lila1974 14.08.09, 09:53 ale potrafi dać nam w kość. Czasem niechcący a czasem chętnie. Nie róbmy małym wciąż na złość. Dziewczyny, czy któraś z Was zna tę piosenkę? Zaraz będę grzebała w googlach, ale może akurat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: Małe, małe jest piękne ... 14.08.09, 09:55 2. Piosenka „Mała” Wy –dorośli- mało wiecie Co się dzieje w naszym świecie A to wcale znowu nie jest Taki mały świat ! Trudno się dogadać z wami Wciąż grozicie nam palcami Przecież kiedyś też mieliście Mniej niż dziesięć lat ! Już mnie to dzieciństwo wkurza Kiedy wreszcie będę duża?! Kiedy będę sobie mogła Kupić lodów cały litr? Ciągle jestem taka mała Choćbym i na palcach stała W takim stanie mnie poważnie Nie traktuje nikt ! Ref : Małe ! Małe jest piękne ! Ale potrafi dać wam w kość ! Czasem niechcący ... A czasem ...chętnie ! Nie róbcie małym wciąż na złość Głowy w chmurach wciąż nosicie Nie słuchając należycie Ważnych spraw niewielkich ludzi Chyba przez ten głos .. Książek wielu nie czytałam I na giełdzie nie zagrałam To nie powód jednak żaden By przeceniać wzrost ! Ref :Małe !.... Wy –dorośli –nic nie wiecie Co się dzieje w naszym świecie ! A to wcale znowu nie jest Taki inny świat ! Ciągle jestem taka mała Ale umiem być zakała ! Ale wy nie wiecie jeszcze Co potrafi taki skrzat! Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Przy okazji smutna piosenka 14.08.09, 10:34 bo akuratnie znalazłam: Piosenka „Kołysanka dla taty i mamy” Najpierw była wielka miłość ,wielka miłość , Mama z tatą ,pełen szczęścia ciepły dom . Potem wszystko się dzieciakom zawaliło Gdzie ten tata, gdzie ta mama teraz są ? Ref: Kołysanka dla taty i mamy Gorzka jak piołun . Nie ma domu ,wspólnego domu. Nie ma stołu ,jednego stołu . Kołysanka dla taty i mamy Gorzka od łez , Podpowiada ,że oprócz was dwojga Na tym świecie ktoś jeszcze jest . Mamo, proszę ,daj się ze mną spotkać tacie . Tato, proszę ty o mamie nie mów żle. Chcę was kochać, chociaż już się nie kochacie. Ja was zawsze ,całe życie kochać chcę . Ref: Kołysanka ..... Nie chcę sądzić was obojga tato ,mamo. I nie pytam się dlaczego jest jak jest . Tylko myślę ,że poduszka na dobranoc Też ma prawo do uśmiechu , nie do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: Przy okazji smutna piosenka 14.08.09, 10:42 jeszcze zapodaj link z mp3 i będzie git Odpowiedz Link Zgłoś