jk3377 18.01.08, 10:14 widziałyście to? az mi sie jej zal zrobiło........ Wiek Szymusia Wiek Julci A my-Justyna i Jacek CZARODZIEJKI Z INTUICJĄ*****KALISZANKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panda74 Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 18.01.08, 10:16 Na dodatek Karolina w ogóle nie dopuściła jej do głosu. Nie rozumiem takiego postępowania. To po co Annę zaprosili? Odpowiedz Link Zgłoś
beautywitch Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 18.01.08, 10:19 Nie widziałam. A dlaczego się rozpłakała? I jaka Karolina? Odpowiedz Link Zgłoś
panda74 Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 18.01.08, 10:20 Korwin-Piotrowska. Zagadała ją na amen. Rozmowa o paparazzich. Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 18.01.08, 10:21 Przegapiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: Ale dlaczego się rozpłakała?Proszę o relację: 18.01.08, 10:26 Ja też chętnie poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 18.01.08, 10:26 Samusionek sprzedała swoje życie prywatne, a teraz płacze, że mleko się rozlało. Piotrowska miała rację i bardzo dobrze że zagadała Samusionek. Wystarczyło, że usłyszałam jak "biedna Ania"wciskała, że ona tego nie chciała i takie tam brednie. Trzeba ponosić konsekwencje swoich czynów. Czasami warto pomyśleć zanim coś się zrobi. Biedny Prokop próbował powstrzymywać Piotrowską ale mu się nie udałoDD Odpowiedz Link Zgłoś
panda74 Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 18.01.08, 10:33 Cóż... na pewno masz dużo racji. Ale mimo wszystko uważam, że można było tak poprowadzić dyskusję, by nie doprowadzić gościa do płaczu. A Karolina bezwzględnie ją zaatakowała. I praktycznie nie pozwoliła jej się wypowiedzieć. Dobry dziennikarz nie powinien chyba tak postępować. Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 18.01.08, 10:41 Tylko zauważ, że w końcu dzięki temu, że Piotrowska była ostra i może bezwzględna w swojej szczerości, kilku polskich "artystów" zrozumie, że nie wystarczy sprzedać siebie żeby ludzie ich szanowali. Taka prawda, że wiemy więcej o życiu prywatnym Samusionek niż o tym w jakich filmach grała. Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 link............. 18.01.08, 10:32 za jakas goddzine moze wiecej bedzie juz aktywne i mozecie sobie obejrzec ta rozmowe: dziendobrytvn.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 kurcze,juz powinno byc a nie ma..moze tego nie 18.01.08, 13:38 umieszcza przez to ze sie poplakala..... Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 18.01.08, 10:43 Urzekła mnie ta historia... A ten fatalnie spreparowany biust już sobie poprawiła? Odpowiedz Link Zgłoś
beautywitch Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 18.01.08, 11:00 Nie widziałam tego wywiadu,ale jakoś nie jest mi żal Samusionek. Moim zdaniem to rozhisteryzowana egoistka,ktora sama sobie zrobiła kuku,a teraz ma o to pretensje do całego świata. Nie wiem,może jak obejrzę ten wywiad,to zmięknę Ale nie sądzę. Co do Korwin- Piotrowskiej,to też nie uważam ją za jakiś wyznacznik i wzór do naśladowania. POtrafi tylko jechać po wszystkich,a tak naprawdę,to czego wielkiego ona dokonała? Poza tym niemiłosiernie wkurzają mnie jej rozbiegane na wszystkie strony oczy. Zauważyłyście to? Jak mówi coś,to zawsze patrzy gdzieś w bok. Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 korwin-piotrowska 18.01.08, 11:03 cenie jej ciety jezyk,ale tu przesadzila...to nie byl jej program a tak sie zachowala...a jej oczy fakt wqrwiajace...znam doslownie kilka osob ktore tez tak maja...moze to jakas choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: korwin-piotrowska 18.01.08, 12:23 Ok, można nie lubić dziennikarstwa Piotrowskiej, ale żeby wyznacznikiem lubienia były rozbiegane oczy to już żenada. To tak jakby kogoś nie lubić, bo ma krzywe nogiPP Odpowiedz Link Zgłoś
beautywitch Re: korwin-piotrowska 18.01.08, 12:33 beata132 napisała: > Ok, można nie lubić dziennikarstwa Piotrowskiej, ale żeby > wyznacznikiem lubienia były rozbiegane oczy to już żenada. > To tak jakby kogoś nie lubić, bo ma krzywe nogiPP Ja nie powiedziałam,że nie lubię jej za te oczy, tylko,że mnie one wkurzają. Czytanie ze zrozumieniem się kłania Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: korwin-piotrowska 18.01.08, 12:33 Ja tam nie cierpię Macieja Dowbora.Za sam wygląd.Nawet do mnie niespecjalnie dociera co on tam mówi,bo nie mogę go znieść. Słyszałam,że prywatnie to jest wspaniały człowiek.Całkiem możliwe,ale w TV jest do kitu.Pewnie na plecach mamy tam wjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: korwin-piotrowska 18.01.08, 12:37 wobbler napisała: > Ja tam nie cierpię Macieja Dowbora.Za sam wygląd.Nawet do mnie niespecjalnie > dociera co on tam mówi,bo nie mogę go znieść. > Słyszałam,że prywatnie to jest wspaniały człowiek.Całkiem możliwe,ale w TV jest > do kitu.Pewnie na plecach mamy tam wjechał. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jakbym swoją ciotkę słyszała Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: korwin-piotrowska 18.01.08, 12:43 Do licha...Może to ja..?Znaczy Twoja Ciotka. Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: korwin-piotrowska 18.01.08, 13:09 Jeżeli masz na imię Elżbieta, to na pewno Ty Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 18.01.08, 12:30 samusionek mi nie żal, ale nienawidze głośno trajkoczacych upierdliwców, jak korwin-piotrowska. tzn wisi mi dziewczyna, alemusiała byc strasznie zakochana byla w swojej mądrości skoro nikomu nie dała nic powiedziec. stracila u mnie bardzo wiele po tej akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 18.01.08, 12:42 Faktem jest, że Samusionek popełniła megabłąd, zapraszając prasę do swojego życia. Nie przepadam za nią, uważam, że zrobiła głupio. Ale jeszcze bardziej mnie wnerwia pani KKP, która uważa się za Bóg wie kogo - sumienie narodu, spowiednika, autorytet na skalę świata, uprawniony do potępiania i rozgrzeszania. Na litość, to tylko dziennikarka na średnim poziomie, zajmująca się tematyką "d...y Maryni" i ta jej żałosna maniera i misja oceniania szołbiznesu to zakrawa na kpinę. Odpowiedz Link Zgłoś
beautywitch Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 18.01.08, 12:45 joanna.gr napisała: Ale jeszcze bardziej > mnie wnerwia pani KKP, która uważa się za Bóg wie kogo - sumienie narodu, > spowiednika, autorytet na skalę świata, uprawniony do potępiania i > rozgrzeszania. Na litość, to tylko dziennikarka na średnim poziomie, zajmująca > się tematyką "d...y Maryni" i ta jej żałosna maniera i misja oceniania > szołbiznesu to zakrawa na kpinę. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 a tak wlasciwie dlaczego wam jej nie zal.........? 18.01.08, 13:42 gdyby wam odpukac porwano dziecko nie robilybyscie wszystkiego,lacznie z poruszaniem nieba i ziemi,prasy itp zeby to zakonczyc?? ja jej sie nie dziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
beautywitch Re: a tak wlasciwie dlaczego wam jej nie zal..... 18.01.08, 13:52 Nie wiedziałam,że jej porwali dziecko. Wiem,że ze swojego życia prywatnego,małżeństwa,potem rozwodu,zrobiła aferę we wszystkich mediach. Wszystkim brukowcom opowiadała niemalże o wszystkim, "jadąc" po byłym mężu,mieszając we wszystko dziecko i nie zważając na nikogo. A teraz biedulka taka, płacze i lamentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: a tak wlasciwie dlaczego wam jej nie zal..... 18.01.08, 13:59 zaraz sprawdze czy ja sie nie sypnelam z tym porwaniem skoro nie kojarzysz tego...chyba mi sie porwania nie pomylilymaz jej to dziecko wywiozl ponoc... Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: a tak wlasciwie dlaczego wam jej nie zal..... 18.01.08, 14:02 www.pudelek.pl/artykul/1169/walka_o_corke_samusionek_robi_sie_goraco/ Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: a tak wlasciwie dlaczego wam jej nie zal..... 18.01.08, 14:11 jk- my się skupiłyśmy głównie na pani KKP. Jeśli mam być szczera, do pani Samusionek mam stosunek ambiwalentny.Tzn. tak, współczuję jej przejść z mężem i dzieckiem, ale kiedyś SAMA tego męża wybrała, porzucając innego, na marginesie też aktora, jak sama przyznała - miłego i spokojnego faceta. Nie miał wystarczająco dużo kasy żeby ją rozpieszczać. Sama też przyznała, że miała już informacje od byłych narzeczonych Zubera (ojca jej dziecka), że to damski bokser itp. Nie uznała za stosowne się zastanowić. Napisałam jednak powyżej, że bardziej mnie wnerwia KKP za to parcie na szkło i usilne staranie się,żeby samej stać się gwiazdą, a że fizjonomia nie ta, talentów artystycznych brak, to przynajmniej może być kontrowersyjna. Czego przykładem był wywiad przeprowadzony samej ze sobą (no,za pośrednictwem Kina) na podobieństwo gwiazd szołbiznesu zapraszanych do Magla. Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 joanna.gr 18.01.08, 14:18 tak wiem,czytalam co piszecie o KKP i w wiekszosci mam podobne zdanie.natomiast nie przemawia do mnie argument,ze sama tego meza wybrala.nigdy nie da sie przezciez przewidziec jaki kto do konca jest czy bedzie.ja jej wspolczuje tych przejsc-ale to moje wspolczuje.z kolei dziwie jej sie ze zostawila wczesniej P.Burczyka- widac za spokojny dla niej byl.Zuber-przeciwnie.jednym slowem-babka do konca sama nie wie kogo potrzebuje, ale i tak jej wspolczuje.jako matka. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: joanna.gr 18.01.08, 14:28 a przemówi do Ciebie argument, że sama wybrała taki model prezentowania się opinii publicznej? czemu są aktorzy, o których życiu prywatnym nie wiemy nic i tacy, co z każdą prywatnością lecą do mediów? nie mam szacunku do ludzi, którzy się wybebeszają zwłaszcza gdy robią to niby dyplomowane aktorki, które jednak poważnymi rolami się pochwalić nie mogą wtedy tylko jedno mi przychodzi do głowy - nie zarabia w zawodzie to zarabia w gazetach Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 syriana 18.01.08, 14:31 tak, to do mnie przemawia-prosto w uszko)) sprawa corki,jej porwania w gazetach-ok inne sprawy-nie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: a tak wlasciwie dlaczego wam jej nie zal..... 18.01.08, 14:04 porwanie było, owszem ale jej zwierzenia na łamach prasy zaczęły się długo przed ciążą, a i po zakończeniu całej historii nie omieszkała i nowego mężczyzny pokazać "Gali" i opowiedzieć o wielkiej sile jaką wiara w Boga jej daje i przeprowadzić wymiany zdań z byłym mężem via Pudelek nie, nie żal mi jej Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: a tak wlasciwie dlaczego wam jej nie zal..... 18.01.08, 14:15 samusionek sama sobie winna. a korwin piotrowska - jedna z moich ulubionych dziennikareczek ) odważna, szczerze waląca między oczy to co naprawdę myśli. konwenanse, etykiety to nie wszystko, moje drogie. a że powaliła panią samusionek w bitwie słownej, cóż.... niech pani samusionek zawsze przynajmniej trzech "fakciarzy" i "superekspresowców" ma obok siebie. może jej jakos pomogą skoro język ma w tyłku, a i w głowie nie za wiele do powiezenia PP Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: a tak wlasciwie dlaczego wam jej nie zal..... 19.01.08, 13:37 Moge sie tylko pod Demarta podpisac. Odpowiedz Link Zgłoś
panda74 Dziewczyny, ale nie po to zaprasza się do studia.. 18.01.08, 14:29 gościa, by go na oczach milionów "dobić"! Tego na pewno nie było w scenariuszu! Myślę, że p. Korwin-Piotrowska zagalopowała się i że nieźle musiała sie później tłumaczyć szefom ze sposobu przeprowadzenia "rozmowy"... Takie sytuacje nie są pożądane w szanujących sie stacjach. Tak na marginesie - ja też jestem zniesmaczona cyrkiem, jaki swego czasu p. Samusionek zrobiła ze swego życia w mediach, ale uważam, że do dzisiejszej sytuacji w ogóle nie powinno było dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 zgadzam sie 18.01.08, 14:34 jeszcze w momencie jak zobaczyli ze tej juz łzy w oczach stanely,chcieli jakos to wygladzic...a KKP:"nie ma co teraz plakac, to sie bedzie za pania do konca zycia juz ciagnelo..."cos takiego...retyyyyyyyy...w takim programie-milym i przyjemnym...dajcie spokoj....... