kaczorek12345 27.09.11, 21:12 Ktoś używa? Zastanawiam się nad kupnem i będę wdzięczna za wszelkie opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrukumaster Re: eddie bauer Deluxe do 45kg 27.09.11, 21:51 Jeśli mieszkasz w Kanadzie albo w stanach to tam na forach zapytaj bo te fotele na Europe nie mają homologacji no chyba, że się mylę Odpowiedz Link
kaczorek12345 Re: eddie bauer Deluxe do 45kg 27.09.11, 22:21 mieszkam w Polsce Jakie są w takim razie inne foteliki, które można montować tyłem z zakresu wagowego do 36? Znalazłam tylko Besafe Combi Odpowiedz Link
andy_85 Re: eddie bauer Deluxe do 45kg 27.09.11, 22:31 Do 36kg nie ma fotelików montowanych tyłem. O ile się nie mylę. Do 25 kg masz np. Maxi Cosi Mobi, Britax Multi Tech czy Graco BeLogic. Na naszym rynku aktualnie dostępny jest tylko Mobi. BeSafe Combi jest do 18kg. Odpowiedz Link
ilhenny Re: eddie bauer Deluxe do 45kg 27.09.11, 22:35 dostępny jest Multitech ( były 4 w Polsce jeden jeszcze jest ) a BeLogic będzie na dniach Odpowiedz Link
kaczorek12345 Re: eddie bauer Deluxe do 45kg 27.09.11, 22:57 a które z nich mają możliwość także montowania przodem (oprócz izi combi)? Odpowiedz Link
ilhenny Re: eddie bauer Deluxe do 45kg 28.09.11, 08:49 ponponka1 napisała a ja strzeliłem korektę bo Multiech jest normalnie dostępny w Polsce Multi tech (on chyba tez jest sprzedawany w salonach Volvo, ale prosze mnie poprwaic), oraz mozna kupic w szwedzkim sklepie: xxxxxxxxx Britaxy sa kombinowane i teraz widze jakas szwedzka nowosc kombinowana - Axkid Brio Zento Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama