lucerka 24.10.08, 20:16 Potrzebuje dla 3 letniego Ptysia. Czy znacie jakies dobre linki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myelegans Re: Jak zrobic samemu stroj na halloween? 24.10.08, 20:32 www.robinsfyi.com/holidays/halloween/costumes.htm www.coolest-homemade-costumes.com/ family.go.com/halloween-costume-contest/easy-homemade-costumes-3/ Wpisz w googla "homemade Halloween costumes" Odpowiedz Link Zgłoś
kiraout Re: Jak zrobic samemu stroj na halloween? 24.10.08, 20:35 Nie korzystałam z linków. Posłałam moją małą (4 lata) w stroju ducha kota Czarna spódniczka (opcjonalnie oczywiście portki ), czarna bluza, bluzka, wydatny ogon i uszy zrobione samemu (b.łatwe), wąsy. W łapę wsadziłam latarkę - szczura i gut Mała bardzo się sobie podobała, paniom i rodzicom, mnie najbardziej, oczywiście, dlatego podaję przepis Strój jest świeżynką, bo właśnie go z małej zdjęłam (u nas jest przerwa w przedszkolu i bal był dzisiaj). Moim zdaniem bezpretensjonalny, zgodny ze świętem i bardzo śmieszny jednak, bo dzieci w ogonach i z uszami wyglądają bosko! Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Jak zrobic samemu stroj na halloween? 24.10.08, 20:41 czarne leginsy, czarna bluzka, trochę czarnej podszewki, z której uszyjesz skrzydła nietoperza, czarna kominiarka i już Odpowiedz Link Zgłoś
kiraout Re: Jak zrobic samemu stroj na halloween? 24.10.08, 20:44 O, coś takiego, tylko nie tak rozgogolone (korzystałam z linku wcześniej tu podanego) Chłopcu jeszcze tylko nastroszyłabym włosy family.go.com/halloween-costume-contest/easy-homemade-costumes-3/macy-says-boo--easy-homemade-costume-2260/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Jak zrobic samemu stroj na halloween? 24.10.08, 20:43 Dzieki kobity! Odpowiedz Link Zgłoś