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: zgadzam sie 18.01.08, 14:41 no to błąd popełnili wydawcy programu, którzy wybrali temat nienadający się do telewizji śniadaniowej i zaprosili gości, których antagonizm mogli przewidzieć (znając język i postawę KKP) nie oglądałam, ale cenię Karolinę za konsekwencję gdyby piła z dzióbka Samusionek, to coś by było nie tak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: zgadzam sie 18.01.08, 14:55 > nie oglądałam, ale cenię Karolinę za konsekwencję > gdyby piła z dzióbka Samusionek, to coś by było nie tak dla mnie Za tę samą konsekwencję, z którą przez rok smarowała wazeliną Dodę, obwieszczając ją największą polską gwiazdą, a teraz jedzie po niej jak po łysej kobyle? Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: zgadzam sie 18.01.08, 15:05 > Za tę samą konsekwencję, z którą przez rok smarowała wazeliną Dodę, > obwieszczając ją największą polską gwiazdą, a teraz jedzie po niej > jak po łysej kobyle? przyznając się, że i ją Doda uwiodła i zmanipulowała tak, również za to ją cenię może dlatego, że mnie Doda też nabrała uwielbiam te wszystkie szeleszczące gazetki oglądać sobie i patrzeć później jak ich nadmuchane balony są przebijane w "Maglu" bardzo często mój ogląd tego światka zbieżny jest z opinią KKP i nie kumam argumentu o tym, że jest brutalna i po co w ogóle zajmuje się tymi "gwiazdami" nie, to są dorośli ludzie, których zawód i pozycja społeczna powinna impregnować na pewne sprawy ale oni jak ćmy lecą tam gdzie się świeci to niech sobie później płaczą jak pani Samusionek Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: zgadzam sie 18.01.08, 15:33 Coz za zaskakujacy brak przenikliwosci, jak na tak 'blyskotliwa' dziennikarke rozeznana w polskim szolbiznesie. Po roku eureka!,doszla do tego, co wiekszosc widzow wiedziala od poczatku. Tym bardziej nie ma prawa oceniac innych. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: zgadzam sie 18.01.08, 19:02 > Po roku eureka!,doszla do tego, co wiekszosc widzow wiedziala od > poczatku. Tym bardziej nie ma prawa oceniac innych. mylisz się ma takie samo prawo oceniać innych jak robi to każdy z nas, choćby na tym forum plotkując o tym czy o owym nie widzę kompletnie nic niewłaściwego w komentowaniu mądrości wygłaszanych przez gwiazdy w szeroko dostępnych mediach gwiazdom się nie podoba - wolna droga do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: zgadzam sie 18.01.08, 19:53 Tyle, że jeśli za krytykę bierze się osoba, która sama nie reprezentuje sobą ani krzty więcej klasy niż krytykowani, to robi się z tego żenujący spektakl."Przyganiał kocioł..." , chciałoby się rzec. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: zgadzam sie 18.01.08, 20:07 a jak się klasę reprezentuje? nie krytykując publicznie tych, co sami się wystawiają na opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: zgadzam sie 18.01.08, 14:47 jk3377 napisała: > jeszcze w momencie jak zobaczyli ze tej juz łzy w oczach > stanely,chcieli jakos to wygladzic...a KKP:"nie ma co teraz plakac, > to sie bedzie za pania do konca zycia juz ciagnelo..."cos > takiego...retyyyyyyyy...w takim programie-milym i > przyjemnym...dajcie spokoj....... A co, może powinna ją jeszcze przytulic i przeprosić Samusionek dorosła baba jest i powina ponosić konsekwencje sprzedawania swojego życia. Teraz nie ma co płakać tylko bardziej strzec swojej prywatności. Powinna z tego wyciągnąć odpowiednie wnioski. Ja tam Piotrowską lubię. Lubię ostry, cięty język i możliwość wywalenia prosto w twarz co się mysli, a nie pitu, pitu, a za plecami obrabianie dupy. Magiel lubię i jeśli komuś się nie podoba formuła programu niech nie ogląda. Samusionek nie jest panią z warzywniaka. Jest aktorką. A na całym świecie aktorzy są pod obstrzałem mediów i opinii publicznej. Taki lajf. Jak ktoś już słusznie zauważył, są w Polsce aktorzy przez duze A, o których nie wiemy z kim aktualnie sypiają lub kiedy się rozwodzą (vide Gajos, Janda czy też mój ulubieniec - Michaś Żebrowski). Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: zgadzam sie 18.01.08, 14:59 >Jak ktoś już słusznie zauważył, są w Polsce aktorzy przez duze A, o których nie wiemy z kim aktualnie sypiają lub kiedy się rozwodzą (vide Gajos, Janda czy też mój ulubieniec - Michaś Żebrowski). Tylko czym miałaby się KKP zajmować? Wszak niczego innego nie potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: zgadzam sie 18.01.08, 15:09 > Tylko czym miałaby się KKP zajmować? Wszak niczego innego nie > potrafi... no tak, zupełnie nie zna się na mediach, bo nie pracowała nigdy jako naczelna pisma nie ma też pojęcia o kinie, promocji filmów i z pewnością tylko dzięki znajomościom uwiła sobie ciepłe gniazdko w telewizji.. Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: zgadzam sie 18.01.08, 15:09 joanna.gr napisała: > Tylko czym miałaby się KKP zajmować? Wszak niczego innego nie potrafi... A czy musi poreafić robić coś innego? Z tego żyje. Zarabia pieniądze. Jest w tym dobra, więc wszystko jest ok Nie martw się o Piortowską. W Polsce nigdy nie zabraknie "gwiazd" pokroju Samusionek, niestety. Przypominam, ze KKP pochwalić także potrafi czego dowodem są KLASY magla Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: zgadzam sie 18.01.08, 20:09 no joanno chyba nie wierzysz w to co mowisz- obecnie kazda telewizja ma program pokroju magla, o podobnej formule, gdzie dwojka prowadzacych nabija sie z gwiazdeczek- a Piotrowska wylansowala go w TVN Style, telewizji o znikomej ogladalnosci. Poza tym zyje z dziennikarstwa od kilkunastu lat w Tv pojawiajac sie jedynie okazjonalnie. I pudelek po niej nie jedzie, a przeciez az sie prosi. Jak sie chce byc osoba znana to jednak trzeba sie umiec sprzedac Samusionek dorosla jest co myslala ze w DDTVN, skoro bedzie z Piotrowska to co ja czeka? nie wiem ile jej zaplacili za udzial w odcinku z piotrowska, ale wyraznie ta druga jednak te pieniadze wyda spokojnie. Tym samym tylko potwierdzila teze ze jest sprzedajna i to w glupi sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: zgadzam sie 18.01.08, 20:59 fakt ,że samusionek sama sobie winna i KKP ma racje ale przesadziła... zachwoywala sie jak we własnym programie ,wchodziła innym w słowo ,nie dopuszczała do głosu... lubie magiel towarzyski i to jak o prowadzi ale tutaj przesadziła... iedni prowadzący... wiać było ,że im aż głupio ale nie bardz sie dało przerwac tą paplanine KKP... nakręciła sie laska nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: zgadzam sie 19.01.08, 10:10 >I pudelek po niej nie jedzie, a przeciez az sie prosi Az sie prosi-i tu sie zgodze. Na nieszczescie dla pani KKP, zeby o kims pisac, trzeba najpierw kims byc. A przynajmniej jakos wygladac... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: zgadzam sie 19.01.08, 11:20 joanna.gr napisała: > Na nieszczescie dla pani KKP, zeby o kims pisac, > trzeba najpierw kims byc. A przynajmniej jakos wygladac... Biedaczka,dzięki temu,że jest wg ciebie nikim i kiepsko wygląda,nie musi wycierac łez na wizji. Bo najważniejsz to zaistnieć na pudelku....wówczas jest sie Kimś Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 nie umiescili rozmowy z nia na str ddtvn 18.01.08, 14:42 chyba celowo...z jednej str logiczne posuniecie... Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: nie umiescili rozmowy z nia na str ddtvn 18.01.08, 14:59 Może nie umieśclii, bo się "gwiazda" nie zgodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Przesadzacie 18.01.08, 21:50 PAmiętam sprawę Anny Samusionek ponieważ jej córeczka jest w wieku mojej. Tak łatwo oceniacie jej posunięcia? Miłość nie wybiea niestety! Wybrała takiego bo sie zakochała a miłośc jest ślepa. NAgla staje się winna temu ze urodziła dziecko, zakochała sie w damskim bokserze? Była osobą medialną i wykorzystała to w walce o dziecko i o swoje zycie. Ponieważ ojciec dziecka jest wpływowym człowiekiem miałaby marne szanse w walce o dziecko gdyby nie nagłośnienie sprawy. A taka KKP wyglądała jak zaciekła zapluta szczurzyca. Sorry ale to była moja pierwsza myśl jak zobaczyłam ją torpedującą Annę S. Paskudny przemądrzały babsztyl. Ciekawa jestem która z was szukalaby swojego dziecka pokątnie, po cichu tak by broń Boze nie dostać sie na ludzkie języki Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: Przesadzacie 19.01.08, 22:13 Słuchałam, moze rozwiniesz wypowiedź...... Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 link do rozmowy z Samusionek w ddtvn 19.01.08, 09:26 dziendobrytvn.onet.pl/1463905,gwiazdy.html Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: link do rozmowy z Samusionek w ddtvn 19.01.08, 12:38 Moja dobra koleżanka jest zwykłą szarą Kowalską. Znalazła się jednak kiedyś w polu zainteresowania dziennikarza, który opisywał epizod z życia codziennego jej firmy. Celowo poprzekręcał fakty, opluł kobietę, ponieważ ( jak się dowiedziałam) taka była polityka redakcji. Samusionek mnie zbyt nie interesuje, KKP nie oglądam, ale wiem jedno - mądry człowiek dziennikarzy unika jak zarazy. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 dziwne? 19.01.08, 12:36 zawsze plakala w TV i ludzi to bralo, Piotrowskiej nie i dobrze babka sama sie o to prosila, zrobila show z dziecka, rozwodu , przeciez byl czas ze byla wszedzie, balam sie lodowke otwierac, ze tam tez Samusionek jest. zwiazala sie z nieodpowiednim facetem, uderzyl ja juz przed slubem - tak mowila w wywiadzie, ale myslala idiotka ze sie zmieni sama jest sobie winna i calej sytuacji i tej nagonki na nia Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 19.01.08, 13:14 Ke? Weszłam na tego linka spodziewając się jakiegoś festiwalu chamstwa, jatki telewizyjnej i co widzę? Jakąś pseudo gwiazdkę, która jest znana z tego, że jest znana (interesuję się kinem, ale laski w ogóle nie kojarzę, taka z niej aktorka, jak z mysiej psity wór na mąkę) i konkretną, spokojną, wyważoną dziennikarkę, która owszem, wali prawde prosto w oczy, ale wcale nie robi tego chamsko! Laski, gdzie wy macie oczy? Czy dla was rozmowa w studiu tv to takie pipkanie "och, jesteś wspaniałą aktorką, taak, ci pparazzi są okropni, och, zaraz ci wejdę w dupkę". Czesme trzeba pierdyknąć prawdę w oczy, że się selebritis trochę opamiętała, a Karolina zrobiła to bardzo kulturalnie. A te łezki... no sorry.. żałosne to było, zwłaszcza po tym rozwodowym festiwalu, który sama sobie zaserwowała. Nie dajmy się ogłupić. Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 19.01.08, 13:59 mam dokładnie takie same odczucia jak morgen_stern KKP powiedziała po prostu co uważa-miała nie powiedzieć,tylko się usmiechać i jeszcze Samusionek przytulić??? Mnie oprócz tego głośnego rozwodu,szukania dziecka Samusionek zapadła w pamięc jako TA która nosi torebki podróby :] no sorry,ale jak się jest na tyle naiwną,ze nosi sie kuferek za 100 zł ze znanym logo i myśli,ze nikt nie zauważy...(a miała takie wpadki chyba ze 3)to niech się nie dziwi,ze potem dalej za nią paparazii biegają i fotki robią z czym "orydzinalnym" sie pokazuje Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Ddtvn-doprowadzili Samusionek do płaczu...... 19.01.08, 14:33 No wlasnie. Tez w koncu obejrzalam rzeczone 'starcie' i nie dopatrzylam sie niczego zlego. Samusionek plakala raczej nad cala sytuacja, nie w zwiazku z atakami Korwin - Piotrowskiej, bo tych atakow po prostu nie bylo. KKP powiedziala, co mysli o zaleznosci gwiazdy - paparazzi i o tym, ze sie niektorzy po prostu wystawiaja. Zadzialala troche zasada 'uderz w stol'. Odpowiedz Link Zgłoś