szyszunia11 20.07.08, 01:01 czy wiecie skąd można wziąć archwialne odcinki? czy są dostepne gdzieś w sieci do ściągnięcia? bardzo mi zależy żeby je oglądnać i mieć dla siebie oraz pokazać mężowi zresztą oglądanie tego to rozrywka najwyżzej próby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea.bea Re: superniania???? 20.07.08, 01:05 nie wiem gdzie jest super niania...ale zobacz to...tez niezły ubaw...zwlaszcza bigiel i doberman.. www.itvp.pl/event/psipsycholog/ Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: superniania???? 20.07.08, 01:36 faaajne jednak wciąż liczę na supernianię Odpowiedz Link Zgłoś
flicek Re: superniania???? 20.07.08, 09:41 lecą teraz powtórki w tv, wczoraj oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_257 Re: superniania???? 20.07.08, 11:13 tu sa archiwalne odcinki superniani superniania.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: superniania???? 20.07.08, 11:41 Okropna jest ta superniania. A jeszcze okropniejsi rodzice którzy dopuszczają do takiego rozbestwienia dzieci. Efekty bezstresowego wychowania... U mnie w domu nigdy do czegoś takiego nie dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Wobbler 20.07.08, 14:24 > U mnie w domu nigdy do czegoś takiego nie dojdzie. Życie mnie nauczyło - NIGDY nie mów nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Wobbler 20.07.08, 14:30 Może i racja... To powiedzmy, że to raczej mało prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: superniania???? 20.07.08, 15:56 dzięki kobietki. mąż mi znalazł właśnie się ściąga pierwszy sezon. Owszem - sytuacje w domach są okropne, ale moim zdaniem metody niani bardzo mogą poszerzyć horyzonty nie tylko ludziom w tak skrajnej sytuacji... to bardzo pouczający program, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś