roksanaa22 25.08.08, 16:20 Ja uwielbiam www.edziecko.pl/rodzice/0,79358.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawka74 Re: Lubicie felietony o rodzicielstwie Talki??? 25.08.08, 16:28 uwielbiam - Talki mają świetne pióro Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka89 Tak 25.08.08, 18:05 Sa bardzo zabawne i z dystansem. Pan Talko jest tez felietonista "Twoj Styl". W ksiegarni sa tez dotepne wersje ksiazkowe felietonow "dzieciowych". Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Tak 25.08.08, 18:34 Bardzo. Mają oboje talent do pisania nawet o dzieciach Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Lubicie felietony o rodzicielstwie Talki??? 25.08.08, 19:05 A w zasadzie dlaczego nie pisuje w GW? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Lubicie felietony o rodzicielstwie Talki??? 25.08.08, 19:30 Tak sobie. O wiele bardziej podobały mi się ich "dorosłe" teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Lubicie felietony o rodzicielstwie Talki??? 25.08.08, 23:26 zona_mi napisała: > O wiele bardziej podobały mi się ich "dorosłe" teksty. > Ale tylko jak pisali je razem, czy też może razem je firmowali(tzw. dawne felietony w "telewizyjnej"). Osobno już przynudzają (on ma felieton w "twoim Stylu", ona bodajze w "pani". Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Lubicie felietony o rodzicielstwie Talki??? 26.08.08, 21:52 Ostatnio to ja ich już ze dwa lata nie czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Lubicie felietony o rodzicielstwie Talki??? 25.08.08, 20:54 świetne, lekkie, z zadziorkiem i humorkiem - no i ma poczucie humoru patologicznie zbliżone do mojego Odpowiedz Link Zgłoś
frogger.1 Nie lubicie!!! 26.08.08, 00:32 Jak dla mnie sa przerazliwie i przemasakrycznie infantylne.Sama jestem matka,ale musialabym miec chyba niezle siano w glowie,zeby sie tym podniecac.Jakby na dzieciach swiat sie konczyl.A wogole to nie cierpie facetow rozciamkanych w dzieciach.Fajnym,dojrzalym ojcem byc jak najbardziej,ale nie takie dzielenie kupy na czworo.Feee.. Odpowiedz Link Zgłoś
mola_mama Re: Nie lubicie!!! 26.08.08, 08:13 Uwielbiam!!! I felietony Talki i Magdaleny Mutor . Przeczytam i wiem, że moja rodzina jest jak najbardziej normalna )). Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Uwielbiam :) 26.08.08, 09:56 Nie,i jeszcze te ksywy dla dzieci,Pitu i Kudłata..... Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Uwielbiam :) 26.08.08, 13:56 Moje dziecko ma ksywę Pyszczek (bo kłótliwa) i nie widzę problemu - tak samo Pitu czy Kudłata... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Uwielbiam :) 26.08.08, 21:54 O, tak - Pitu i dla mnie był nie do przełknięcia jako ksywka. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: Lubicie felietony o rodzicielstwie Talki??? 26.08.08, 10:03 jak czytałam ich książeczke jak to sie przygotowywali do bycia rodzicami to podobało mi się. Ale potem jak opisywał swoje dziecko Pitu (do kudłatej nie doszłam) to mnnie zniechęcił. Widać jak to ma rozpuszczonego bachora w domu i się tym strasznie raduje. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Lubicie felietony o rodzicielstwie Talki??? 26.08.08, 14:13 Lubiłam, bardzo lubiłam - do czasu. Natomiast ostatni odcinek, w którym kilkuletnie dzieci drą japy z roszczeniami, a tatuś robi dzieciom 2 osobne obiadki zgodnie z potrzebami - powalił mnie na kolana. Ja rozumiem, że każdemu wedle potrzeb się należy, ale jakby moje dzieci zażądały gotowania 3 obiadów, to bym je śmiechem zabiła Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: Lubicie felietony o rodzicielstwie Talki??? 26.08.08, 19:26 ja czytałam całą książeczkę którą dostałam. pod koniec miałam dosyć rozpieszczonego terrorysty pitulka oraz jego zacudowanych w nim rodziców. sorry ale dziecko które rozwala makaron spagetti na głowie rodzica w łóżku.. hm. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Lubicie felietony o rodzicielstwie Talki??? 26.08.08, 19:34 Uch, źli rodzice i bebe dzieci normalnie. Daje głowę że część tego co tam napisali nigdy się nie wydarzyła albo ubarwili. To podobnie jak z blogiem (link niżej) tego pana. Widziałam z nim kiedyś wywiad i tez przyznał ze ubarwiał. wawrzyniecprusky.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: Lubicie felietony o rodzicielstwie Talki??? 27.08.08, 09:04 oczywiście że pewnie ubarwiał tylko że jak dla mnie przesadził. po prostu pod koniec główni bohaterowie mnie wnerwiali zamiast bawić. coś co jest raz zabawne powtarzane 100 razy już nie jest. To są moje wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Lubicie felietony o rodzicielstwie Talki??? 26.08.08, 19:47 Nie, no, Kotula, nie mów, że wierzysz w słowo pisane? przeca to trzeba dzielić przynajmniej przez dwa Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia jak jeszcze nie byłam w ciazy 26.08.08, 22:22 to uwielbiałam te przygody Pitu i Kudłatej w 'dziecku'. mam nawet jedną z tych książek i tak jakby popatrzec to sie obraz wyłania rozpiszczonych na maxa dzieci i rodziców bojących sie im sprzeciwic bo sie obrażą albo co... jasne ze przerysowane na maxa ale po 4 przeczytaniu przestaje bawic - cos jak Brudstock bez piwa za to wawrzyńca ubóstwiam, chociaz przyznam ze dawno nie czytałam... nawet z opsesyjną nie jestem na bierząco, za bardzo mnie kregosłup przy kompie boli Odpowiedz Link Zgłoś