akseinga 16.11.08, 13:25 Jak Wam się podobał występ tego zespołu? Ja oglądam i słucham ich po raz setny i nie mam dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akseinga Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 13:29 Okazuje się, że na moim mężu też zrobili wrażenie bo zamieścił w swoim opisie do gg link do strony z tym wykonaniem Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 13:48 teledyski.onet.pl/0,4177570,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 13:55 I mnie się podobali, nawet na nich zagłosowałam, czego nigdy nie robię. Fajnie chłopaki wykonali utwór, na dodatek mojego ukochanego zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 14:01 A i oko jest na kim zawiesić Główny wokalista i ten co solówke na gitarze grał mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
papiki Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 14:08 tu jest więcej wykonań: pl.youtube.com/watch?v=LpNfRub3oUk Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 14:22 Byli rewelacyjni!!!!!!!! Bardzo bym chciala żeby wygrali, przywróciłoby mi to wiarę w społeczeństwo i władze tvn Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 22:21 pade napisała: przywróciłoby mi to wiarę w > społeczeństwo i władze tvn Szczególnie to przywraca wiarę we władzę TVN: echomiasta.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=14776&Itemid=46 Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 15:09 Świetne to było a i ciasteczka po prostu z nich mniammmmniuśne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 15:26 Faktycznie- talent to oni maja, swietni sa. Natomiast jestem zawiedziona, ze przeszla ta spiewajaca dziewczyna - wyciskarka łez, zamiast Funky Masons, chlopaki maja niesamowity power.Niedawno mialam okazje ogladac na zywo popisy Tomka , jednego z czlonkow tej formacji, rewelacja.Tylko dla nich siadlam przed tv. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 17:02 Świetnie śpiewające ciacha wyglądają jak studenci z dobrej angielskiej uczelni.Wczoraj podobali mi się najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 22:07 No z tymi ciachami to nie przesadzaj, ci z przodu byli dość przystojni a na drugi rząd z tyłu wystawili tych mniej urodziwych ciekawe czy przez przypadek. A występ był naprawdę udany. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-amelasa Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 17:10 Jak oni tego nie wygraja to juz nie oglądam tvn-u! Są boooooscy! Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 17:12 wygra raczej jakas wokalistka. A szkoda bo chłopaki sa świetni. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 18:19 przeciwcialo napisała: > wygra raczej jakas wokalistka. A szkoda bo chłopaki sa świetni. Niestety. Wkurzajace to troche. Niby program nie idolowy, a jednak baardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
momm.y A ja jestem zawiedziona, że przeszła 16.11.08, 19:11 Ewa Lewandowska...Żal mi było chłopaków z Funky Masons, bo oni mieli rzeczywisty talent i byli świetni a nie ukończoną szkołę, która by ich do tego przygotowała Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: A ja jestem zawiedziona, że przeszła 16.11.08, 19:39 Podpisuję się pod Twoim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: A ja jestem zawiedziona, że przeszła 17.11.08, 08:37 Na forum Telewizja, a ponoć także i na innych, ludziska piszą, że jej występy były w pewnym stopniu manipulacją obliczoną na wzbudzenie współczucia. Dziewczyna kończy AM czy też podyplomówkę, wydaje płytę, a sugerowanie, że jest niewidoma jest nie do końca uczciwe, bowiem widzi kontury i kolory, chociaż rzeczywiście cierpi na straszną chorobę, która kończy się utratą wzroku Sprzedaję jak kupiłam. Osobiście wolałabym w finale energetycznych chłopaków niż wyginające się dziecko o wyglądzie niedożywionej sierotki itd A śpiewów moim zdaniem będzie za dużo, szkoda. Miało być inaczej, będzie Idol II Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 21:04 ja też na nich stawiałam i cieszę się, że wygrali fajne chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenadebkowska Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 21:41 Heh mam podobnie super poprostu chlopaki robia robote Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 22:08 brawo dla panow za wykonanie i za wybor utworu Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Mam Talent - Audiofeels 16.11.08, 22:49 i tak najlepsza byla ajajajajajaj paloma hihi dobrze ze audiofeels Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zulika Re: Mam Talent - Audiofeels 17.11.08, 00:28 Podobali mi sie juz w TVN, ale po tym jak polsuchalam ich znowu i znowu na You Tube - po prostu sie w nich zakochalam Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Mam Talent - Audiofeels 17.11.08, 10:57 zawsze kręciły mnie męskie chóry Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Posłuchajcie tego 26.11.08, 00:07 Ona jest świetna!! pl.youtube.com/watch?v=LpNfRub3oUk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Posłuchajcie tego 26.11.08, 01:13 Słucham właśnie tego od dwóch tygodni i wciąż ciary przechodzą Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Posłuchajcie tego 26.11.08, 01:17 figrut napisała: > Słucham właśnie tego od dwóch tygodni i wciąż ciary przechodzą Prawdaaa ? Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Posłuchajcie tego 26.11.08, 07:33 mufka51 napisała: > Ona jest świetna!! > pl.youtube.com/watch?v=LpNfRub3oUk&feature=related Miałam chęć zrobić to samo, ale nie chciało mi się odgrzebywać wątku. Dzięki, Mufka Audiofeels jedno, ale ta pani mnie powaliła na kolana, nie mogę się nasłuchać Chyba się zakochałam... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Posłuchajcie tego 26.11.08, 07:39 Jestem w szoku, ciaaaryyy, ta panna jest niesamowita! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Posłuchajcie tego 26.11.08, 10:47 Zabiję was, już 10 raz tego słucham Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: Posłuchajcie tego 26.11.08, 11:19 taaaa... to jeszcze pikuś ja przez ten utwór cholera o drugiej spać poszłam... ciagle słuchajac tego "juz tylko ten ostatni raz" Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Posłuchajcie tego 26.11.08, 12:03 Oryginał utworu robi wysiadkę przy wykonaniu Kasi.Ma dziewczyna ogromny dar. Odpowiedz Link Zgłoś
koste-k100 Dobrze ubrani, w klimacie Fraternity 28.11.08, 17:14 Podobne rzeczy można znaleźć na www.fraternity-house.com. Są porady jak dobrać marynarkę, przewodniki dla dżentelmena, klimat Ivy League. Odpowiedz Link Zgłoś
maharadza123 Re: Dobrze ubrani, w klimacie Fraternity 29.11.08, 22:47 No fajne, fajne tylko drogie Odpowiedz Link Zgłoś