oklaska 06.11.08, 14:05 Mój mąż wymyślił sobie,że koniecznie chce coś robić ze mną, najchętniej chodzić na siłownię... Stanęło na tym,że ja mam dać pomysł i tu.. pomysłu brak. Wiem,że nie mogą to być zajęcia "sportowe" . Co wy robicie wspólnie z mężami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 14:07 zegluje ja biegam on jedzie na rowerze (wszelkie zajecia obciazajace stawy sa dla niego out) kajakujemy gramy w ping ponga olewajac jego stawy i w siatkowke chodzimy na basen Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 14:08 nic (oprocz uprawiania seksu i chodzenia na spacery) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 14:14 Lilka,to może zaczniecie razem sprzątać Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: Co można robić z mężem? gryzelda 06.11.08, 14:40 masz racje- przydaloby sie! juz mu zapowiedzialam, ze z pracy zrezygnuje(dopiero co rozpoczeta) i sam bedzie mnie utrzymywal jak dotad a on jest na tym punkcie czuly. no coz- zawsze czyszcze konto do zera na ubrania wiec na jego mega drogie hobby(samoloty) ktos musi zarabiac. zaczal skadadac po sobie ubrania, robic zakupy, zawozi i przywozic dziecko do przdszkola oraz wkladac i wyjmowac naczynia ze zmywarki. oprocz tego odkurza. nie jest to duzo ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 14:11 Jeny, co ja bym dala zeby moj chcial ze mna cwiczyc! zazdoszcze ci! Kurs tanca? Gotowania? gra w scrabble? W ogole super ze tak sie upiera przy "robieniu z Toba czegos" Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 14:13 jakbym miala nadmiar wolnego czasu do spędzenia z mężem to byśmy się razem uczyli francuskiego bądz włoskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 14:14 Gadam, gotuje, chodzę na spacery... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 14:15 Moja znajoma nauczyła się z mężem brydża i teraz namiętnie grają Inna żegluje. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Co można robić z mężem? :-) 07.11.08, 12:01 My rżniemy w tysiąca ... gramy w darta ... strzelamy z wiatrówki ... marzę o wspólnym łażeniu na siłownię, ale na to chyba oboje jestesmy za leniwi Odpowiedz Link Zgłoś
arcus.caelestis Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 14:16 kurs tańca - bo jak to kiedyś ujął lubi mnie czasem publicznie wyobracać na basen chodzimy razem - ale w sumie każde z nas pływa we własnym tempie na konie namówić się nie dał - woli popatrzeć jak ja jeżdżę Twierdzi ze się boi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka89 Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 14:30 Gramy np. w gry sieciowe Ja mam polowe postaci a maz druga. To sie bardzo sprawdza bo lubimy grac innymi postaciami i wychodzi fajna druzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 14:41 jezdzimy na rowerach(ale to czesto z dziecmi),gramy w gry planszowe np scrabble,monopol itp,chodzimy na grzyby i inne spacery ale najchetniej i to pasjami ogladamy filmy z dreszczem.doszło do tego ze jak go nie ma w domu to sama filmu nie obejrze.a czasem tez cos gotujemy razem ale to sporadycznie w sumie szkoda,jak tylko mamy okazje chodzimy do kina i teatru najchetniej "komedia"lub "kwadrat"a potem jak sie wysmiejemy tak porządnie robimy inne ciekawe rzeczy razem Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Z mężem można się ... rozwodzić! 06.11.08, 14:40 To, co wymieniacie można robić także z niemężami Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Re:my z mezem... 06.11.08, 14:51 razem chodzimy na spacery, uwielbiamy jezdzic na grzyby do lasu,chodzimy na basen, na łyzwy i w tym roku planujemy jezdzicna nartach razem...ogolnie musze powiedziec ze robienie roznych rzeczy razem nas bardzo cieszy, jestesmy tez dobrymi przyjaciołmi.. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: Z mężem można się ... rozwodzić!zebra- racja! 06.11.08, 14:51 ale rozwod to raczej nie sport Odpowiedz Link Zgłoś
renkag Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 14:59 Chodzimy na kurs tańca, gramy w gry planszowe, wyjeżdżamy do spa, chodzimy na spacry i zakupy, sprzątamy, oglądamy filmy Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 16:52 Rozmawiamy, to po pierwsze primo, czytamy, oglądamy filmy i potem o nich rozmawiamy, bawimy się z dzieckiem, jadamy posiłki, sprzątamy, spacerujemy, analizujemy zawiłe problemy filozoficzne/kosmologiczne/fizyczne i inne, obgadujemy znajomych , robimy zakupy, gramy w badmintona latem, podróżujemy, choćby w wersji mini, kłócimy się... No mnóstwo rzeczy... Nie pracujemy razem To na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 17:03 rozmawiamy, spacerujemy, jeździmy na zakupy, kłócimy się, kochamy się, wspólnie prowadzimy samochód (tzn. on prowadzi, a ja go pouczam).Nie oglądamy razem horrorów bo on chyba jakiś bojaźliwy jest Odpowiedz Link Zgłoś
