Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM DZIECKO - PILNE!

IP: *.hor.ucl.ac.uk 03.12.03, 11:20
mlode malzenstwo sprzeda dziecko: chlopiec, 2 lata, niegrzeczny.
o kontakt prosze dzwonic na: 506195313
Obserwuj wątek
    • Gość: agatka_s Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.12.03, 11:27
      O ile wiem (a wie o tym z pewnością mój synek...) można wymienić
      niegrzecznego, brudzącego się, zapominalskiego chłopca na śliczną, grzeczną
      dziewczynkę w różowej sukience z kokardkami. Mam telefon do takiej agencji...
      • Gość: ewa Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.acn.pl 03.12.03, 11:32
        Mówicie dzieciom takie rzeczy??

Koszmar.
        • Gość: agatka_s Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.12.03, 11:52
          Mój syn ma 9 lat i spore poczucie humoru: mamę też kiedyś próbowaliśmy znaleźć
          nową i lepszą(taką co nie każe myć zębów, jeść daje tylko pizze i spaghetti,
          pozwala na niegraniczony dostęp do komputera i TV), po refleksji zostaliśmy
          przy starej.

Pozdrawiam i życzę troche więcej luzu, nawet w kontaktach z dziećmi (piszę
          nawet, bo może według Pani luz w kontaktach z dziećmi jest niepedagogiczny )
    • Gość: wujas domel Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.hor.ucl.ac.uk 03.12.03, 12:36
      ok! jezeli ktos go zabierze to dorzuce pralke automatyczna. blagam!
      • Gość: ja Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 12:43
        taki rozrabiaka??? Zatrudnij nianie,to cie troszke odciazy, bo zal malca
        spraedac wink
        • Gość: agatka_s Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.12.03, 13:05
          a może oddać dziadkom (na trochę), moi to by jeszcze dopłacili za przejęcie
          wnuka, podwójny interes i pralka uratowana !!!
          • mam-darynka Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! 03.12.03, 13:10
            Jakbys dorzucil nawy aparat fotograficzny, najlepiej digital, to moglibysmy w
            rodzinie przedyskutowac ;o) Albo jakbys sie chcial zamienic na zlosliwego i
            balaganiarskiego 12-latka, ktory na dodatek przynosi kiepskie stopnie ze szkoly
            to owszem, owszem - czemu nie. Jedno, ze 12-latek umie i lubi gotowac wiec juz
            nic bym nie dorzucala ;o) A coreczke tez bym czasem zamienila ale Ona jest duzo
            cwansza i bardziej sie domu trzyma - wrocilaby jak Lassie - sama nam to
            powiedziala ;o)
            Jak rozdawali te dzieci, to czlowiek byl mlody i glupi i nie wiedzial, ze trzeba
            pytac o warunki zamiany, gwarancje itd.
            Masza
    • Gość: wujas domel Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.hor.ucl.ac.uk 03.12.03, 17:39
      dam i aparat! w zamian moge zabrac nawet pitbullteriera.
      dziadkom? a ty myslisz ze ta pralke kto zaoferowal? im tez zalezy.
      niania? obiecala wyprowadzac pitbulla na spacery.
      • Gość: asia Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 19:23
        może do USA do adopcji? tam są takie kolejki.....
      • Gość: Maryla Re: dobra biorę:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 23:51
        biorę kazde, bo moje sie zestarzało smile)))))))psa nie oddam, pralki nie
        chcesmile)))ale uwaga.............. jak zabiore to TOWAR MACANY NALEZY DO
        MACANTAsmile NIE ODDAMsmile)))
    • Gość: wujas domel Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.hor.ucl.ac.uk 03.12.03, 21:04
      ja takiego zla ameryce bym nie uczynil. mieli juz oni swoj 11/9. starczy im!
      ameryka odpada!
      • Gość: Kasia Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 10:18
        To może bilet w jedną stronę na Księżyc smile
    • guadalahara CHĘTNIE KUPIĘ 04.12.03, 10:49
      Pod jednym wszak warunkiem: że sprzedający znajdzie kupca na troje dzieci w
      wieku 4 - 7 lat. Dorzucę amstaffa i męża (po generalnym remoncie)
    • effka454 Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! 05.12.03, 09:23
      to ja sprzedam dwójkę mieszaną, późnoprzedszkolną (4-6 lat),
      ewentualnie wynajmę na spróbowanie jak to jest wink))
    • gran.it Re: ZAMIENIE DZIECKO - PILNE! 05.12.03, 23:44
      Chlopca 7 lat , grzeczny , nie przeklina, sam sie myje i ubiera, same piatki w
      szkole, chetnie odrabia lekcje bez napominania , uklada i szanuje swoje
      zabawki, nie halasuje podczas meczow lub skokow narciarskich w telewizji ,
      zawsze wykonuje bez sprzeciwu to o co sie go prosi - zamienie na niegrzecznego
      dwulatka z doplata.
    • Gość: pabloha Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 01:07
      NIE ODDAłABYM SWEGO SYNKA!!! 2 lata+3 miesiace, przespane wszystkie noce -
      dwie, nauczył sie chodzić w ciagu jednego dnia-wstał i poszedł, dosłownie!!!
      Kochany, budzi się zawsze uśmiechnięty, kocha swoja opiekunkę, misiom pokazuje
      cały świat... nie ogląda TV, nie wyciaga z szafy żadnych rzeczy, uwielbia
      całować swoja mamę, ... cos jeszcze? smile
      • Gość: ja Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 10:01
        a moze wyporzyczysz na troszke wink.
        • grzalka Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! 07.12.03, 19:57
          daj Mikołajowi w zamian za prezentysmile
          • anulex Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! 10.12.03, 15:18
            Z Mikolajem lepiej interesow nie robic. Kiedys napisalam do niego, ze marze o
            siostrzyczce. Pomylil zamowienia chyba, bo mi potwora istnego przyslal! Brrr,
            odradzam z calego serca! wink
      • Gość: wujas domel Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! IP: *.hor.ucl.ac.uk 08.12.03, 12:21
        kupie! kazda cena!
        a gotowac potrafi wink
        • fasolka3 Re: SPRZEDAM DZIECKO - PILNE! 10.12.03, 10:58
          A wypasiony ten twoj dwulatek?

Baba Jaga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka