duzamysz 10.06.08, 13:36 nieniejszy artykuł dedykuję wszystkim idealnym mamusiom www.charaktery.eu/artykuly/Rodzina/233/Wystarczajaco-dobra-matka/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marychna31 Re: Wystarczajaco dobra matka 10.06.08, 13:43 NIe ma czegoś takiego jak "idealna mamusia". Człowiek z definicji jest niedoskonały i każdemu, również bardzo starająej się matce, przydarzają się gorsze chwile i błędy. No chyba, że przyjmiemy definicję z emamy "idealnej mamusi" i załozymy, że to taka matka, która nie bije dziecka i nie zostawia go samego, zeby wyskoczyć na 5 minutek. Bardzo niewiele trzeba, żeby według kryteriów emamy byc idelaną matką... Odpowiedz Link Zgłoś
duzamysz Re: Wystarczajaco dobra matka 10.06.08, 13:49 dziwne, ja znam całą masę "idealnych" mamusiek (może dlatego, że mieszkam na młodym oisedlu, gdzie większość to młode pary) i wystarczy 15 min na olacu zabaw, by dowiedziec się o różnych, pierdołowatych nawet niedociągnięciach akurat nieobecnych matek i nie chodzi tu nawet o klaspy, czy wyjścia na 5 min bez dziecka. Ech, juz mi się czasami z dzieckiem wychodzić nie chce. A ta w ogóle to próbuję po takim właśnie wyjściu do piaskownicy ochłonąć Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Wystarczajaco dobra matka 10.06.08, 13:54 a co one takiego strasznego robią, że aż musisz ochłonąć? Bardzo mnie zaintrygowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Wystarczajaco dobra matka 10.06.08, 13:58 I przyszłaś ochłonąć na to forum? Odpowiedz Link Zgłoś