arvena 16.11.03, 22:11 Czytam wiele dobrego o tych płytach- macie je?Czy dzieci tego słuchają i rzeczywiście działa to na nie pozytywnie?a może można to skądś ściągnąć? pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolancik Re: Muzyka bobasa 16.11.03, 23:14 zaczęłam puszczać tę muzykę mojemu maluszkowi praktycznie od początku, najczęściej podczas podroży samochodem, od początku muzyka wzbudzala jego zainteresowanie, bo w utwory wplecione są dziecinne głosy, śmiech, grzechotanie zabawek i tym podobne. Coś w tym jest skoro jest tak popularna na świecie. Naprawdę super i nawet jak nie widać reakcji to warto. Czasem działa uspokajająco, czasem nastraja do zabawy. napisz na priv, mogę ci skopiować Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka3 Re: Muzyka bobasa 17.11.03, 03:37 Ja mam te płyty. Moja córcia ma ponad pól roku, ale puszczam jej je. Polecam Cytrynka Odpowiedz Link Zgłoś
milaczek5 Re: Muzyka bobasa 17.11.03, 08:31 hej, widziałam na forum SPRZEDAM, że są wszystkie i pojedyncze części do sprzedania za niewielkie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: Muzyka bobasa 17.11.03, 09:19 ja tez poprosze : gwiazdka19@gazeta.pl a jesli chodzi o inny rodzaj muzki to moja córeczka to techaniawa !!!!Wprost uwielbia te rytmy ...hmmm ciekawe co z niej wyrośnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
sylvieska Re: Muzyka bobasa 17.11.03, 10:42 Moj synuś ma 8 miesięcy i też z przyjemnością od urodzenia słucha muzyki bobasa ( mamy część 1). Początkowo zasłuchiwał się w nią. teraz troszkę mniej ale i tak słucha z upodobaniem. To taka muzyczka na smutki i niedole bobasa. Coś w niej jest. Jeśli chcesz połuchac fragmentów możesz wejść na strone; www.muzykabobasa.pl posłuchasz Ty i Twój maluch i ocenicie sami czy warto kupić))) Odpowiedz Link Zgłoś
anjaaa Re: Muzyka bobasa 20.11.03, 13:11 Ja mam czesci 1 i 2 i niestety na mojego Brzdaca ta muzyka nie dzialaDodam ze ma 7 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazacharska Re: Muzyka bobasa 20.11.03, 15:27 My mamy 2 takie plyty i Maja je uwielbia. Bardzo sie przy nich uspokoja i czasem gada z bobasem z plyty. Ja wiec polecam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś