym klimacie świąt... mi święta (te z domu, które pamiętam) kojarzą się z bieganiną, głodem w Wigilię, krzykami, kłótniami o nic, zmęczoną mamą padającą na pysk, ojcem nie robiącym nic. No choinka też zawsze była, ale jakoś nie lubię jej ubierać, nawet teraz. Odkąd zaczęłam spędzać Święta w domu męża (zawsze jesteśmy tam na Wigilii), jakoś dziwnie to wszystko widzę- tam panuje SPOKÓJ! Nikt nie biega, nie drze się, wszystko spokojnie, nawet po łapach nikt nie bije, jak się podjadało w międzyczasie... jakoś tak... przyjemnie... Re: klimat świąt karimea 18.12.07, 16:36 bylo juz... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Czujecie już klimat świąt? 19.12.07, 08:52 tak średnio-porobiłam stroiki, niektóre zakupy... śniegu troszkę spadło poczujesz ..sobota, niedziela, ustroisz choinkę, wpadniesz w ciąg) Odpowiedz Link Zgłoś