nisar 24.06.09, 14:04 idealne! Naprawdę nie widziałam ładniejszego chłopca. Jest cudownie kochający i ciepły i fantastycznie inteligentny. Aż mi się wierzyć nie chce, że takiej-zwykłej-mnie trafiło się takie Cudo. Tak się chciałam pochwalić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 14:06 to tak samo jak moje! nie widziałam fajniejszej dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 14:10 a moje nie są i całe szczescie bo bym z nudow zdechła pisze o charkterze a nie o wyglądzie Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 14:28 Eee tam, idealne i najpiekniejsze to moje jest i już Odpowiedz Link Zgłoś
joanna29 Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 14:30 Musze Was dziewczyny zmartwić Ten ideał to mój syn Odpowiedz Link Zgłoś
magoska1984 Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 17:36 coś Ty, mój synek to dopiero idealne dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 14:35 to ten co tak sie cieszy z cycania ?????? Maksinku pocycamy? czy jakos tak? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 [...] 24.06.09, 22:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 14:37 a moje nie jest ani najpiękniejsze ani najmądrzejsze. Ale moje - i to mi wystarcza. A nawiasem mówiąc strasznie mnie wkurzają takie peany na cześć własnego potomstwa. Nawet jeśli traktować je z przymrużeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 14:38 Nie ma ideałów Są tylko bardzo fajne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 14:45 mój jest idealny i w pełni tego świadomy. na pytanie, czy wiesz jaki jesteś śliczny? odpowiada z pełnym przekonaniem, że tak taka sama odpowiedź pada, kiedy pytam go czy wie jak bardzo go kocham Jest też bardzo mądry i ma świetny gust i na pytanie np. kto jest ładniejszy ja, czy jakaś pani w gazecie bez wahania wskazuje mnie, a kiedy przeglądam jakieś czasopismo i on akurat widzi jakąś super wylaszczoną modelkę mówi: "jak mama" Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 15:23 Śliczny i świadomy swojej urody ... to już chyba było, kolo miał na imę Narcyz. Marnie skończył Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: A mój jest zły i brzydki i skopie Waszym tyłk 24.06.09, 17:23 No co Ty, dziewczynek się nie bije. A poza tym moja lubi takich łobuzów Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 15:00 a moi synowie są rozdarci, leniwi i ogólnie uciążliwi ale bardzo przystojni xD Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 16:41 A moje córki to lenie i nieuki, ale jakie laski W koncu po kim mają być brzydkie? Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 22:05 Dla kazdej matki jej dziecko jest naj..Dla mnie tez moja pyskata,humorzasta corka jest i tak najwspanialsza.Czasem bym jej tak wtlukla...Ale jest tez pomiedzy awanturami slodka,powie >kocham cie<,cos pomoze,do sklepu skoczy,jest moja coreczka- najladniejsza,najfajniesza!.W ramach rewanzu dobrze sie uczy,swietnie tanczy,doskonale plywa!to przymykam oko! Odpowiedz Link Zgłoś
royalmail Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 23:47 Aha. A Ty zdaje się masz dwoje dzieci. To starsze nie jest idealne, bo nic nie wspominasz ...? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Moje dziecko jest 24.06.09, 23:58 royalmail napisała: > Aha. A Ty zdaje się masz dwoje dzieci. Szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Moje dziecko jest 25.06.09, 02:33 kiedyś tak myślałam o swoich synach ale okazało się, że nie mam racji..to mój wnuk jest idealny ) Odpowiedz Link Zgłoś
paula6666 Re: Moje dziecko jest 25.06.09, 08:43 Opis ideału wg mnie: wesoły, uśmiechnięty, inteligentny, zabawny, przylepka, rozrabiaka ale słuchający rodziców, opiekuńczy, bezproblemowy, umiejący bawić się w ciszy przez dłuższy czas, zadowolony, kulturalny (zna i zawsze używa znaczenia słów dziękuję, przepraszam itp), prześliczny, blondynek z oliwkową karnacją i ciemno zielonymi oczkami, szczupły, zgrabny - taka "sprężynka", idealnie proporcjonalny, drobne ciałko ale wysokie do tego wszystkiego jest obdarzony fantastycznym głosikiem, ciepłym, dziecięcym, uroczym, który nawet podczas krzyku jest przyjemny dla ucha Ten cud ma 33 miesiące i 24 dni oraz 8 godzin, ma na imię Piotruś. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Idealni chłopcy nie istnieją!!!!! 25.06.09, 08:46 A ja nie lubię małych chłopców, więc żaden nie jest idealny. Ci duzi juz mnie bardziej rajcują, ale tam tez nie ideałów. Po prostu nie ma idealnych facetów, ani małych ani dużych. Sorry ale takie sa fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Idealni chłopcy nie istnieją!!!!! 25.06.09, 08:53 prawda, dziewczynki też nie. Nie ma dzieci idealnych, są tylko nawiedzone matki. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Idealni chłopcy nie istnieją!!!!! 25.06.09, 08:58 gryzelda71 napisała: > Albo zazdrosne raczej w miarę normalne Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Idealni chłopcy nie istnieją!!!!! 25.06.09, 09:01 Normalne?Każda czasem patrząć na własne dziecko puchnie z dumu i uwaza jej za idealane.To normalne są te co przeniogdy się z tym nie zdradzą? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Idealni chłopcy nie istnieją!!!!! 25.06.09, 09:06 Ja nie uważam mojego syna za idealnego. I nigdy nie uważałam. Bywa, że patrząc na niego myślę sobie:" Co za przystojny chłopak mi rośnie, te długie rzęsy będa zwalać dziewczyny z nóg" albo napawa mnie dumą jakaś jego błyskotliwa wypowiedź, ale ideał? Nie z tymi fochami, głośnym zachowaniem i lenistwemp Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Idealni chłopcy nie istnieją!!!!! 25.06.09, 09:08 Ale to twoje odczucia.Moje sa np inne to mam się kryć,żeby jakas pani nie popukała się palcem w czoło bo swoje dziecko inaczej ocenia? Odpowiedz Link Zgłoś
oldrena1 Re: Idealni chłopcy nie istnieją!!!!! 25.06.09, 14:58 kali_pso napisała: > [...] ale ideał? Nie z tymi > fochami, głośnym zachowaniem i lenistwem Lenistwem? O własnym dziecku tak? No jak można... To prokrastynacja jest, a nie jakieś pospolite lenistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
paula6666 Re: Idealni chłopcy nie istnieją!!!!! 25.06.09, 10:16 Wg mnie idealni chłopcy istnieja i wyżej wspomniany Piotruś właśnie taki jest. To tylko moja opinia i można sie z nią zgadzać bądź też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Idealni chłopcy nie istnieją!!!!! 25.06.09, 10:31 A idealne dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
paula6666 Re: Idealni chłopcy nie istnieją!!!!! 25.06.09, 10:45 Oczywiście, że idealne dziewczynki również istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
takatoszymura Re: Moje dziecko jest 25.06.09, 14:10 Buuuuuuuuuuuuuu A ja nie mam idealnego synka, idealnej córeczki, idealnego męża, idealnego kota, sama też nie jestem idealna. Biedaczek jestem. chlip, chlip.... Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Moje dziecko jest 25.06.09, 14:12 Biedaczek jestem. chlip, > chlip.... Nie - po prostu normalna Odpowiedz Link Zgłoś
paula6666 Re: Moje dziecko jest 25.06.09, 14:56 Nie martw się, tak czasami bywa Ja też nie mam idealnego męża, idealnej córeczki, idealnego kota, psa (trzech ostatnich w ogóle nie posiadam), ba! sama nie jestem idealna. Idealny jest tylko Piotruś. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Moje dziecko jest 25.06.09, 15:08 no to pomyśl jak najszybciej o rodzeństwie dla Piotrusia, szkoda, żeby zmarnował się materiał genetyczny, z którego powstają takie idealne stworzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
xxe-lka Re: Moje dziecko jest 25.06.09, 15:06 a ja ma dwójkę fantastycznych dzieciaków, ale nie są idealne na szczęście potrafię być obiektywna i oprócz wielu ich zalet potrafię także wskazać wady oczywiście dla mnie oboje są naj i w ogóle ale jakoś nie czuję potrzeby informowania o fascynacji moimi dziecmi całego świata, który zwyczajnie ma to gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Moje dziecko jest 25.06.09, 21:55 nie czuję > potrzeby informowania o fascynacji moimi dziecmi całego świata, > który zwyczajnie ma to gdzieś Forum to nie cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
nisar prawdę mówiąc 25.06.09, 22:15 czuję się rozczarowana. Liczyłam na małą jatkę, a tak mnie łagodnie potraktowałyście, phi. Odpowiedz Link Zgłoś
meg.123 Re: prawdę mówiąc 26.06.09, 18:12 Nisar czym się rozczarowałaś? Powinnaś być załamana, że istnieje więcej cudownych dzieci, a nie tylko Twoje, no np mój Synuś po prostu cudo)) A swoją drogą to też jestem w szoku, że się jeszcze nikt nie "gryzie", coś nadzwyczajnego, mało spotykanego przy takim temacie))) Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Moje dziecko jest 28.06.09, 21:28 Chcesz jatkę? O ile wiem, Ela umie czytać. Z Twoich postów wynika, ze masz idealnego synka i nieidelną córkę. O ile Twoja corka to czyta i nie ma maorderczych mysli - to ona jest naprawde idealna. Odpowiedz Link Zgłoś