Gość: wujas domel IP: *.hor.ucl.ac.uk 03.12.03, 11:20 mlode malzenstwo sprzeda dziecko: chlopiec, 2 lata, niegrzeczny. o kontakt prosze dzwonic na: 506195313 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agatka_s Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.12.03, 11:27 O ile wiem (a wie o tym z pewnością mój synek...) można wymienić niegrzecznego, brudzącego się, zapominalskiego chłopca na śliczną, grzeczną dziewczynkę w różowej sukience z kokardkami. Mam telefon do takiej agencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.acn.pl 03.12.03, 11:32 Mówicie dzieciom takie rzeczy?? Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka_s Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.12.03, 11:52 Mój syn ma 9 lat i spore poczucie humoru: mamę też kiedyś próbowaliśmy znaleźć nową i lepszą(taką co nie każe myć zębów, jeść daje tylko pizze i spaghetti, pozwala na niegraniczony dostęp do komputera i TV), po refleksji zostaliśmy przy starej. Pozdrawiam i życzę troche więcej luzu, nawet w kontaktach z dziećmi (piszę nawet, bo może według Pani luz w kontaktach z dziećmi jest niepedagogiczny ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas domel Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.hor.ucl.ac.uk 03.12.03, 12:36 ok! jezeli ktos go zabierze to dorzuce pralke automatyczna. blagam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 12:43 taki rozrabiaka??? Zatrudnij nianie,to cie troszke odciazy, bo zal malca spraedac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka_s Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.12.03, 13:05 a może oddać dziadkom (na trochę), moi to by jeszcze dopłacili za przejęcie wnuka, podwójny interes i pralka uratowana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mam-darynka Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! 03.12.03, 13:10 Jakbys dorzucil nawy aparat fotograficzny, najlepiej digital, to moglibysmy w rodzinie przedyskutowac ;o) Albo jakbys sie chcial zamienic na zlosliwego i balaganiarskiego 12-latka, ktory na dodatek przynosi kiepskie stopnie ze szkoly to owszem, owszem - czemu nie. Jedno, ze 12-latek umie i lubi gotowac wiec juz nic bym nie dorzucala ;o) A coreczke tez bym czasem zamienila ale Ona jest duzo cwansza i bardziej sie domu trzyma - wrocilaby jak Lassie - sama nam to powiedziala ;o) Jak rozdawali te dzieci, to czlowiek byl mlody i glupi i nie wiedzial, ze trzeba pytac o warunki zamiany, gwarancje itd. Masza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas domel Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.hor.ucl.ac.uk 03.12.03, 17:39 dam i aparat! w zamian moge zabrac nawet pitbullteriera. dziadkom? a ty myslisz ze ta pralke kto zaoferowal? im tez zalezy. niania? obiecala wyprowadzac pitbulla na spacery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 19:23 może do USA do adopcji? tam są takie kolejki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Re: dobra biorę:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 23:51 biorę kazde, bo moje sie zestarzało )))))))psa nie oddam, pralki nie chce)))ale uwaga.............. jak zabiore to TOWAR MACANY NALEZY DO MACANTA NIE ODDAM))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas domel Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.hor.ucl.ac.uk 03.12.03, 21:04 ja takiego zla ameryce bym nie uczynil. mieli juz oni swoj 11/9. starczy im! ameryka odpada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 10:18 To może bilet w jedną stronę na Księżyc Odpowiedz Link Zgłoś
guadalahara CHĘTNIE KUPIĘ 04.12.03, 10:49 Pod jednym wszak warunkiem: że sprzedający znajdzie kupca na troje dzieci w wieku 4 - 7 lat. Dorzucę amstaffa i męża (po generalnym remoncie) Odpowiedz Link Zgłoś
effka454 Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! 05.12.03, 09:23 to ja sprzedam dwójkę mieszaną, późnoprzedszkolną (4-6 lat), ewentualnie wynajmę na spróbowanie jak to jest )) Odpowiedz Link Zgłoś
gran.it Re: ZAMIENIE DZIECKO - PILNE! 05.12.03, 23:44 Chlopca 7 lat , grzeczny , nie przeklina, sam sie myje i ubiera, same piatki w szkole, chetnie odrabia lekcje bez napominania , uklada i szanuje swoje zabawki, nie halasuje podczas meczow lub skokow narciarskich w telewizji , zawsze wykonuje bez sprzeciwu to o co sie go prosi - zamienie na niegrzecznego dwulatka z doplata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabloha Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 01:07 NIE ODDAłABYM SWEGO SYNKA!!! 2 lata+3 miesiace, przespane wszystkie noce - dwie, nauczył sie chodzić w ciagu jednego dnia-wstał i poszedł, dosłownie!!! Kochany, budzi się zawsze uśmiechnięty, kocha swoja opiekunkę, misiom pokazuje cały świat... nie ogląda TV, nie wyciaga z szafy żadnych rzeczy, uwielbia całować swoja mamę, ... cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 10:01 a moze wyporzyczysz na troszke . Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! 07.12.03, 19:57 daj Mikołajowi w zamian za prezenty Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! 10.12.03, 15:18 Z Mikolajem lepiej interesow nie robic. Kiedys napisalam do niego, ze marze o siostrzyczce. Pomylil zamowienia chyba, bo mi potwora istnego przyslal! Brrr, odradzam z calego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas domel Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.hor.ucl.ac.uk 08.12.03, 12:21 kupie! kazda cena! a gotowac potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka3 Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! 10.12.03, 10:58 A wypasiony ten twoj dwulatek? Baba Jaga Odpowiedz Link Zgłoś