denea Dolny Sląsk :) 31.07.08, 08:21 czyli najcudniejsze miejsce na świecie jak dla mnie Byliśmy u rodziny, pozwiedzaliśmy, i było super, może też dlatego, że to pierwszy wyjazd po kilku latach remontów i takich tam. A okolicę uwielbiam ! Te wieki historii, które się czuje na każdym kroku, te widoki, echhh Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama najchętniej w Polsce 31.07.08, 10:01 Odkąd mam syna, to najchętniej w Polsce, w małych urokliwych zadupiach ale w dobrych hotelach. Na mazurach, w górach, nad morzem, w miarę możliwości jak najczęściej, czyli kilka razy w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Gdzie spedzacie urlop? 31.07.08, 10:20 Maz mi zaproponowal romantyczny weekend w Wiedniu. Tam bylam tylko przejazdem. Przez pare dni ogladalam przewodniki, strony, sluchalam Mozarta, myslalam i kawie i Dunaju, no slowem robilam wszystko zeby sie wczuc. Wczoraj zaczelam delikatnie drazyc temat Wiednia, ze super i w ogole tylko tak sobie pomyslalam jakim genialnym romatycznym weekendem bylby splyw Krutinia- ty, ja kajak, namiot (no dobra domek z lazienka, jak ma byc romatycznie to myc sie trzeba i to w cieplej wodzie). Maz tylkopokiwal glowa i powiedzial ze na tym Wiedniu szczegolnie mu nei zalezy, Krutynia nie splywal i ogolnie sie zgadza. W zwiazku z powyzszym wakacje spedzam w opcji szwedajacej po Polsce. Coraz czesciej miewam ciagoty zagraniczne ale tez w opcji szwedajacej mocno, co niestety zazwyczaj podwyzsza koszty. a przyszly rok juz mam pomysly, ktore zajmuja 4 tygodnie. na za 2 lata juz mam pomysly na conajmniej trzy tygodnie. Kiedy skoncza mi sie pomysly na Polsce- zaczne sie szwedac po swiecie, ale kiedy to bedzie nie mam pojecia- jakos chyba w wieku mocno zaawansowanym... Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Gdzie spedzacie urlop? 31.07.08, 10:24 nie łap doła...tylko poszperaj w necie, a znajdziesz mnustwo ciekawych ludzi i ciekawych propozyci...ja znalazłam to... www.kapkazy.art.pl/html/index.html wyjezdzam w przyszły piatek.. i mam nadzieje, na ciekawe wakacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowkojad2 Re: Gdzie spedzacie urlop? 31.07.08, 11:31 Byłam w Kapkazach pare lat temu. Bardzo ładne miejsce, ale pod warunkiem, że zajmujesz się ceramiką, jesli nie to za wiele tam nie ma do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Gdzie spedzacie urlop? 31.07.08, 11:45 kapkazy traktujemy jako baze wypadowa, po górach swietokrzyskich.. w planie mamy swiety krzyz, sandomierz, krzemionki, dinozaury, i pare jeszcze miejsc.. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Gdzie spedzacie urlop? 31.07.08, 11:43 na budowie, z hydraulikiem i panami od tynków No i jeszcze raz na parę chwil skaczę na Podlasie do teściowej Pojedziemy może z mężem sami do Ostródy na festiwal i przy okazji zwiedzimy stare kąty. Na koniec września lecimy zwiedzić kawałek Irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
mama_fasolki Re: Gdzie spedzacie urlop? 31.07.08, 11:47 No ja muszę przyznać, że w tym roku to mamy wyjątkowy wypas, jeśli chodzi o urlop. Najpierw z samym małżem byliśmy w Hiszpanii (trochę zwiedzaliśmy, trochę leniuchowaliśmy), potem - już we trójkę w Bułgarii, a teraz jeszcze jedziemy do znajomych do Międzyzdrojów. Jednym słowem - odbijamy sobie 6 lat bez urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Gdzie spedzacie urlop? 26.03.20, 11:59 Te jachty to złom, prześlę info gdzie się da aby unikali tych oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś