beba3 27.05.07, 15:50 Jak w tytule: masz wiadomosc, sprawdz poczte! :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.polonia Re: tijger nt. 04.07.07, 23:49 tijgertje napisała: > zdjecie na niegazetowym:-) Odpowiedz Link
tijgertje nesla 18.07.07, 12:33 poslalam ci cos na niegazetowego, moze cie zaintersuje:-) Odpowiedz Link
tijgertje Re: Tijgertje n/txt 06.09.07, 19:02 Go.ga? Ja siem na srotach nie znam:-/ Wysylalas mi cos? Nic nie dostalam:-( Odpowiedz Link
go.ga Re: Tijgertje n/txt 06.09.07, 19:26 tijgertje napisała: > Go.ga? Ja siem na srotach nie znam:-/ Wysylalas mi cos? Nic nie > dostalam:-( Co to sa sroty? ;-) Pewnie ze wyslalam maila. Jak w tytule: masz wiadomosc, sprawdz poczte! :-) Dziwne, ze nie doszedl, ale wyslalam przed chwila ponownie. Na adres gazetowy oczywiscie (bo innego nie znam). Mam nadzieje, ze tym razem doszlo, ta poczta gazetowa czasem nawala. Odpowiedz Link
tijgertje Re: Tijgertje n/txt 06.09.07, 20:00 O rety, sroty? :-)))) K mi zjadlo:-)))Skroty mialo byc:-) Zaraz sprawdzam, poczta ostatni tydzien rzeczywiscie glupieje:-/ Odpowiedz Link
tijgertje go.ga 08.09.07, 01:16 W koncu dostalam sie do poczty. Odpisalam, wyswietla, ze wyslalo, jakbys nic nie dostala, to daj znac:-) Odpowiedz Link
elwira24-1976 Re: Watek korespondencyjny 3 04.10.07, 08:50 witam serdecznie .mam prośbę do wszystkich mam pomóżcie mi prosze w spełnieniu marzenia córki.... zajrzyj na www.mojapyska.blog.onet.pl szukam pomocy by córcia kiedyś ujrzała świat.... Odpowiedz Link
elw-i32 Re: Watek korespondencyjny 3 05.10.07, 09:49 DZIEWCZYNY POMÓŻCIE MI PROSZE,,,,, Odpowiedz Link
anitax pola30b 04.01.08, 20:33 Hej, jestesmy sasiadkami i chetnie sie z Toba spotkam. Wysle Ci zaraz maila na poczte gazetowa. Odpowiedz Link
dodi23222 Re: azza4, wyslalam Ci @ 26.11.08, 13:55 przepraszam ja nie jestem w temacie i pisze zupelnie o czyms innym mam klopot i szukam kogos zeby mi pomogl .mialam cesarke w holandii w szpitalu oczywiscie bylam ubezpieczona i teraz dostalam faktore za to wszystko wyszlo oklo3000e i co ja mam z tym zrobic,a nie mam tyle kasy zeby to zaplacic prosze o pomoc z gory bardzo dziekuje Odpowiedz Link
agnieszkaela Re: azza4, wyslalam Ci @ 26.11.08, 14:14 Dodi, powinnas zalozyc osobny watek-tutaj nie zawsze ktos zaglada ;-) Jesli jestes ubezpieczona, a cesarka jak sie domyslam byla z powodow medycznych bo na zyczenie tutaj nie robia, to wystarczy rachunek wyslac do ubezpieczalni i oni pokryja koszty. o ile wogole ten Twoj rachunek nie jest tylko kopia informujaca Ciebie, ze do ubezpieczalni poslali oryginal. Odpowiedz Link
kasia191273 Re: Nesla masz @ 04.09.08, 20:19 i ja poslalam do Ciebie maila na priva;))) Odpowiedz Link
maxijo Re: Nesla masz @ 04.09.08, 20:35 nesla, ja tez wyslalam zdjecia do ciebie jakis tydzien temu , dostalas? Odpowiedz Link
tere_tere beba, kicha! 13.11.08, 19:59 nic z tego. zagladnij na miala, napisalam co sie stalo. m. Odpowiedz Link
lenkaaa Nesla ! 29.11.08, 21:44 Pisalas kiedys, ze planujesz kupic Milence aparat fotograficzny, czy mozesz mi napisac jaki konkretnie kupilas ? Myslalam, zeby Emilii kupic KIDIZOOM vtech-u, ale zrezygnowalam po przeczytaniu tych komentarzy kassa.vara.nl/portal?_scr=cons_question&qid=320608&cat=642 Cale szczescie, ze tam zajrzalam, bo bym sie dala nabrac na to, ze ogloszono ja zabawka roku i bym pewnie kupila... Odpowiedz Link
nesla Re: Nesla ! 29.11.08, 23:03 Lenka, planowalam ten wlasnie aparat, ale podobnie jak ty tez zaczelam szukac opinii na jego temat i po zaznajomieniu sie z nimi stwierdzilam, ze to nie ma sensu. Jaka jakosc obrazu moze byc z 0,3 MP? do tego nie dziala z MAC-iem.. Na urodziny mala dostala palac z Playmobil, a aparat dostanie innym razem, ale nie zabawkowy tylko prawdziwy jakos kompakt. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Nesla ! 29.11.08, 23:17 Dziwne, ze otrzymalo to tytul zabawki roku ! Kto to ocenia ?! Cale szczescie, ze pogooglowalam. Teraz sie zastanawiam nad laptopem tej firmy, takim dla 4-6 latkow... Odpowiedz Link
nesla Re: Nesla ! 29.11.08, 23:31 Zastanow sie nad GLOBUSEM Dory, polecam. Tez wygralo tytul na zabawke roku w danej grupie wiekowej, to oceniaja chyba dzieci (!) i chyba dzieci glosuja gdzies i na tej podstawie zabawki dostaja tytul :D Globusem mozna sie bawic samym, ale mozna go tez podlaczyc do tv i chociaz jestem przeciwnikiem gier i joystickow to tu robie wyjatek i pozwalam Milenie pograc, zwykle gram razem z nia, sa tam ciekawe zrecznosciowe i edukacyjne gry, dziecko przez zabawe uczy sie gdzie miesci sie np chinski mur, albo wieza eiffla, slynne gory, wodospady, gdzie zyja dane zwierzeta itd. Nie ma szczegolnie rozbudowanych opcji, ale dla tej grupy wiekowej to wystarczy. Milena ma juz ten globus rok i jeszcze sie jej nie znudzil, ale nie grywa codziennie. Odpowiedz Link
tijgertje Re: Nesla ! 30.11.08, 09:59 Lenkaaa, zabawki Vtech sa super, Kasper mial kilka i bardzo sobie chwale. Aparat widzialam u kuzynki mlodego, ale nieszczegolnie mnie zachwycil, Kasper mial komputer z dora, taki nieotwierany z zamienianymi kartami. Dla 3-latka super, ale ze moje dziecko ma bardzo dobra pamiec, to jak zrobi cos raz, to nastepnym razem juz wie dokladnie i szybko sie nudzi, jesli nie ma nowych wyzwan. O dziwo i tak sie rok baaardzo intensywnie tym bawil, okazalo sie to zabawka numer 1 do samochodu. Laptopa dostal z Sesam straat, ale nie wiem, jakiej firmy, niby od 4 lat, ale jeszcze za trudny. w zasadzie prawie wszystkie zadania trzeba wykonywac przy pomocy klawiatury, a ze moj liter nie zna, to trudno np ukladac slowa z podanych liter, porzadkowac ich kolejnosc czy uzupelniac brakujace. zabawka wybitnie edukacyjna, ale dla wiekszosci 4-latkow jeszcze sie nie nadaje, a moj ma zakaz od psychologa, nie moze sie na razie uczyc czytac, choc bardzo by chcial (za latwo mu to idzie, ale motoryka nie nadaza za glowa a chcemy uniknac problemow w trzeciej klasie). Ten globus Milenki faktycznie fajny. aparat mlody dostal od taty, zwykly kompakt, niebieski (rozowe tez byly), Samsung S760, 7,2MG. Mlody w 2 minuty rozpracowal ustawienia, najbardziej podoba mu sie filmowanie. Koszt? Maz zaplacicl cos kolo 70€, czyli tak jak ten dzieciecy. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Nesla ! 30.11.08, 12:38 zaraz sobie poszukam tego globusa :) Nad laptopem sie zastanawialam wlasnie pod katem podrozy samochodowych badz samolotowych, ale tez sie wlasnie zastanawiam czy to nie bedzie dla niej zbyt skomplikowane, bo ostatecznie ma 3,5 roku a laptop jest dla 4-6 latkow. Moze z laptopem zaczekam do urodzin... Odpowiedz Link
lenkaaa Anitax 11.01.09, 15:02 Moglabys zareklamowac jakies konkretne hotele w Meksyku ? Tam gdzie byliscie i gdzie planujecie sie wybrac, pisalas, ze gdzies dalej na poludnie. Mozesz na gazetowego jesli nie chcesz na forum :) Wlasnie szukamy czegos na wakacje w tym roku :) Odpowiedz Link
anitax Re: Anitax 11.01.09, 15:57 Oba hotele maja piaszczysta plaze, duze baseny, mini-club dla dzieci itp. - Iberostar Tucan/Quetzal kolo Playa del Carmen - z mini-dzungla z malpami i roznymi zwierzakami - Barcelo Resort - Riviera Maya - 5 hoteli obok siebie do wyboru, wlasna rafa koralowa (widzielismy m.in. zolwie, wielkie plaszczki, pojawil sie nawet eagle ray) Oba hotele super. Gdybys miala pytania, pisz na maila (daj znac ze cos wyslalas, bo niezbyt czesto sprawdzam poczte) Odpowiedz Link
mamantkaa Maxijo 03.02.09, 16:02 Wysłałam Ci maila na adres gazetowy. Mam nadzieję, że dotrze :) Odpowiedz Link
lenkaaa Tygrysie :) 04.02.09, 13:10 Twoj watek o pachnacym katarze jest reklamowany na forum pod"ciekawe dyskusje" :) Na pierwszym miejscu ! :) Odpowiedz Link
tijgertje Re: Tygrysie :) 04.02.09, 13:48 Ale numer;-) Jeszcze nie rzucilo mi sie to w oczy, dzieki;-) Mlody nadal pachnie;-) Odpowiedz Link