blackwitch_22 17.01.08, 16:31 Dziewczyny, czy możecie mi powiedzieć, gdzie w Częstochowie są sklepy z wózkami dla dzieci...Mam zamiar zacząć się rozglądać, ale nie wiem od czego zacząć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kid111 Re: Wózki 17.01.08, 18:38 Polak na Wieluńskim Rynku Smykatesy ( nie pamiętam ulicy) II aleja, brama za PKO, Świat Dziecka www.babylandia.pl II aleja za Trollem Ul. Warszawska: sklepy Piotruś, Świat Dziecka Producenci wózków (np.Deltim)- adresów szukaj na necie Duży wybór wózków w internetowych sklepach, np. www.taniwozek.net (ale ja wolę obejrzeć na żywo) Ja osobiście nie potrafię się zdecydować na jeden model. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_im Re: Wózki 18.01.08, 10:12 Producent wózków napewno jest w kiedrzynie ul Ludowa. Ja również zaczęłam szukać wózka, oglądałam w internecie, a potem poszłam do sklepu i wybrane modele wogóle mi się nie podobały. Polecam obejrzeć na żywo a potem ewentualnie szukac na necie wybranego modelu. Jak się zdecydujesz na cos to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
mama.daniela78 Re: Wózki 18.01.08, 10:54 Dwa sklepy są na Stradomiu na ulicy Kościelnej 11 (www.2o2.pl) i na Artyleryjskiej 1 (sklep firmowy Tako). Odpowiedz Link Zgłoś
meg_im Re: Wózki 20.01.08, 23:15 własnie znalazłam, że produkcja X-landera jest w Częstochowie przy ul.Rząsawskiej. odnosnie sprzedaży detalicznej: +48 34 3604686. Pod tym numerem napewno można się dowiedzieć gdzie w Czwie można je obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
dora2905 Re: Wózki 21.01.08, 12:47 Ja kupiłam wózek u producenta obok ulicy Odrodzenia (Grabówka). Byłam też w TAKO i te wózki są praktycznie identyczne, jednak bardzo różnią się ceną. Ja za swój dałam 549zł (głęboka gondola + spacerówka). Ma pompowane koła, jest lekki. Podaję ich stronkę: www.promex.bigduo.pl Odpowiedz Link Zgłoś