morgen_stern 12.12.08, 09:25 Szwajcaria w strefie Schengen Która ma pakowny samochód? Ja mogę wziąć flaszkę.. albo dwie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:26 ale dlaczego? Zresztą dobra, nieważne Ja mam parę butelek nalewki od teściowej. Ale nie mam pakownego samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:28 A dlaczego nie? Nie miałabyś ochoty na weekend w pięknej Szwajcarii?? Przy okazji oblukałybyśmy tego listonosza Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:32 jakiego listonosza? Nie bywam ostatni zbyt często na rematce, wypadłam z tematu Ale do Szwajcarii - czemu nie, tylko się ubiorę i głowę umyję Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:38 Tego listonosza: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=88048176&a=88048176 Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:40 Ale że dziś? Bo nie mam co na siebie włożyć Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:44 Ja mam pakowny samochód Moge jechać, ale co mamabyły na to? Może - jak większość ematek - nie lubi niezapowiedzianych gości i nam nie otworzy? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:46 To zaczniemy jej śpiewać kolędy pod domem.. na głosy Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:47 Albo pójdziemy do listonosza Odpowiedz Link Zgłoś
pyzunia2007 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 11:21 Ja mogę jechac,ale nie dzisiaj bo nie mam z kim dziecia zostawic Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:43 Nie, to będzie niespodzianka!! Na pewno się ucieszy. Ubierajcie coś ciepłego, kalesony, sweter, szmatki zostawiamy w domu. Nie ma po co się stroić, no chyba że dla listonosza Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:46 Jadę z Wami, sprawdziłam na Zumi, gdzie leży Nyon, tam jest pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:48 Kurfa! Ale ja nawet kalesonów nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:49 Weź od starego! Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:50 Cholera, tez bym pojechala, ale wole remontu pilnowac, bo mi jeszcze jajo zatynkuja w scianie Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:54 hellious, o ile czegoś nie popierniczyłam ( co wielce prawdopodobne ) babciny dom remontujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:55 Oj nie kochana, na to to mnie nie stac Remontuje swoja klitke A ciagnie sie, jakby to jakis palac byl conajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:56 Raz, że on nie ma Dwa, gdyby miał to i tak bym w nie nie wlazła Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:50 kurczę dres mam w praniu, co tam pożyczę od starego, nogawki się podwinie, w pasie natnie Mamobuły, szykuj się, lekko nie będzie, gardła mocno przetrenowane na emamie Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:57 To weź mi pożycz te piękne spodnie, co je miałam na dupsku jak u Cię byłam Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:59 hahah, no toć te mam w praniu, ale poczekam wygrzebię i szybko ścierą przetrę Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:36 O to to zajedziecie po mnie? Wiem że nie po drodze, ale co to jest dla ematki? Zabiore butle ouzo i 7gwiazdkowa Metaxe. Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:41 Tylko czy u Ciebie jest już bezpiecznie? Jeszcze nam ukradną zapasy... Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 11:31 tak tak u mnie bezpiecznie juz jest Pod warunkiem, że sie nie nosi munduru policyjnego jak mnie wezmiecie to zabiore blache ciasta "galaktobureko" pyszne słodkie, lepiące od słodkości..pyszne" Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:50 Kurde, to jak tak blisko bedziecie, to wpadnijcie i do mnie- daleko nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:55 A zrobisz fondue? Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:58 jasne ze zrobie i winko juz wyciagam z piwnicy Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:58 ja nie mogę jechać ale pożyczę Wam vana i przyczepę camp 8,5 m ma, to nawet imprezka z tańcami może być ;P Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 09:58 dobra Ty dwie flaszki, ja Flirt i zapasy słodyczy, reszta... listę wycieczkową piszemy... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:02 Ja sie dopisuję do wycieczki i rezerwuję w vanie miejsce przy oknie otwieranym, bo moge rzygać. Szczególnie w drodze powrotnej. Jako prezent wezmę dwa pęta swojskiej kiełbasy - na pewno MB sie niezwykle ucieszy. I jescze ogórki kiszone, żeby juz całkiem zgodnie ze świecko tradycjo było. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:05 to jeszcze pasztetu kochana weź jakiego króliczego, czy innego szybkouciekającego Dobra, kto chleba napiecze?? Ja mam popsuty piekarnik Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:07 A ile ten van ma okien otwieranych? Bo ja też rzygam. Muszę siedzieć koło okna, ale chciałabym też koło Dlani Chociaż nie, koło Dlani może lepiej nie, bo będzie od niej kiełbasą capiło Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:10 Siadaj koło mnie! Bedziemy sie wymieniać miejscem przy oknie. A na kiełbase wezme odświeżacz powietrza, bedziemy se fukać od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:24 Zróbcie więcej tego miejsca, bo ja z brzuchem. No i mogę Wam urodzić po drodze, ot taka mała atrakcja Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:28 dag_dag napisała: > Zróbcie więcej tego miejsca, bo ja z brzuchem. No i mogę Wam urodzić po drodze, > ot taka mała atrakcja O siet! Jak zobacze łożysko to juz na 200% będe rzygać! Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:32 E, no może nie zobaczysz. Termin mam niby na maj, ale ja wiem jak długo tam zabalujemy? ) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:33 Uff, to mi ulżyłoTo sie nawet posunę (bez skojarzeń, dziewczęta), żebys miała więcej miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:35 Tak ze skojarzeniami, to ja już się ledwo posunę. Zresztą, zobaczymy tego listonosza Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:11 siądźcie naprzeciwko, w razie co do jednej torebki będziecie rzygolić Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:13 net79 napisała: > siądźcie naprzeciwko, w razie co do jednej torebki będziecie rzygolić hahaha, no to by byl widok dopiero, jak sie przy torebce zapasy uskutecznia Kto pierwszy, ten lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Morgen 12.12.08, 10:08 Bardzo się starałam, aby nastrajał mnie optymistycznie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:07 Tak swoją drogą chciałabym widzieć minę mamybuly, jak zobaczy ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Mammobuły koniecznie prosimy o zbliżenie zioba:) 12.12.08, 10:08 )) no dziubeczka Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Mammobuły koniecznie prosimy o zbliżenie ziob 12.12.08, 10:15 Ja mogę napiec chleba. Ile bochenków potrzeba??? No i czy zabierzecie mnie ze sobą? Ja nie jestem zbyt wybredna jeśli chodzi o miejsca, więc nie muszę siedzieć przy okienku. Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:13 O chleb to coś dla mnie.Pól płaski wprawdzie ale w smaku całkiem całkiem.Mam 2 i do tego pasztet.Jak mogę to ja z wami.Tyle ze tez miejsce przy oknie bo rzygam.Ale wezmę woreczek! Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:14 igooska napisała: > .Tyle ze tez miejsce przy oknie bo > rzygam.Ale wezmę woreczek! Zawsze ie mozesz na trzeciego do woreczka dziewczyn podlaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:16 No to wezmę duza reklamówkę.Mozna by tez jaki awiomarin ale po tym chyba pic nie mozna:0 Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:18 a tam zaraz nie można dwóch flaszek Morgen to nam raczej nie starczy Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:33 Można, można. Tylko się strasznego spida dostaje i nie można przestać gadać Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:35 To ja mam takie coś i bez awiomarinu.I pamiętam z wycieczek szkolnych ze rzygające siedziały zawsze przodem do kierunku jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:44 ja tez chce..., ale co z dzieciem? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:51 A mamabuły niczego nie świadoma, że my tu juz cały plan podróży prawie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:16 Ja mogę wziąć domowy żurek. Lubi któraś? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:18 Ja wszystko lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:21 to tylko Cie goscic dajcie znac jak bedziecie w drodze, podlacze sie przy jeziorze- tzn na stopa Was zlapie. Moze byc miejsce pollezace w bagazniku Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:23 "Takie dobre jedzenie. Szkoda że sie marnuje" - miał ponoć powiedzieć książe Karol o cierpiącej na bulimię Diany. Zważywszy na powyzsze oraz na moje rzygaste przypadłości w podrózy nie będe nic jeśc ani pić, jedynie moge wygłaszac toasty. A na miejscu sobie odbiję. Czyli więcej dla Was Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:34 Długa będzie ta imprezka? Rodzę w maju, nie wiem czy wyprawkę brać ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:35 Weź na wszelki Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:38 ale macie fajnie tylko tam gatek nie pogubcie laski Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:37 Tylko żebyście mi się przyzwoicie u ludzi zachowywały.. Któraś rozrabia po pijaku, rozbiera się, uprawia przypadkowy seks, bije się? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:38 No ja nie mogę zagwarantować, że nie Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:38 Wszystkie.A jak która nie to nie jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:39 No właśnie! Która tak nie potrafi - zostaje w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:41 Z tym seksem przypadkowym to u mnie tak sobie ;-/ Postaram się potrenowac przed wyjazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:41 Z autochtonami? Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:43 Dlania potrenujemy podczas jazdy, szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:42 rozumiem, że to przykładowe dozwolone zachowania, no może bicie się wykreślmy kochana Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 10:43 ja sie nie biję, jestem spokojna i miła tylko to o pierogach zle podpielam Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: w mordę, jaki pojemny ten van ;) n/t 12.12.08, 11:03 Ja mam drugiego, na 7 osób Ale nie mam prawa jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: w mordę, jaki pojemny ten van ;) n/t 12.12.08, 11:05 A po co ci jakieś papierki.Precz biurokracji!Któraś może poprowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: w mordę, jaki pojemny ten van ;) n/t 12.12.08, 11:06 Dodam, że kierownica po lewej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: w mordę, jaki pojemny ten van ;) n/t 12.12.08, 11:07 no ale to dobrze chyba...? Po chrześcijańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: w mordę, jaki pojemny ten van ;) n/t 12.12.08, 11:09 No wiesz MathiolaU nas tylko po prawej ale ja wiedzialam ze z nimi cos nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: w mordę, jaki pojemny ten van ;) n/t 12.12.08, 11:10 Nie martw się, poprawimy! Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: w mordę, jaki pojemny ten van ;) n/t 12.12.08, 11:11 Cholera, miało być, że po prawej! Źle spojrzałam Taaa, ze mną daleko zajedziecie Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: w mordę, jaki pojemny ten van ;) n/t 12.12.08, 11:17 dag_dag napisała: > Cholera, miało być, że po prawej! Źle spojrzałam Taaa, ze mną daleko > zajedziecie Babo, Ty juz piana jestes, jeszcze nie wyruszyłyśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: w mordę, jaki pojemny ten van ;) n/t 12.12.08, 11:33 dobra ja moge prowadzić, bo juz jezdziłam takim " bez kierownicy" tylko na milosc boską..zabierzecie mnieeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: w mordę, jaki pojemny ten van ;) n/t 12.12.08, 11:13 ja mam prawko!ja!ja!ja! Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: w mordę, jaki pojemny ten van ;) n/t 12.12.08, 11:14 Super! Gwarantuję, że kierownica jest. Tylko jeszcze nie ustaliłam po której stronie Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 11:01 Jak będziecie przejeżdżać kolo mnie to trabnijcie.Skocze z młodym do lekarza a stresa mam wielkiego bo on jak i reszta ludzi tu mówi tylko po angielsku a to nie mój ulubiony język. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 11:11 Ja mam dosyc pojemny samochod, troche poobijany, ale co tam...Przeciez mozemy grac na patologie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 11:24 ja też chętnie się przyłączę, mam nalewki mojej mamy i vana 7 os (tylko któraś musi prowadzić) Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 11:34 biedna mamabuły niczego się nie spodziewa..a tu taka inwazja niczym plaga egipska.. z tą różnicą, że ta "plaga" jedzie z prezentami i ma dobre zamiary Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 11:38 Zgłaszam się na kierowcę tego wesołego pojazdu. Ale tylko w jedną stroną! Po imprezie nie prowadzę Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 11:45 Ja moge prowadzic w drodze powrotnej, ale pilsssss.....pootwierajcie wszystkie bramy. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 11:57 będziemy po polach jeździć i rozbierane fotki na łonie natury pstrykać z serii :jak dobrze wyglądać nago, nawet wtedy kiedy człowiek już w ogóle nie wygląd i zapomniał co to kac bo nie trzeźwieje:: Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 11:52 A moze ten tego.... no na pake do tira? imprezka na pace, duzy salon normalnie- i jaka pojemnosc Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 11:55 Ja mam przyczepę kempingową, to mogę wziąć, chociaż trochę rozwalona. Bo do vana was tylę, że się cholera już nie zmieszczę. I ja nie chcę siedzieć z Dlanią, bo ja też rzygam, ale od kiełbasy, hyhy. Wezmę Wii na drogę Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 13:36 Ja juz jestem i jak daleko jesteśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 13:43 i co i co? wredoty jedne.. po mnie nie raczył nikt zajechać? buuu.. a już miałam zaproszenia na ciepłe wakacje wysyłać Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 15:05 weźcie i mnie!!! plizzz właśnie nagotowałam ogórkowej cały gar- na drogę "mokry prowiant". W barku jakaś whisky męża- może nie zauważy. Do tego moje wino białe, wytrawne. Nie rzygam (chyba, że po imprezie, ale jeszcze tego nie sprawdziłam)i mogę jechać w bagażniku albo przyczepię sanki do zderzaka. dlania a podzielisz się kiełbasą? bo uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 15:55 Nie sądzicie, że to dziwne, że mamabuły tak cicho siedzi i nic nie odpisuje??? Może pakuje walizkę w pośpiechu, by czmychnąć czym prędzej, zanim dojedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 16:06 Albo szykuje fondue w naczyniu o średnicy dwóch metrów ... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 19:11 agusia79-dwa napisała: dlania a podzielisz się kiełbasą? bo uwielbiam Dam ci pół pęta, ale nie gwarantuje, że ni bedzie obrzygana (przez mathiolę i jeszcze taka jedną Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 12.12.08, 19:21 etam- jak będzie obrzygana to ją sobie umyję w płynie do naczyń- skoro w sklepach myją a ludzie to kupują i jeszcze żyją, to mnie też się nic nie stanie. czyli muszę na wszelki wypadek zabrać płyn do naczyń- tylko czy fairy będzie ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 moge z Wami?? 12.12.08, 16:19 mam duze wkupne - zaczęliśmy przedświąteczną produkcje, moge szyneczke czy jaką kiełbasek podkraść, do tego ze dwie flachy domowego wina poza tym dobrze prowadzę i mam duże auto, możemy se kolumną myknąc ) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: moge z Wami?? 12.12.08, 16:31 o tak, kolumną. Jak ten poseł (Kurski?) co podczepił się jak więźnia przewozili Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: moge z Wami?? 12.12.08, 16:48 A przepraszam,że się wtrącę-gdzie jest wyżej wymieniona sama zainteresowana-mamabuły,czyżby szusowała na nartach we szwajcarskim kurorcie? Weżcie mnie ze sobą ja mogę zabrać niemieckie winko i łososia trzy sztuki-starczy? z naszego morza Bałtyckiego Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Juz pojechalyscie? nt 12.12.08, 17:10 myślę, że zapisy trwają, kompletujemy transport i uzupełniamy bieliźniane zakupy coby do kalesonów pasowały i były tak na wszelki Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Juz pojechalyscie? nt 12.12.08, 17:13 mogę zabrać cztery NIErzygające i uprzedzam, że po pijaku też prowadzę Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: Juz pojechalyscie? nt 12.12.08, 17:20 ja jako, że na tych sankach śmigam za zderzakiemproszę o kierowcę, który nie przekracza dopuszczalnej prędkości. I kalesony starego podprowadziłam- bielizny nie biorę wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Juz pojechalyscie? nt 13.12.08, 09:42 dojechały już? Coś mamabuly sie nie odzywa..pewnie sie przestraszyła i uciekła Odpowiedz Link Zgłoś
prigi Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 13.12.08, 15:51 o nie, moje drogie mamy. beze mnie ta impreza bedzie nie ważna:p parę butelek miodówki wysokoprocentowej mam, prawojazdy nawet jeszcze ważne, choć jak się nie sprężymy, to nie gwarantuję czy ilość punktów niebezpiecznie się nie podniesie. jak ktoś ma potrzebę, to nawet do sklepu z dopalaczami podskoczę, a co mi tam. to co, mogę z Wami?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 13.12.08, 17:12 Zaraz jakis jednorazowy nick zalozy temat jak wybrnac z wizyty 'niezapowiedzianych' gosci Mamabula pewnie kombinuje jak do Polski przyjechac, zeby sie nie napatoczyc na wycieczke rozbawionych emam Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Jedziemy do mamybuly na imprezkę.. 14.12.08, 18:42 Wywlekam wątek, bo spadł nieco, specjalnie dla naszej gospodyni Odpowiedz Link Zgłoś