cathy1976 Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 18:09 ooo! Kochana! Jest CAŁA masa takich rzeczy! A i ja i mąż potrzebujemy sportu bardzo. Co więcej- nawet z dziećmi się da robic różne rzeczy Napiszę Ci o własnych 'razemrobionych' sportowych rzeczach: -rolki; to się da nawet z wózkami robić! -rower; też z dziecmi- jedno dwuletnie w foteliku, drugie- w foteliku samochodowym załadowanym do przyczepki i dawaj! -wspinaczka- latem i wiosną, kiedy wspinasz się w skałkach, czy na murkach- spokojnie można jechać z dziećmi o ile masz kogoś trzeciego, kto będzie Ci asekurował; jedno bawi się z dziećmi, drugie- włazi; zimą- na sztucznych ściankach, raczej nie ma klimatu dla dziecka, ale jak najbardziej dla dwojga- świetna zabawa. -winsurfing- to tez może zostać wydarzeniem rodzinnym, choć na desce niby każdy osobno -tenis- nawet jeśli nie gracie na jednym poziomie kilka lekcji dla niedouczonego załatwia sprawę- ja już mpjego męża dogoniłam -narty -ja nie lubię siłowni, ale mąż ze mną chodził na zajęcia ruchowe do fitness clubów i nawet był zadowlony! -piłka plażowa, siatkówka plazowa- bierzesz jeszcze kilku znajomych i robicie sobie mecze na trawie na przykład; dwóch na dwóch czy jeden na jednego też zresztą można grać -żagle- to dla całej rodziny; a oprócz tego, takie, których nie próbowałam, ale fajnie się zapowiadają- nurkowanie, łyżwy, paralotnie- jest tego MNÓSTWO! naprawdę można robić razem bardzo wiele rzeczy. To spaja rodzinę i w ogóle fajniej się robi w życiu! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
cathy1976 Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 18:47 aha i oczywiście basen! też można z dziećmi; Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 19:16 ryby łowimy, pijemy piwo, prowadzimy interesy, kłócimy się, uprawiamy seks, cyganimy się w grze w karty, zarabiamy forsę, wymieniamy poglądy, uczymy się nawzajem od siebie, kochamy się, pielęgnujemy ogródek, obrabiamy komuś tyłek, zagracamy garaż, odgracamy garaż, śmiejemy się, sprzątamy dom, terroryzujemy się, różnie, w zależności na co akurat jest miejsce i czas Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 18:41 Na rowerze wspólnie jeździmy... jeździiśmy, bo jego się w tym roku popsuł, a mój jest na krótkie dystanse (ma przytwierdzone dwa krzesełka dziecięce) Ale w przyszłym roku odnowimy pasję. Zwiedzamy wspólnie. Mamy hysia na punkcie odkrywania historii miejsc, w których żyjemy, bywamy, pochodzimy... Lubimy zwiedzać kościoły (zabytkowe) Lubimy razem pić piwo Lubimy razem podróżować, nawet tylko do sąsiedniej miejscowości, żeby obejrzeć np. pozostałości po jakimś dworku, wyszperane w internecie i przewodnikach No dużo rzeczy lubimy razem robić, tylko ostatnio coś czasu brak, przeraźliwie brak Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 19:17 Może kurs robienia past twarogowych?? Odpowiedz Link Zgłoś
vermello Re: Co można robić z mężem? :-) 06.11.08, 19:19 wybierzcie się do SPA, serio, na zabiegi relaksacyjne, masaż czekoladowy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
akado Re: Co można robić z mężem? :-) 07.11.08, 11:07 Oglądamy razem naszą ulubioną komedię w odcinkach na DVD i się zaśmiewamy do łez!!!)) Odpowiedz Link Zgłoś
red_dwele Re: Co można robić z mężem? :-) 07.11.08, 11:55 bzykać się do upadłego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ewapoznan Re: Co można robić z mężem? :-) 07.11.08, 13:58 Chodziliśmy razem do klubu: ja na aerobik, on na siłownię i spotykaliśmy się po wszystkim w saunie. Marzy mi się wspólny kurs masażu, fajnie tak później "fachowo" wymasować się nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Co można robić z mężem? :-) 07.11.08, 14:07 My jeździemy na rowerach i namiętnie ogąldamy filmy (ostatnio wspólnie głównie na DVD Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Co można robić z mężem? :-) 07.11.08, 17:35 Budować dom, w sensie WY budujecie, a nie WAM budują. Założyć i prowadzić wspólną firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: Co można robić z mężem? :-) 07.11.08, 18:56 gramy w karty i na konsoli gotujemy bawimy sie z córką spacery no i M mobilizuje do ćwiczeń... i jeszcze za miesiac cała rodziną basen Odpowiedz Link Zgłoś