Dodaj do ulubionych

Dr Gawinowska

25.01.09, 17:09
Ma ktoś namiary?
Obserwuj wątek
    • blue_belle Re: Dr Gawinowska 25.01.09, 18:53
      Gabinet Lekarski
      M. Skłodowskiej - Curie 14/16
      tel. do ośrodka: 034 365-64-43
      lek. med. Bożena Gawinowska
      lekarz chorób dziecięcych; specjalista medycyny rodzinnej
      tel. do lekarza: 0602 597 181
      godziny przyjęć: rejestracja telefoniczna

znalazłam w necie. ale masz do niej komórkę więc zadzwoń i pewnie prywatnie też
      przyjmuje. a może ten gabinet jest prywatny. a skąd wiesz że jest dobra?
      • kid111 Re: Dr Gawinowska 26.01.09, 12:05
        Dzięki Marta. Ona leczyła mnie kiedy byłam dzieckiem, chcę do niej iść z Natalką
        • blue_belle Re: Dr Gawinowska 26.01.09, 13:56
          no to mam nadzieję że te namiary aktualne. no i że Wam pomoże ta lekarka.
          pozdrawiam i szybkiego powrotu do zdrowia Natalce życzę.
          • mamulinka2 Re: Dr Gawinowska 26.01.09, 14:08
            ja do niej chodzę ze swoim synkiem, według mnie jest bardzo dobrym lekarzem, mam
            do niej zaufanie w przeciwieństwie do lekarza z przychodni; ostatnio przed
            świętami lekarka w przychodni stwierdziła u mojego Kuby zmiany w oskrzelach i
            uraczyła moje dziecko antybiotykiem, który natychmiast zwymiotował; wg dr
            Gawinowskiej mały miał silne przeziębienie, brał syropy i witaminy, wyzdrowiał
            po 10 dniach;
            pytanie do blue-belle, czy masz jakieś negatywne doświadczenia z tą lekarką?
            przepraszam że tak pytam ale wnioskuję to z tonu twojej wypowiedzi
            • dorota.skupa Re: Dr Gawinowska ok 26.01.09, 17:36
              Dr Gawinowska jest naszym lekarzem rodzinnym.Z córką chodze od
              urodzenia - to juz 13 lat i teraz z synkiem.Zawsze jej diagnoza była
              trafiona, a antybiotyków unika jak ognia(tz daje receptę, ale każe
              poczekać 2-3 dni i jak nie będzie poprawy to dopiero wykupić i
              podać), poleca też leki homeopatyczne.Według mnie jest ok.
              Acha chodzę do przychodni gdzie przyjmuje (nfz) na wyczerpach na ul
              Warszawskiej koło Huty szkła tel 3604174 do rejestracji.
            • blue_belle Re: Dr Gawinowska 26.01.09, 20:54
              ja absolutnie nie znam tej lekarki. dla kid znalazłam jej namiary w necie. a
              napisałam że mam nadzieję że ta pani dr pomoże Natalce, bo wiem że do tej pory
              różnie bywało z jej zdrówkiem i z lekarzami. więc mam nadzieję że tym razem
              wybór tej lekarki będzie w końcu trafiony i tylko o to mi chodziło smile
              • mamulinka2 Re: Dr Gawinowska 27.01.09, 08:58
                rozumiem blue-belle, sorki że tak zapytałam ale źle cię zrozumiałam
                • blue_belle Re: Dr Gawinowska 27.01.09, 11:21
                  ale nie ma sprawy - pytać można big_grin a nawet trzeba. bo faktycznie zabrzmiało to
                  inaczej dla postronnej osoby i można było wnioskować negatywnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka