blue_belle Re: Dr Gawinowska 25.01.09, 18:53 Gabinet Lekarski M. Skłodowskiej - Curie 14/16 tel. do ośrodka: 034 365-64-43 lek. med. Bożena Gawinowska lekarz chorób dziecięcych; specjalista medycyny rodzinnej tel. do lekarza: 0602 597 181 godziny przyjęć: rejestracja telefoniczna znalazłam w necie. ale masz do niej komórkę więc zadzwoń i pewnie prywatnie też przyjmuje. a może ten gabinet jest prywatny. a skąd wiesz że jest dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
kid111 Re: Dr Gawinowska 26.01.09, 12:05 Dzięki Marta. Ona leczyła mnie kiedy byłam dzieckiem, chcę do niej iść z Natalką Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: Dr Gawinowska 26.01.09, 13:56 no to mam nadzieję że te namiary aktualne. no i że Wam pomoże ta lekarka. pozdrawiam i szybkiego powrotu do zdrowia Natalce życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka2 Re: Dr Gawinowska 26.01.09, 14:08 ja do niej chodzę ze swoim synkiem, według mnie jest bardzo dobrym lekarzem, mam do niej zaufanie w przeciwieństwie do lekarza z przychodni; ostatnio przed świętami lekarka w przychodni stwierdziła u mojego Kuby zmiany w oskrzelach i uraczyła moje dziecko antybiotykiem, który natychmiast zwymiotował; wg dr Gawinowskiej mały miał silne przeziębienie, brał syropy i witaminy, wyzdrowiał po 10 dniach; pytanie do blue-belle, czy masz jakieś negatywne doświadczenia z tą lekarką? przepraszam że tak pytam ale wnioskuję to z tonu twojej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: Dr Gawinowska ok 26.01.09, 17:36 Dr Gawinowska jest naszym lekarzem rodzinnym.Z córką chodze od urodzenia - to juz 13 lat i teraz z synkiem.Zawsze jej diagnoza była trafiona, a antybiotyków unika jak ognia(tz daje receptę, ale każe poczekać 2-3 dni i jak nie będzie poprawy to dopiero wykupić i podać), poleca też leki homeopatyczne.Według mnie jest ok. Acha chodzę do przychodni gdzie przyjmuje (nfz) na wyczerpach na ul Warszawskiej koło Huty szkła tel 3604174 do rejestracji. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: Dr Gawinowska 26.01.09, 20:54 ja absolutnie nie znam tej lekarki. dla kid znalazłam jej namiary w necie. a napisałam że mam nadzieję że ta pani dr pomoże Natalce, bo wiem że do tej pory różnie bywało z jej zdrówkiem i z lekarzami. więc mam nadzieję że tym razem wybór tej lekarki będzie w końcu trafiony i tylko o to mi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka2 Re: Dr Gawinowska 27.01.09, 08:58 rozumiem blue-belle, sorki że tak zapytałam ale źle cię zrozumiałam Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: Dr Gawinowska 27.01.09, 11:21 ale nie ma sprawy - pytać można a nawet trzeba. bo faktycznie zabrzmiało to inaczej dla postronnej osoby i można było wnioskować negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś