majmajka 02.03.09, 09:25 Mowcie co chcecie, ale fajnie jest. Za oknem sloneczko, snieg topniejacy, niebo blekitne. Perspektywa zrzucenia kozakow i czapek. Koniec chorob! Nowe firanki kupilam. Wiosna, wiosna!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Lubicie to? 02.03.09, 09:36 Z przyjemnością dziś robiłam makijaż przy dziennym świetle, nawet słońce zaglądało.. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: Lubicie to? 02.03.09, 09:48 u mnie słońcepróbuje się przebić przez chmury, ale jakoś nie daje rady. Pozatym dzień zaczął się o 5 bo małej wychodzą zęby (dolne trójki). Nowe firanki już wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Lubicie to? 02.03.09, 10:38 Wczoraj u nas bylo pieeeekne sloneczko, ptaszki, cieplo a dzis... deszcz, szaro, zimno i poniedzialek Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Lubicie to? 02.03.09, 10:38 Ah, zapomnialam dodac, ze na nowe firanki juz chyba mi nie starczy, bo w trakcie wychodza inne koszty ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Lubicie to? 02.03.09, 10:40 A słyszałam, że w przyszłym tygodniu wraca zima Odpowiedz Link Zgłoś