zazulam 19.05.08, 22:16 a moze Wy macie sposób na plamy z mlecza??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka510 Re: plamy z mlecza ??? 19.05.08, 22:20 Oj chyba nie ma sposobu na to cholerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: wybielacz:) 20.05.08, 00:06 bezpośrednio na plamy i do pralki.Schodzi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: wybielacz:) 20.05.08, 08:38 taaa pod warunkiem ze ofiara mlecza miala biale ubranie <rotfl> bo jak nie miala to bedzie miala :F Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: wybielacz:) 20.05.08, 09:10 a skąd, od dawna używam Ace delicat do wszystkich kolorowych ciuchów i jeszcze nic mi nie poniszczył. Odpowiedz Link Zgłoś
zazulam Re: wybielacz:) 20.05.08, 21:28 ale stosowałaś na kolorowe ubranka?? próbowałam vanish, ale niestety... córcia załatwila mi dwie koszulki. jedną zdążyła ubrac dwa razy słyszałam, że zmywacz do paznokci dziala - spróbuję i dam wam znać Odpowiedz Link Zgłoś
zazulam Re: wybielacz:) 31.05.08, 14:29 działa !!! vanish ale do białego - mam wrażenie, że jest silniejszy. Na białej koszulce - bawełnianej - są prawie niewidoczne, na różowej - też bawełnianej, bardzo widocznie zbladły - nie ma przebarwień na biało!!! Zostawiłam namoczone plamy na całą noc, następnego dnia wrzuciłam do pralki. Piorę w płynach do prania sprowadzanych z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś