Dodaj do ulubionych

Jak to jest moje panie ???????????

27.01.09, 20:24
Jestem egoistka, bywam - wredna, zlosliwa, apodyktyczna, pyskata, od
niedawna dopiero gotuje ( wczesniej nie bylo mowy ), nie znosze
dzieci i do niedawna glosilam ze ich miec nie chce, kaprysna,
marudna, ignorantka, krzycze, wrzeszcze, robie awantury, musi byc na
moim, robie co mi sie podoba, a jednak faceci mnie kochaja. Moj maz
mnie kocha coraz bardziej, a kazdy z moich panow ex oraz panow na
krocej ( zawsze ja zostawialam ) dlugo za mna plakal i chetny byl do
powrotu.
A wielu panow ktorzy mnie znaja daliby wiele zeby ze mna byc.
Warto chyba byc zolza?
Obserwuj wątek
    • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:26
      a jaki my mamy dowód, że owi panowie nie płakali ze szczęścia że ich puściłaś? wink

a na poważnie faceci to idioci więc kto ich tam wie big_grin
      • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:28
        niya napisała:

> a jaki my mamy dowód, że owi panowie nie płakali ze szczęścia że
        ich puściłaś?
        > wink
        >

bo wystawali pod moimi oknami, sledzili mnie, wydzwaniali, oferowali
        pierscionki,,,,malo?
        • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:30
          powodów może być wiele Lipcowa

mogłaś im fundować wiele atrakcji seksualnych i tego im było żal, faceci rzadko
          myślą rozumiem kiedy fiut ma ubaw.

A poza tym głupi to wątek bo znamy tylko Twoje zdanie a dlaczego oni tak ganiali
          za Tobą to chyba nikt się już nie dowie
          • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:32

> A poza tym głupi to wątek bo znamy tylko Twoje zdanie a dlaczego
            oni tak ganial
            > i
            > za Tobą to chyba nikt się już nie dowie

No wlasnie. I moje zdanie jest wcale wychwalajace mnie. Wrecz
            przeciwnie pisze o swoich wadach.Dlatego pytam co oni chcieli, w
            takim razie.
            • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:33
              chętnej dupy?
              • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:34
                niya napisała:

> chętnej dupy?

a to cos zlego ?
                • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:35
                  oczywiście,że nie, ale nie opowiadaj nam tu że tak za tobą płakali bo taka cudna
                  jesteś powiedz wprost że chętnie dawałaś i już
                  • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:40

> oczywiście,że nie, ale nie opowiadaj nam tu że tak za tobą płakali
                    bo taka cudn
                    > a
                    > jesteś powiedz wprost że chętnie dawałaś i już

no tak ale facet nie placze za du odajka nawet jesli mu robi dobrze
                    a nie zalezy mu na niej
                    oczywiscie ze chetnie daje moim partnerom, a jak mam dawac?
                    niechetnie? w nagrode? jak ?
                    • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:41
                      to zależy jaki facet jeśli był w stanie zdobyć tylko ciebie to oczywiste jest że
                      za dupodajką płacze nie?
                      • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:42
                        niya napisała:

> to zależy jaki facet jeśli był w stanie zdobyć tylko ciebie to
                        oczywiste jest ż
                        > e
                        > za dupodajką płacze nie?

Ale to byly stale zwiazki a nie jakies du,,,czenie na 1 randce.
                        • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:45
                          oczywiście że stałe dlatego potem tak facetowi żal że dupę stracił smile

Lipcowa jakoś mało przekonujące te argumenty wiesz? idź się produkuj na
                          Mężczyźnie może się popodniecają i docenią Twój wątek
                          • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:46

> oczywiście że stałe dlatego potem tak facetowi żal że dupę
                            stracił smile

Pewnie ze zal.Bo fajna dupa.

> Lipcowa jakoś mało przekonujące te argumenty wiesz? idź się
                            produkuj na
                            > Mężczyźnie może się popodniecają i docenią Twój wątek

Zastanowie sie.
                            • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:49
                              > Zastanowie sie.

no widzisz i doszłyśmy do sedna, lubisz zadowalać facetów to i nie dziw że im
                              potem szkoda, w końcu Ci uwierzyłam WOW!
                              • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:50

> no widzisz i doszłyśmy do sedna, lubisz zadowalać facetów to i nie
                                dziw że im
                                > potem szkoda, w końcu Ci uwierzyłam WOW!

Jasne ze lubie zadowalac, a Ty nie?
                                • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:52
                                  lubię, pod warunkiem że mam ich szacunek i głębsze uczucie, a nie daję dupy,
                                  rzucam i lecę następnemu dawać.

• 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:53

> lubię, pod warunkiem że mam ich szacunek i głębsze uczucie, a nie
                                    daję dupy,
                                    > rzucam i lecę następnemu dawać.

O to tak jak ja. Sadzilas ze jest inaczej?
                                    • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:56
                                      oczywiście że tak bo jakoś trudno mi uwierzyć że w życiu jesteś taka na jaką
                                      kreujesz się na forum, albo trafiasz na facetów ogromnych masochistów, albo
                                      nieporadnych życiowo albo wariatów wink

A teraz tak na poważnie, może faktycznie masz cechy które są dla nich
                                      pociągające? jak mówiłam wyżej kto faceta zrozumie? skoro ja znalazłam faceta
                                      który mnie pokochał to może i ty ich przyciągasz?

Spadam już i trzymaj się Lipcowa smile, dzięki za czadowy wątek smile
                                      • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:00

> oczywiście że tak bo jakoś trudno mi uwierzyć że w życiu jesteś
                                        taka na jaką
                                        > kreujesz się na forum,

A na jakiej podstawie wpadlo Ci do glowy ze daje du,,y i lece do
                                        nastepnego? I za tym tesknili moi byli?

albo trafiasz na facetów ogromnych masochistów, albo
                                        > nieporadnych życiowo albo wariatów wink

Dlaczego tak sadzisz? Dlatego ze co - ze tak a nie inaczej kreuje
                                        sie na forum? dlatego ze sie ze mna nie zgadzasz? bo nie podoba ci
                                        sie to co pisze? Przeczytaj forum- emama, zycie rodzinne, kobieta,
                                        facet- w takim razie WSZYSCY ludzie sa albo masochistami, albo
                                        nieporadni zyciowo albo powinni sie leczyc.

>
                                        • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:03
                                          Lipcowa ja pisząc to wszystko ŻARTOWAŁAM! to jest taka forma zabawy którą się
                                          jednak spotyka na forum smile.

Daj spokój tyle lat się na Ciebie w różnych miejscach netu natykam, że bez
                                          Ciebie to jak bez nogi big_grin

Serio mówię, że żartowałam a jeśli wzięłaś to na poważnie to cóż więcej nic nie
                                          powiem. Naprawdę już idę, do następnej pyskówki Lipcowa smile
                                          • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:05
                                            Wkurzylas mnie teraz. ;-(
                                            Bo myslalam ze nie zartowalas, tak to juz jest na tym forum. Napisz
                                            cos a rzucaja sie jak psy.
                                            • madameblanka Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 22:35
                                              lipcowa, po co wdałaś się w pyskówkę, dziewczę łapie za słówka i tyle. Wyłapała,
                                              przepraszam... wyimaginowała sobie z wątku, ze jak facet na ciebie leci to
                                              musisz dawać, eeech, i się uwiesiła jak chora, oleeej.

Nie mając riposty napisała że żartuje.
                                              • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 28.01.09, 07:01
                                                madameblanka "dziewczę" nie życzy sobie tak durnych uwag na jej temat ok? nie
                                                wiesz o co chodzi to krytykuj inne "dziewczę". Dziękuję
                                                • madameblanka Re: Jak to jest moje panie ??????????? 28.01.09, 09:32
                                                  wyluzuj dziewczę, nie ty będziesz decydować /życzyc sobie , he he/ gdzie mam
                                                  zabierać głos a gdzie nie. Zdaje się forum jest ogólnodostępne.
                                                  • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 28.01.09, 10:09
                                                    wyluzować? przecież jestem wyluzowana to Ty się mnie czepiłaś jak pijany płotu i
                                                    sama nie wiesz o co Ci chodzi. Owszem nie będę Ci mówić co gdzie masz głos
                                                    zabierać ale mogę Cię zignorować co właśnie zamierzam zrobić. Miłęgo dnia meblu
                                                    czy jak ci tam
                                                  • brombulina Re: Jak to jest moje panie ??????????? 29.01.09, 09:39
                                                    niya, tylko o twoim ograniczeniu, prymitywizmie myślenia, braku
                                                    wyobraźni i chyba braku powodzenia meżczyzn świadczy twoje
                                                    upraszczanie świata, że faceci lubią dupodajki i to cała tajemnica
                                                    pwodzenia lipcowej... mechanizm obronny czuję, że ci się włączył...
                                                    a nie możesz zrozumieć, że lecą na nią, bo jest atrakcyjna, bo się
                                                    nie łasi itd... a, że nie każdy typ faceta poleci na ten typ
                                                    kobiety, to inna rzecz....
                                                  • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 29.01.09, 10:00
                                                    a nie przyszło Ci do głowy że to nie moje ograniczenie i prymitywizm myślenia
                                                    skłoniły mnie do napisania tego, a zwykłe podpuszczanie kogoś dla zabawy? że
                                                    normalnie sobie z niej żartowałam? gdybyś przeczytała poniższe teksty to byś
                                                    zobaczyła, że nie tylko ja na to wpadłam, a gdybyś poszła dalej i poczytała inne
                                                    wątki Lipcowej to zobaczyłabyś że ten nie jest odosobniony w takim stylu pisania
                                                    do niej.
                                                    Poza tym jak pomyślałaś na końcu to nie tryb obronny mi się włączył tylko
                                                    napisałam szczerze, że wierzę iż może być pociągająca dla facetów ponieważ
                                                    musiałam już iść a nie chciałam aby wzięła to wszystko na poważnie.
                                                    Czy jeszcze jakimś epitetem zechcesz mnie podsumować? Poza tym nie mnie jedną bo
                                                    chyba kilka dziewcząt niżej pisało coś podobnego do mnie, doczytałaś niżej czy
                                                    zakończyłaś na skrytykowaniu mnie?
                                                  • niya Brombulina 29.01.09, 10:03
                                                    proszę nawet zanim odeszłam zaznaczyłam że mówię teraz poważnie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=90461033&a=90462976
                                                    może po prostu czytaj uważniej
                                                  • brombulina Re: Brombulina 29.01.09, 15:47
                                                    nie czytam wszystkich, raczej na wyrywki, bo mi czasu szkoda, na
                                                    takie bzdety, ale jakoś zajrzałam, bo mi koleżanka wspomniała....
                                                    Twoje odpowiedzi były wyjątkowo drażniące... ale wolny kraj, Ty
                                                    poiszesz, co chcesz, to i ja mogę, nie?

a skoro uważasz, że nazywanie kogoś publicznie na formum dupodajką ,
                                                    to żart, to jesteś jeszcze głupsza niż mi się wydawało....
                                                  • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 29.01.09, 20:34
                                                    dupodajki? a to dupodajka jest tez taka kobieta ktora daje wlasnemu
                                                    partnerowi? bo ja tylko takim dawalam.

Fajne masz rozumowanie - jak facetowi jest dobrze z kobieta ktora
                                                    nie jest lagodna i ukladna to musi mu dobrze dawac,,,,
                  • sir.vimes Wiele chętnie daje i same wystają pod oknami 28.01.09, 12:59
                    czekają na telefony itp więc to akurat średni argument. Faktycznie , Lipcowa ma
                    wiele racji większość mężczyzn zrobi więcej dla zatrzymania kobiety "fatalnej"
                    niż dla związku z dobrą, słodką, zgodną i pogodną.

Natomiast fajne to jest w ramach zabaw towarzyskich na studiach , w małżeństwie
                    już mniej - IMO warto szukać takiego rodzynka na którego stereotypowe harce (ani
                    w stronę zołzy ani w stronę Cud - Żonki) nie działają bo kocha jako człowieka i
                    tyle.
                    Adrenaliny może mniej - prawdziwej bliskości więcej.
        • doral2 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:32
          ale z czasem im się to nudzi i przestają big_grin
          facet też po jakimś czasie ma dosyć i szuka czegoś bardziej stabilnego, kobita
          zresztą też
    • wredna_ja Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:26
      Bo faceci masochistami sa,wiadomo nie od dzis tongue_out
    • demonii.larua Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:26
      Pewnie, że warto big_grin
    • gagunia Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:28
      Każda potwora znajdzie swojego amatora.
    • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:30
      moze zapytam wiec panow na Mezczyznie?
      W sumie emamy to niezbyt reprezentatywna grupa, szczegolnie jesli
      chodzi o ocenianie mnie.
      • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:33
        nie zdziw się jak zaczną pytać o preferencje seksualne i ulubione pozycje smile.

Lipcowa podwyższasz swoją wartość w oczach e-mam opowiadając rzeczy których nie
        udowodnisz? Wydaje mi się, że świadectwo o sobie przez lata na forum pisałaś i już
        • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:34

> Lipcowa podwyższasz swoją wartość w oczach e-mam opowiadając
          rzeczy których nie
          > udowodnisz?

Nie udowodnilam jeszcze ze jestem wredna, pyskata i
          zlosliwa???????????

• niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:36
            zauważyłaś i zauważyłaś także że nie jesteś tu doceniana więc nie wiem co chcesz
            jeszcze tym wątkiem udowodnić smile
            • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:42
              oczywiscie ze jestem tu doceniana i nie potrzebuje wiecej
              nie bez powodu chyba i ty wyprodukowalas tu juz 7 postow
              • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:44
                a to akurat nie świadczy o docenianiu cię a bardziej o nudnym wieczorze big_grin

nie mam w zwyczaju siedzieć wieczorami na forach więc jesteś dla mnie chwilową
                rozrywką i nic więcej wink
                • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:47

> nie mam w zwyczaju siedzieć wieczorami na forach więc jesteś dla
                  mnie chwilową
                  > rozrywką i nic więcej wink

Nie, no poplacze sie.
                  • niya Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:50
                    przeczysz sama sobie, takie typy jak Ty nie płaczą, trzymaj fason przynajmniej
                    publicznie
      • zoofka Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:36
        chciałaś się dowartościować, i powyższe wypowiedzi jeszcze
        utwierdziły Cię w Twoim mniemaniu o swojej wartości. Czyż nie tego
        oczekiwałaś?
        nie musisz iść na to forum mężczyzna.
        Przecież wiadomo, że jak Cię nie oceniają dobrze to zazdroszczą nie
        uważasz tak właśnie?

eh lipcowa... czasem piszesz do rzeczy a czasem wyłazi z Ciebie taki
        dziwny człowiek
    • kali_pso jak to dlaczego, Lipcowa? 27.01.09, 20:32

Bo jesteś piękna i mądra przecieżwinkpppppppppp
    • graue_zone Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:33
      Aaa, bo Ty najwspanialsza jesteś pod słońcem. I zawsze masz rację i ślicznie
      wyglądasz i mądrze mówisz. No bóstwo po prostu....przynajmniej w swoich własnych
      oczach, co tu nie od dziś wiadomo smile
      • hexella graue_zone 27.01.09, 20:35
        wiesz co? Twoje jajko mało mi sie z jajkiem kojarzybig_grin
        jakos tak klikać mi nie wypadawink
        • graue_zone Re: graue_zone 27.01.09, 20:36
          A z czym?! Czyżby...? Ale to jajko, zapewniam. Klikaj, klikaj, może się co wykluje.
    • inia33 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:37
      zadziwia mnie twój pęd do tego, aby być zawsze w centrum uwagi...
      ...i to, że w sumie posiadłaś tę umiejętność...
    • zona_mi Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:38
      18_lipcowa1 napisała:

> A wielu panow ktorzy mnie znaja daliby wiele zeby ze mna byc.

smile

> Moj maz mnie kocha coraz bardziej,

smile)

> kazdy z moich panow ex oraz panow na krocej ( zawsze ja
      zostawialam ) dlugo za mna plakal i chetny byl do powrotu.

smile))
      • ciociacesia riposta ci nie wyszła 30.01.09, 17:58
        bo buzki wstawiło smile
    • agatracz1978 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:42
      18_lipcowa1 napisała:

> Jestem egoistka, bywam - wredna, zlosliwa, apodyktyczna, pyskata, od
      > niedawna dopiero gotuje ( wczesniej nie bylo mowy ), nie znosze
      > dzieci i do niedawna glosilam ze ich miec nie chce, kaprysna,
      > marudna, ignorantka, krzycze, wrzeszcze, robie awantury, musi byc na
      > moim, robie co mi sie podoba, a jednak faceci mnie kochaja. Moj maz
      > mnie kocha coraz bardziej, a kazdy z moich panow ex oraz panow na
      > krocej ( zawsze ja zostawialam ) dlugo za mna plakal i chetny byl do
      > powrotu.
      > A wielu panow ktorzy mnie znaja daliby wiele zeby ze mna byc.
      > Warto chyba byc zolza?

Zależy jakich facetów się wybiera. Ci Twoi (zakładając, że tylu ich było)to
      zapewne ten typ, który większość kobiet odrzuca smile Jak już znajdą taką laskę,
      która bierze co się nawinie to się nie chcą odwalić....
      • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:46

> Zależy jakich facetów się wybiera. Ci Twoi (zakładając, że tylu
        ich było)to
        > zapewne ten typ, który większość kobiet odrzuca smile

No i tu musze Cie rozczarowac moja droga, bo wlasnie nie taki typ
        byl w moim kregu zainteresowania.

Jak już znajdą taką laskę,
        > która bierze co się nawinie to się nie chcą odwalić....

Mam za duze wymagania do panow by brac co sie nawinie.

• agatracz1978 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:51
          Oczywiście wszystkie wierzymy i niesamowicie zazdrościmy smile)))wiesz znam kilka
          takich panienek, które dużo mówiły a potem jakoś okazywało się inaczej. Cóż
          piękny wieczór, można pomarzyć i podzielić się swoimi marzeniami z innymi. A co
          do dużych wymagań - zależy co się od drugiego wymaga smile
          • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:52
            Ale to nie chodzi o to czy macie mi wierzyc, albo zazdroscic, bo
            mnie to nie interesuje, tylko o to czy warto byc zolza?

Tak po prostu.
            • agatracz1978 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:57
              18_lipcowa1 napisała:

> Ale to nie chodzi o to czy macie mi wierzyc, albo zazdroscic, bo
              > mnie to nie interesuje, tylko o to czy warto byc zolza?
              >
              >
              > Tak po prostu.

Zależy co kto lubi. Jak nie masz nic innego do zaoferowania to bądź sobie zołzą,
              dawaj na prawo i lewo i niech ryczą pod oknami. Pewnie są faceci, którzy lubią
              typ kobiet - pytanie tylko jacy o faceci. Ja chyba nie chciałabym ich spotkać na
              swojej drodze smile
              • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:01

> Zależy co kto lubi. Jak nie masz nic innego do zaoferowania to
                bądź sobie zołzą
                > ,
                > dawaj na prawo i lewo i niech ryczą pod oknami.

O co chodzi z tym dawaniem na prawo i lewo? Gdzie ja tak napisalam
                ze daje na prawo i lewo?

Pewnie są faceci, którzy lubią
                > typ kobiet - pytanie tylko jacy o faceci. Ja chyba nie chciałabym
                ich spotkać n
                > a
                > swojej drodze smile

A nie sadzilas, hm nie pomyslalas po prostu ze oprocz wad ktore
                wymienilam mam zwyczajnie- zalety ?
                >
                • nikt_online Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:51
                  Tak,masz zalety którymi nieątpliwie są Twe wady.Wg Ciebie.
                • agatracz1978 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 22:22
                  18_lipcowa1 napisała:

>
                  >
                  > O co chodzi z tym dawaniem na prawo i lewo? Gdzie ja tak napisalam
                  > ze daje na prawo i lewo?
                  >
                  czytając Twoje "rozmowy" w tym wątku można tak wywnioskować.

>
                  > A nie sadzilas, hm nie pomyslalas po prostu ze oprocz wad ktore
                  > wymienilam mam zwyczajnie- zalety ?
                  > >
                  Wiesz ja myślałam, że to wszystko co piszesz o sobie uważasz za swoje zalety -
                  taka jesteś z tego dumna, że chyba gdyby ktoś powiedział, że masz jakieś zalety
                  oprócz tego to byś się śmiertelnie obraziła.
                  • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 22:27

> czytając Twoje "rozmowy" w tym wątku można tak wywnioskować.
                    >

GDZIE?

> Wiesz ja myślałam, że to wszystko co piszesz o sobie uważasz za
                    swoje zalety -
                    > taka jesteś z tego dumna, że chyba gdyby ktoś powiedział, że masz
                    jakieś zalety
                    > oprócz tego to byś się śmiertelnie obraziła.

No to nie zrozumialas. To sa moje wady. I pomimo nich ktos mnie
                    chcial, chce i bedzie chcial. Czyli ze musze miec zalety
                    przewyzszajace te wady. Proste.
                    • agatracz1978 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 22:42
                      18_lipcowa1 napisała:

>
                      >> GDZIE?

Poniżej, wdałaś się w dyskusję o "dawaniu" - najpierw coś tam zaprzeczałaś a
                      potem to już poszło w inną stronę.
                      >

>
                      > No to nie zrozumialas. To sa moje wady. I pomimo nich ktos mnie
                      > chcial, chce i bedzie chcial. Czyli ze musze miec zalety
                      > przewyzszajace te wady. Proste.

No to może zbyt podkreśliłaś swoje wady i zrobiłaś to w sposób wskazujący na to,
                      że jesteś z siebie dumna> Takie niby - patrzcie - jestem wredna, podła itp a
                      faceci mnie uwielbiają. Ani słowa o zaletach. Dla mnie to normalne, że kobieta
                      może mieć szereg wad (ja też aniołem nie jestem) ale ma też zalety, przy których
                      wady nie są już tak istotne. I wtedy faceci płaczą smile Mój mąż też pewnie mógłby
                      wskazać wiele moich wad a jednaj jest ze mną i kocha mnie jak nie wiem co bo mam
                      wiele zalet które są dla niego ważniejsze. A która z nas nie ma wad i która nie
                      jest w pewnych sytuacjach zołzą...
                      • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 22:44
                        agatracz1978 napisała:

> 18_lipcowa1 napisała:
                        >
                        > >
                        > >> GDZIE?
                        >
                        > Poniżej, wdałaś się w dyskusję o "dawaniu" - najpierw coś tam
                        zaprzeczałaś a
                        > potem to już poszło w inną stronę.
                        >

zarzucono mi ze dobrze dawalam dlatego plakali
                        zapytalam tylko co jest zlego w dobrym dawaniu?
                        • agatracz1978 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 22:49
                          no to jakoś tak niewinnie wątek rozwinął się w kierunku "dawania" a nie Twoich
                          ewentualnych zalet smile
                          • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 28.01.09, 10:13
                            agatracz1978 napisała:

> no to jakoś tak niewinnie wątek rozwinął się w kierunku "dawania"
                            a nie Twoich
                            > ewentualnych zalet smile

no ale to nie ja to tak rozwinelam
                            • agatracz1978 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 28.01.09, 11:48
                              Ja nie twierdzę, że to Ty. Nie wiem nawet skąd padł ten pomysł bo szczerze
                              mówiąc zagubiłam się już w wypowiedziach wink Jedno jest pewne - nie które
                              wypowiedzi były bardzo wesołe i pośmiałam się nieźle a w ciąży jak wiadomo
                              śmiech ma ogromne znaczenie zwłaszcza dla dziecka. Więc zakładając wątek, Ty
                              kobieta nienawidząca dzieci niechcący bardzo pomogłaś mojej nienarodzonej
                              córeczce pośmiać się razem z jej mamusią wink
                    • hellious Re: Jak to jest moje panie ??????????? 28.01.09, 10:16
                      No ale skoro o tym wiesz, to po cholere pytasz nas, jak to jest? Pytanie wyglada tak, jakbys miala tylko wady, zalet zadnych a jednak ktos cie chce.
            • kali_pso Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:58

Juz Ci któraś odpowiedziała- na niektórych facetów to działa.
              Wszyscy oni byli do siebie w jakiś sposób podobni, prawda?

Inni, pogoniliby Cię dość szybko- takie jest życiewink
              • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:02
                kali_pso napisała:

>
                > Juz Ci któraś odpowiedziała- na niektórych facetów to działa.
                > Wszyscy oni byli do siebie w jakiś sposób podobni, prawda?

Zupelnie rozni.

Rozne swiaty, zawody, towarzystwo, oczekiwania co do kobiet.
                Wszystko rozne.
                • graue_zone Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:07
                  Ale każdy, na którego skinęłaś palcem, padał przed Tobą na kolana? Żaden Cię nie
                  odrzucił? Wspaniała jesteś!
                  • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:08
                    graue_zone napisała:

> Ale każdy, na którego skinęłaś palcem, padał przed Tobą na kolana?
                    Żaden Cię ni
                    > e
                    > odrzucił? Wspaniała jesteś!

Poczekaj pomysle,,,,

,,,,,,,,,,,,,
                    Nie,no zaden. Zaden mnie nie odrzucil.
                • kali_pso Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:09

To inaczej- dlaczego ich, zupełnie róznych jak twierdzisz, i tak w
                  końcu rzucałaś?
                  • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:16

> To inaczej- dlaczego ich, zupełnie róznych jak twierdzisz, i tak w
                    > końcu rzucałaś?

Bo po dluzszym poznaniu oczywiscie okazywalo sie, ze mimo iz to sa
                    fajni faceci ( bo byl i sa fajni ) mieli ceche, wade lub zespol
                    zachowan ktory dyskwalifikowal. Np. jeden pan za bardzo lubil
                    piwko.Inny uwazal ze obowiazki domowe to obowiazki kobiety.Wlasnie
                    dlatego teraz nie pisze lzawych watkow na forum.
                    • lady.deidre Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:25
                      wydaje mi się, że jednak te cechy, które wymieniłaś właśnie odrzuca większość
                      kobiet
                      • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:27
                        lady.deidre napisała:

> wydaje mi się, że jednak te cechy, które wymieniłaś właśnie
                        odrzuca większość
                        > kobiet

yyyyy od jak dawna jestes na forum?
                        • lady.deidre Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:40
                          jeżeli pytasz jak długo czytam to dosyć długo, w każdym razie pamiętam jeszcze czasy kiedy pisałaś pod innym nickiem. sugerujesz, że z lektury forum można wysnuć wniosek, że kobiety lubią alkoholików i szowinistów? Nie zgodzę się, takie wątki to jednak zdecydowana mniejszość
                • hellious Re: Jak to jest moje panie ??????????? 28.01.09, 10:20
                  18_lipcowa1 napisała:

> Wszystko rozne.

smiem watpic smile Rozne oczekiwania wobec kobiet? A ty sie tak dopasowywalas do kazdego. To wyjasnia dlaczego plakali smile Znalezli swoj zaklamany ideal, ktoremu po jakims czasie zabawa w aktoreczke sie nudzi i szuka innej roli.
                  • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 28.01.09, 10:31

a moze dlatego ze prawie kazdy czlowiek po rozstaniu cierpi i placze?
                    • hellious Re: Jak to jest moje panie ??????????? 28.01.09, 10:41
                      Jestes pewna? Ty tez za nimi plakalas? Smiem watpic smile Ja rowniez nie plakalam za wiekszoscia facetow z ktorymi sie rozstawalam. Czy oni plakali, nie wiem i nie obchodzi mnie to zupelnie. Ty tych facetow chyba rzucalas tak bez ostrzezenia, dlatego plakali. Nie wiedzieli nawet za co i dlaczego smile
              • umasumak Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:07

> Inni, pogoniliby Cię dość szybko- takie jest życiewink

Ale mało który wcześniej by nie przeleciał, albo przynajmniej by do tego dążył -
                takie jest życie wink
                • kali_pso Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:10

He,he..zapewne..pojęcie "dość szybko" jest pojemne. Myślę, że jakieś
                  kilka dni, góra tygodni pomieściwinkP
            • czajkax2 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:09
              18_lipcowa1 napisała:
              czy warto byc zolza?

warto, nie warto, czasem trzebasmile

A tak serio to durny watek zes wyprodukowala. No mam do ciebie
              sentyment, ale litości kobieto.
              • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:23

> A tak serio to durny watek zes wyprodukowala. No mam do ciebie
                > sentyment, ale litości kobieto.

To popatrz moze na odpowiedzi!
            • lady.deidre Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:15
              Odnoszę wrażenie, że założyłaś wątek tylko po to żeby się pochwalić jakie masz powodzenie. Na pytanie czy warto być zołzą odpowiem pytaniem: znam kobietę którą podnieca wbijanie igieł w jądra i również ma ogromne powodzenie, w związku z tym czy warto wbijać igły w jajka?
              • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:22
                lady.deidre napisała:

> Odnoszę wrażenie, że założyłaś wątek tylko po to żeby się
                pochwalić jakie masz
                > powodzenie. Na pytanie czy warto być zołzą odpowiem pytaniem: znam
                kobietę któr
                > ą podnieca wbijanie igieł w jądra i również ma ogromne powodzenie,
                w związku z
                > tym czy warto wbijać igły w jajka?

Ale przeciez ja ich nie wbijam 24 na dobe
                • lady.deidre Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:50
                  Przecież nie chodziło mi o aż tak dosłowne porównanie. Być może twoi ex w ogóle nie zwracali uwagi na twój podły charakter smile bo miałaś jakąś inną interesującą ich cechę (np. urodę, lubisz sex czy cokolwiek), a być może właśnie lubią zołzy - tak czy inaczej świadczy to tylko o tym że ci konkretni mężczyźni lubią zołzy, innych może to odrzucać.
    • hexella Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:45
      może poprostu trafiałaś na zwykłych mamłasów, co to bez bata nie
      pójdą?
      Sama posiadam parę z wymienionych przez Ciebie wyzej cech i wiem na
      jaki typ facetów one najbardziej działają.
      • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:49
        hexella napisała:

> może poprostu trafiałaś na zwykłych mamłasów, co to bez bata nie
        > pójdą?

Zapewne znalazlby sie mamlas w tym wszystkim ale poza tym byli
        bardzo rozni od siebie.

> Sama posiadam parę z wymienionych przez Ciebie wyzej cech i wiem
        na
        > jaki typ facetów one najbardziej działają.

to ze Ty wiesz, nie znaczy ze masz monopol na prawde
        sama znam dziewczyny o roznych cechach charakteru i sa one z roznymi
        mezczyznami. Jak to sie ma do twojej teorii?
        • hexella Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:54
          18_lipcowa1 napisała:

> sama znam dziewczyny o roznych cechach charakteru i sa one z
          roznymi
          > mezczyznami. Jak to sie ma do twojej teorii?

Eee..., Lipcowa przeczytaj to zdanie raz jeszcze bo ja wymiekamwink
          • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:56
            Sorry, ja tez wymieklam jak sie przeczytalam wink wiec jeszcze raz.
            Znam kobiety o cechach charakteru i temperamencie podobnym do mojego
            i znam takie ktore sa zupelnie odwrotne.
            Wg Ciebie takie jak ja powinny byc z mamlasami,ale nie sa. I na
            odwrot. To nie jest takie proste ze biale przyciaga czarne i koniec
            kropka.
            • hexella Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:10
              no cóż, zapewne grupa "młodych, zdrowych ochotników", na których
              przeprowadzałaś swoje badania była liczniejsza od mojejwink, nie
              zamierzam wiec kwestionować wyników owych badańwink
              Moje wnioski biorą sie raczej z pewnych psychologicznych teorii, a
              nie z praktyki "na żywym organizmie".
    • wespuczi Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:54
      ile ty masz lat?
      fefnascie, ze sie tak dowartosciowujesz..
    • syriana Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 20:55
      może byli równie nieskomplikowani mentalnie co Ty i za cenę dobrego seksu byli w
      stanie Twoje humory znosić
      • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:04
        syriana napisała:

> może byli równie nieskomplikowani mentalnie co Ty i za cenę
        dobrego seksu byli
        > w
        > stanie Twoje humory znosić

I bardzo dobrze. To miala byc szpila? Nie wyszlo.
        Dobry seks jest wazny i wole zeby to trzymalo przy mnie panow, niz
        dzieci i wspolny kredyt.
        • syriana Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:19
          szpila? nie, prawda

postrzegam Cię i owszem jako wyszczekaną, przebojową i silną , ale kanciastość Twoich wypowiedzi, walenie wprost bez zostawiania miejsca na żadne niuanse, całkowity w nich brak pewnego polotu intelektualnego, mikrośladów choćby wiedzy nabytej przez jakieś oczytanie, sprawia, że robisz wrażenie nieco prostackie miejscami

i nie, nie zazdroszczę Ci, bo ni dzieci, ni kredyty, ni toksyczny facet mnie nie udupiają
    • kra123snal Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:03
      Faceci lubią niezależne kobiety, które wiedzą czego chcą.
      Najtrwalsze są związki, w których inne kobiety żałują faceta i jadą
      po kobiecie, że taka ostra jest i krótko smycz trzyma smile

Kobietą zależną prędzej czy później, wprost lub pośrednio będzie
      gardził.
      • kra123snal Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:09
        I jeszcze jest kwestia, którą widzę równiez tutaj smile Dla kobiet nie
        rozumiejących takiego stanu rzeczy, wszystko kojarzy się tylko z
        seksem smile "Taki biedny, pewnie z nią jest tylko dlatego, że mu
        często daje" smile

A Ty Lipcowa pewnie zdobywasz ich tym, że bezpośrednia jesteś a nie
        każesz się wszystkiego domyślać tongue_out
        • kali_pso Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:13

E tam. Sama Lipcowa twierdzi, że seks dla niej jest ważniejszym
          spoiwem związku niż kredyt a żyjąc w dzisiejszych czasach kryzysu-
          chyba wie co mówiwinkp
          • kra123snal Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:15
            Niewątpliwie seks jest ważniejszym spoiwem niż finanse tongue_out
        • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:23
          kra123snal napisała:

> I jeszcze jest kwestia, którą widzę równiez tutaj smile Dla kobiet
          nie
          > rozumiejących takiego stanu rzeczy, wszystko kojarzy się tylko z
          > seksem smile "Taki biedny, pewnie z nią jest tylko dlatego, że mu
          > często daje" smile
          >

No tez sie zastanawiam czemu wszystkie sprowadzily to do seksu?
          Tak jakby juz nic innego nie moglo ludzi laczyc?
          > A Ty Lipcowa pewnie zdobywasz ich tym, że bezpośrednia jesteś a
          nie
          > każesz się wszystkiego domyślać tongue_out
          >
      • wespuczi Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:11
        a swiat sie przeciez roi od zwiazkow w ktorych facet zostawil madra niezalezna
        kobiete dla szarej flabelinki...
        • kra123snal Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:14
          Kryzys wieku średniego. Taki związek trwały nie będzie. Nigdzie nie
          napisałam, że najtrwalszy jest aż po grobową deskę smile Bardziej o
          więzi, przywiązaniu, przyjaźnieniu się mi chodziło smile
    • mamamira Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:17
      18_lipcowa1,ty to masz szczęście nic dodać nic ując big_grin
    • memphis90 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:24
      Bo taka kobieta to wyzwanie. A nie bluszczyk, który obiadek pod nos poda,
      kapciuszki założy, łapki nieporadnie załamie- choć i takie znajdują swoich
      amatorów. Zresztą- faceci są tacy prości... Jak zauważyłam wystarczy udawać, że
      te ich oklepane metody podrywu robią na nas taaaakie wrażenie- i już pławią się
      w samouwielbieniu (ach, jaki macho jestem) i tymże uwielbieniem obdarzają
      wybrankęwink Co prawda na partnera na stałe się toto nie nadaje, ale czy nie jest
      miło być czasem popodrywaną? wink
    • nangaparbat3 warto 27.01.09, 21:35
      jesli sie lubi masochistow.
    • na_pustyni Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:36
      pewnie jesteś zajebista w łożku
      • mamaemmy Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:43
        zawsze faceci kochali zołzy tongue_outWiem po sobie big_grin
        Tak jak niestety-kobiety zawsze kochały sie w sukinsynach ..
        • majka150 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 28.01.09, 14:54
          pierdu-pierdu, raptu-raptu.
    • marychna31 te grubsze często mają wzięcie 27.01.09, 21:47
      faceci o takich mówią, że "pies na kość z sadłem zawsze poleci", czy
      jakoś tak...
      • lila1974 Re: te grubsze często mają wzięcie 28.01.09, 22:01
        nie, to leci tak "facet nie pies na kości nie poleci" ... ale sa
        tacy co lecą - gwoli ścisłości tongue_out
    • betty_julcia Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:48
      ma się tą fantazjęsmile

Ale do rzeczy. Lipcowa, Ameryki nie odkryłaś. Zawsze było wiadomo że
      im kobieta bardziej kapryśna, wymagająca, trudniejsza do zdobycia
      tym bardziej pociągająca. Cóż. Ty już zdobyta, więc już z górki z
      tym uwielbieniemsmile. Naciesz się póki możesz. Za mną też płakali co
      ich zgubiło, bo mi się marzył facet żaden tam maślane oczy. I mam
      swojego z marzeń, ale juz nikt za mną niestety nie płaczesmile I swoje
      skrzętnie ukrywane zdolności prasowania, prania, sprzątania i
      gotowania po latach małżeństwa musiałam wystawić na światło
      dziennesmile
    • skoobus Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:53
      Mnie interesuje teraz tylko jedno, jak wyglądasz smile normalnie aż mnie skręca hehe
    • vibe-b Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 21:54

jestes najwieksza megalomanka na tym forum

i jak to mozliwe ze w miare inteligentna babka nie zdaje sobie
      sprawy ze przechwalki takiej masci jak w tym watku to blazenada?
      nie wiem jak inne ale ja mam ubaw
      big_grin
      • patrice7 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 22:14
        Nie ma to jak chęc dowartosciowania big_grinDDD
        • fabryka.lodow.napatyku Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 22:32
          niedorajdy zyciowe, misiaczki uwielbiaja zolzy
          zolzom trafiaja sie potulne misie nie majace zdania
          • umasumak Ależ! 27.01.09, 22:39
            Wy to wszystkie jesteście dopiero zołzy! Z zazdrości to wszystko! Żal wam, że
            Martusia taka uwielbiana, a wy nie, ot co!
            • fabryka.lodow.napatyku Re: Ależ! 27.01.09, 22:42
              zaplaczesz zaplaczesz jeszcze nie raz
              • umasumak Re: Ależ! 27.01.09, 22:57
                fabryka.lodow.napatyku napisał:

> zaplaczesz zaplaczesz jeszcze nie raz

I co z tego? Oczy będę miała jeszcze piękniejsze! ;P
          • 18_lipcowa1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 22:43
            fabryka.lodow.napatyku napisał:

> niedorajdy zyciowe, misiaczki uwielbiaja zolzy
            > zolzom trafiaja sie potulne misie nie majace zdania

no wlasnie to ze maja swoje zdanie swiadczy o tym ze sie kloce,
            probuje postawic na swoim, nie odpuszczam, marudze
            gdyby tak latwo mi to przychodzilo nie musialabym byc zolza
            • czar_bajry lipcowa 28.01.09, 00:24
              Masz absolutną rację bycie zołzą jest wspaniałe a panowie leżą u stup, ja
              niestety nie umiem być 100% zołzą choć bardzo się staram niestety charakter nie
              ten i muszę mieć twardą d....smile
              Ach jak bym chciała zołzą być,zołzą być.....smile
              • graue_zone ot 28.01.09, 07:40
                No, jak oni u stup zamiast stóp leżą, to może nie ma się z czego cieszyć? smile
                • czar_bajry Re: ot 28.01.09, 10:29
                  Ups dałam plamę i jest mi wstydsmile
                  • graue_zone Re: ot 28.01.09, 12:38
                    Eee, to już nie będę się na Tobą znęcać. smile Każdemu może się zdarzyć, a ja
                    tępię błędy ortograficzne z niechlujstwa, bo denerwuje mnie niszczenie polskiego
                    języka.
                    • czar_bajry Re: ot 28.01.09, 12:59
                      smile
              • czar_bajry Re: lipcowa 28.01.09, 10:30
                czar_bajry napisała:

> Masz absolutną rację bycie zołzą jest wspaniałe a panowie leżą u stup, ja
                > niestety nie umiem być 100% zołzą choć bardzo się staram niestety charakter nie
                > ten i muszę mieć twardą d....smile
                > Ach jak bym chciała zołzą być,zołzą być.....smile

OCZYWIŚCIE LEŻĄ U STÓP!!!!smile
    • frogger.1 Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 23:13
      Bez czytania wypowiedzi poprzedniczek ci odpowiem,ze jakas wyjatkowa to nie
      jestes.wiekszosc kobiet taka bywa.zaznaczam bywa a nie jest.i wiekszosc kobiet
      jest mitomankami,jesli chodzi o mezow.nie wyskakuj zaraz zza wegla,zes jedyna
      kochana i nie zdradzana.Zolza warto bywac jak trzeba,ale trzpiotka idiotka
      wkrecajaca kogo sie da juz niekoniecznie.a taka mi sie wydajesz po lekturze
      naprawde niewielu postow.taka zalosna kreacja netowa.jesli ci z tym dobrze,to
      nie moja bajka.zwisa mi to.zastanawiam sie skad sie biora tacy ludzie.szukajacy
      poklasku w necie.chyba tylko z kompleksow w realu.ja tobie nie wierze.ale tez
      nie mam potrzeby.
    • golfstrom Re: Jak to jest moje panie ??????????? 27.01.09, 23:47
      To proste - jest wielu mężczyzn uzależnionych od toksycznych kobiet.

Osobiście znam strasznei wyszczekanego gościa, który każdemu musi
      udowodnić, że jest najmądrzejszy, najsilniejszy i w ogole de best.
      Ale wystarczy, że zona na niego zacznie wrzeszczeć "bo zupa była za
      słona" i on z pokora zliże z twarzy każde g.wno.

Więc: grunt to dobre samopoczucie.
      • kra123snal Re: Jak to jest moje panie ??????????? 28.01.09, 12:45
        > To proste - jest wielu mężczyzn uzależnionych od toksycznych
        kobiet.

Trochę pojechałaś... Bycie pewną siebie, asertywną, czy wyszczekaną
        nie jest "toksycznością". Wszędzie się trąbi o tym, że związki
        kłótliwe są trwalsze od tych cichych. Poza tym facet, który miał
        mimozę zapewne w nast. związku docenia pewną siebie panią, która
        mówi czego chce a nie czeka z miną Pluto na to, aż mąż się domysli.
        • golfstrom Re: Jak to jest moje panie ??????????? 28.01.09, 17:02
          Czy ja wiem?... Czym innym jest pewnośc siebie, a czym innym wredny
          charakter, którym taka kobieta (nie piszę tu o lipcowej)
          usprawiedliwia wszelkie poniżenia, chamskie teksty itd.

Uwierz mi, w tym konkretnym przypadku nie chodzi o pewność siebie. I
          to naprawde jest toksyczna kobieta, która swoje przewinienia
          usprawiedliwia "trudnym charakterem", ale która każde Twoje
          uchybienie, choćby mimowolne, potraktuje jak zdrodnię stanu i będzie
          Cię z niego skrupulatnie rozliczać.

Poza tym jest chyba kilka różnych innych typów między "jędzą"
          a "mimozą". To, że ktoś nie jest jędzą, nie znaczy, że jest mimozą.
          Może po prostu ma więcej kultury osobistej. Swoich racji nie trzeba
          koniecznie wykrzykiwać w twarz, a swoje opinie można prezentować
          inaczej niż waląc nimi po głowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka